QUOTE(Udrius @ 2009 10 24, 05:35)
Šiaulių bankas paskelbė įdomią ankciją - su jų debetinę kortelę dabar ją užsisakius duodamas ir draudimas nuo nelaimingų atsitikimų , kurio vertė iki 10 000 lt, be tio šis draudimas galioja ir kalnų slidinėjimui - iki 2001.03.31.
Swedo kreditinese irgi draudimas itrauktas, net ir seimos nariams
Metu nesumaisei ?
Sveiki, mano situacija tokia: Siemet baigiau aukstaja. Privalomuoju sveik.draudimu busiu drausta iki spalio 1 dienos. Rugsejo viduryje isvykstu i Anglija - ten pagal laimeta stipendija metus praleisiu viename koledze (tai nera visai studijos ir darbas, tiesiog tokia sutartis, leidzianti tobulintis pas juos dar metus - Junior Fellowship'as.)
Apie draudima - jei issimsiu ta Europos sveikatos draudimo kortele - ji man galios lygiai iki tos dienos, kol galios privalomasis draudimas is mano aukstosios - taigi iki spalio men. Koledzs, i kuri vaziuoju, draudimo NESUTEIKIA. Jau klausiau. Cia, Lietuvoje nei dirbt, nei mokytis, logiska - negalesiu.
Taigi gaunasi, kad NEBUSIU drausta privalomuoju sveikatos draudimu.
Ar vienintele likusi iseitis yra paciai moketi tuos 72 litus kas menesi ir taip "islaikyti" ta kortele galiojancia?
Trumpau-
Ar turiu draustis savarankiskai cia, Lietuvoje (72lt), kad prireikus - galeciau gydytis nemokamai Anglijoje? (Butent su ta korele).
Aciu!
Apie draudima - jei issimsiu ta Europos sveikatos draudimo kortele - ji man galios lygiai iki tos dienos, kol galios privalomasis draudimas is mano aukstosios - taigi iki spalio men. Koledzs, i kuri vaziuoju, draudimo NESUTEIKIA. Jau klausiau. Cia, Lietuvoje nei dirbt, nei mokytis, logiska - negalesiu.
Taigi gaunasi, kad NEBUSIU drausta privalomuoju sveikatos draudimu.
Ar vienintele likusi iseitis yra paciai moketi tuos 72 litus kas menesi ir taip "islaikyti" ta kortele galiojancia?
Trumpau-
Ar turiu draustis savarankiskai cia, Lietuvoje (72lt), kad prireikus - galeciau gydytis nemokamai Anglijoje? (Butent su ta korele).
Aciu!
Pataisykit mane, jei suklysiu. Tai jei man prireikia medicinos paslaugų kelionėje, tai viską aš apmoku pati, o po to Lietuvoj, su visom pažymom apie man suteiktas paslaugas, išsišiepus lekiu į draudimo agentūrą ir ji visa tai grąžina. O jei dingsta bagažas, kokias "pažymas" t.y. įrodymus tada pateikti?
O dar. Juk ir kelionių agentūra draudžia sveikatą. Kuom ji skiriasi nuo draudimo agentūros draudimo? Ar čia tas pats? Ačiū iš anksto
O dar. Juk ir kelionių agentūra draudžia sveikatą. Kuom ji skiriasi nuo draudimo agentūros draudimo? Ar čia tas pats? Ačiū iš anksto
QUOTE(ramunelt @ 2010 07 27, 21:13)
Taip, tai tas pats.
QUOTE(Ida66 @ 2010 07 28, 17:23)
Taip, tai tas pats.
Bet tada jie draudžia vienu aspektu: nuo sveikatos sutrikimų ar kaip? (Nes mokestis labai jau mažas). Draudimo agentūroje dar reiktų apsidrausti ir nuo nelaimingų atsitikimų.
Teko čia skaityti, kad visas draudimas kažkam kainavo ten 70 ar daugiau litų. Kaina man nesvarbi, bet noriu paklausti: tie, kurie viską apsidraudėte draudimo kompanijoj tada nesidraudėte kelionių agentūroj? Nes kam mokėti už tą patį? Ar taip galima? Ar tiesiog tegul apdraudžia ir kelionių agentūra, o draudime apsiforminti kitas draudimo rūšis.
ka tik praverte... lagaminas velavo 3 dienas beveik... priklauso apie 90 litu uz para po pirmu 12 valandu, kada bagazo dar nebuvo.. plius pagal ES reglamentus priklauso kompensacija... matysim, viska pridaviau ... kaip zinodama, pirma karta bagaza nuo velavimo apsidraudziau, kaip tycia tiesiog
QUOTE(ramunelt @ 2010 07 28, 18:22)
Bet tada jie draudžia vienu aspektu: nuo sveikatos sutrikimų ar kaip? (Nes mokestis labai jau mažas). Draudimo agentūroje dar reiktų apsidrausti ir nuo nelaimingų atsitikimų.
Teko čia skaityti, kad visas draudimas kažkam kainavo ten 70 ar daugiau litų. Kaina man nesvarbi, bet noriu paklausti: tie, kurie viską apsidraudėte draudimo kompanijoj tada nesidraudėte kelionių agentūroj? Nes kam mokėti už tą patį? Ar taip galima? Ar tiesiog tegul apdraudžia ir kelionių agentūra, o draudime apsiforminti kitas draudimo rūšis.
Tai yra visiškai tas pats, nes drausti gali tik draudimo bendrovės. Tik vienu atveju tu pati eini į draudimo bendrovę pasirašyti draudimo sutarties, kitu atveju už tave tai padarys kelionių agentūrą, bet tai vistiek bus draudimo bendrovės draudimas, o kelionių agentūra tik tarpininkas tarp taves ir draudimo bendrovės. Suma priklauso nuo dienų skaičiaus ir kokius draudimus pasirinksi.
QUOTE(Ida66 @ 2010 08 03, 14:17)
Tai yra visiškai tas pats, nes drausti gali tik draudimo bendrovės. Tik vienu atveju tu pati eini į draudimo bendrovę pasirašyti draudimo sutarties, kitu atveju už tave tai padarys kelionių agentūrą, bet tai vistiek bus draudimo bendrovės draudimas, o kelionių agentūra tik tarpininkas tarp taves ir draudimo bendrovės. Suma priklauso nuo dienų skaičiaus ir kokius draudimus pasirinksi.
supratau, ačiū
Noriu atgaivinti temą ir kviesti pabendrauti apie kelionės draudimą.
Kas iš užsisakiusiųjų keliones vasarai draudžiasi neįvykusiu ( dėl pačio turisto ir su jo sveikata, bei kt.salygomis ) kelionės draudimu ir pan.
Radau pasiūlymą, kuriuo glaima pasinaudoti :
UADB Seesam Lietuva pristato specialų pasiūlymą Jūsų gimimo dienos proga nuo šiol kiekvienas, pirkdamas draudimą per savo gimtadienį ar 7 dienas po jo, gaus 30% nuolaidą visiems fizinių asmenų draudimo produktams, išskyrus Kasko automobilio draudimą.
Kas iš užsisakiusiųjų keliones vasarai draudžiasi neįvykusiu ( dėl pačio turisto ir su jo sveikata, bei kt.salygomis ) kelionės draudimu ir pan.
Radau pasiūlymą, kuriuo glaima pasinaudoti :
UADB Seesam Lietuva pristato specialų pasiūlymą Jūsų gimimo dienos proga nuo šiol kiekvienas, pirkdamas draudimą per savo gimtadienį ar 7 dienas po jo, gaus 30% nuolaidą visiems fizinių asmenų draudimo produktams, išskyrus Kasko automobilio draudimą.
QUOTE(Frezija13 @ 2011 02 16, 16:03)
Noriu atgaivinti temą ir kviesti pabendrauti apie kelionės draudimą.
Be elementaraus kelionių agentūros draudimo (sveikata etc) papildomai apsidraudėm nuo neįvykusios kelionės, nes vieno žmogaus iš mūsų 12 asmenų grupės neišvykimo rizika yra pakankamai didelė.
papildomai apsidraudėm nuo neįvykusios kelionės, nes vieno žmogaus iš mūsų 12 asmenų grupės neišvykimo rizika yra pakankamai didelė.
Jo...tikrai rizika tokiai kompanijai planuojant - yra.
O jeigu ne paslaptis, kokios bendroves draudima pasirinkote ? ( labiausia tai žaidžia paslaugos kaina )