Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomi draudimai: bagažo, neįvykusios kelionės

QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 04, 19:21)
Praeitais metais pries kelione musu mazyle susirgo ir buvo paguldyta i ligonine, is ligonines buvom paleisti likus vienai dienai iki keliones, bet gydytoja rekomendavo niekur nevykti dar bent viena savaite. Taigi pasiemiau pazyma is ligonines ir nuvykusi i kelioniu agentura be jokiu problemu atgavau visus imoketus pinigelius  4u.gif

Mano atveju tikrai negalejau atgauti jokiu pinigu.Kelione pirkau is uk agenturos.O cia niekas jokiu pinigu negrazina ir sutartyse tai labai pabreziama. Tam ir yra draudimai, kuriuos labai rekomenduoja pirkti. Tiesiog padariau didele klaida pasitikedama mama ir lt draudimu, nes kaip ir sakiau net nezinojom kad ten yra papildomu punktu.Galbut puse pinigu pavyks atsiimti is draugo draudimo.Jis turi viza gold, tai kelioniu draudimas yra ir jam, ir partneriui.Ir nesvarbu kad jis nevaziavo..Na tikiuosi kad pavyks...
Atsakyti
Hei, o as turiu klausima:
apsidraudziau, atsiunte man lapeli, tai cia jau polisas? ir tikrai tiks ligoninej parodzius jeigu ka. Nu nes kazkaip bijau, kad jeigu kokiam kaime kas nors nutiks, susisneket ir isaiskint, kad cia tikrai tas, bus neimanoma ir nepades nieks man. Gal kam nors jau yra teke pasinaudoti draudimu pirkus internetu butent?
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2009 05 04, 15:59)
verysad.gif laba,
sveikatos draudimas butinas taip? o nuo nelaimingu atsitikimu tai neprivaloma teip?  4u.gif o ta sveikatos draudima bet kurioje draudimo imoneje galima gauti? as truputy "zalia" taigal galite man paaiskinti... nes pakolkas tik bilietus ruosiuosi pirkti, o ko daugiau reikia nzn  help.gif  help.gif  help.gif  verysad.gif

tas butinumas, tai salyginis yra, labai rekomenduotina draudima tureti, nes jeigu kas nutiks turesi labai nemazai nenumatytu islaidu. draudziantis sveikatos draudimu kelioniniu, tai i tai ieina ir nuo ligu ir nuo nelaimingu atsitikimu, kainuoja tai tikrai nedaug, todel labai verta. draustis galima ivairiai: ir kelioniu agenturoj bet kurioj parduos ir draudimo bendrovej ir internetu galima.
geros keliones drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2009 05 04, 18:11)
Kazkur jau apie tai buvo kalbeta... bagaza apsimoka drausti, ypac jei keliones metu persedama "rizikingose" vietose (tam tikru saliu oro uostuose) arba daug persedimu..(tikrai patariu skrendant per paryziu, ypac su air france).. nes gauni pinigus uz kiekviena diena, kai negavai bagazo ir nemazi pinigai (nepamenu tiksliai, bet man skrendant is sicilijos per frankfurta nukeliavo lagaminas i austrija, gavau po 3 dienu ir uz kiekviena diena kazkur apie 200 eur paskaiciavo, ar panasiai)

Oba, kazkaip niekad nemaniau, kad Europoj jis gali praversti. atrodo, kad pasimeta tik kai toli su daug persedimu skrendi..
Atsakyti
QUOTE(laukyte @ 2009 05 11, 14:34)
Papildyta:
Oba, kazkaip niekad nemaniau, kad Europoj jis gali praversti. atrodo, kad pasimeta tik kai toli su daug persedimu skrendi..

na skrendant su Air France siulau bet kuriuo atveju drausti bagaza, ypac jei reikes persesti ir laukti bent pora valandu .. kiek kartu skridau, visada bent 30 zmoniu negaudavo bagazo... ir mano dinges buvo porai dienu visus kartus kai skridau, grizdavo atidarytas... ten buvo kazkoks skandalas, nes tie krovikai sudare zodines sutartis del tam tikru prekiu/daiktu ir apsvarina lagaminus, kuriu spyneles netvirtos ypac.. ir siaip... is Sicilijos skrendant 3 dienas velavo, nes nusiunte ne ten, draugas i vilniu is Saloniku skrido, tai lagaminas iskeliavo ne i Kopenhaga ir Vilniu, o i Kipra.. ir atejo i Vilniu ta diena, kai turejo isskristi.. taip kad nuotykiu sociai buna... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LizaMona @ 2009 05 11, 13:26)
Hei, o as turiu klausima:
apsidraudziau, atsiunte man lapeli, tai cia jau polisas? ir tikrai tiks ligoninej parodzius jeigu ka. Nu nes kazkaip bijau, kad jeigu kokiam kaime kas nors nutiks, susisneket ir isaiskint, kad cia tikrai tas, bus neimanoma ir nepades nieks man. Gal kam nors jau yra teke pasinaudoti draudimu pirkus internetu butent?

Atsispausdinkit viską ką atsiuntė ir viskas. Ten juk keliom kalbom viskas, kiek pamenu (neberandu kompe dabar saviškių) tai susipras. Gi būna dar ten įvairiai, kad kai kur susimoki už gydymą tada gražina pingus, kitur iškart draudimas apmoka. Pačiai naudotis neteko jokiu draudimu ( Tfu tfu tfu ), bet dabar jau daug visokių operacijų internete yra atliekamų, tai neturėtų kilt problemų. 4u.gif
O kur keliaut ketinat ? ax.gif
Atsakyti
Turiu ir ESDK, bet visada dar draudžiuosi, nes ligonių kasos ne viską apmoka.
Atsakyti
As tai tikrai rekomenduociau uzsisakyti kredito kortele su draudimu- ten standartiskai ieina ir sveikatos draudimas, ir nelaimingi atsitikimai, ir bagazas, ir visokie skrydziai. Super! As pvz. susimokejau 49 lt per metus, bet zinau kad visus metus galiu keliauti nesukdama galvos. O siaip kai klausiau atskirai draudimo bendrovej panasaus draudimo kaina, man kai paskaiciavo.... kosmosas!
Atsakyti
QUOTE(kriste.as @ 2009 05 21, 14:59)
As tai tikrai rekomenduociau uzsisakyti kredito kortele su draudimu- ten standartiskai ieina ir sveikatos draudimas, ir nelaimingi atsitikimai, ir bagazas, ir visokie skrydziai. Super! As pvz. susimokejau 49 lt per metus, bet zinau kad visus metus galiu keliauti nesukdama galvos. O siaip kai klausiau atskirai draudimo bendrovej panasaus draudimo kaina, man kai paskaiciavo.... kosmosas!

na mano visa draudzia gyvybes draudimu mane ir su manim keliaujancius seimos narius, bet bagazo kortele tikrai nedraudzia.
Atsakyti
QUOTE(kriste.as @ 2009 05 21, 14:59)

isties kreditine standartine kortele nedraudzia bagazo...nebent VISA GOLD ar VISA PLATINUM...
siaip siulyciau visiems apsidraust savo vezama bagaza nuo vagysciu...teko patirti nemaloniu ispudziu kada prarandi savo daiktus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste123 @ 2009 05 29, 20:01)
isties kreditine standartine kortele nedraudzia bagazo...nebent VISA GOLD ar VISA PLATINUM...
siaip siulyciau visiems apsidraust savo vezama bagaza nuo vagysciu...teko patirti nemaloniu ispudziu kada prarandi savo daiktus smile.gif

O i ta bagazo ir vagystes ieina? as maniau tik jei skrendant pasimeta, tai tada butinu daiktu pirkima kompensuoja..
Atsakyti
O ar yra toks skrydžio jungčių draudimas?
Ir nebūtinai skrydžio, bet pvz, po skrydžio mums reikia į keltą per Adrijos jūrą per visą naktį, ir jeigu pavėluojam, tai gal yra koks draudimas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(emilija13 @ 2009 06 02, 12:28)
O i ta bagazo ir vagystes ieina? as maniau tik jei skrendant pasimeta, tai tada butinu daiktu pirkima kompensuoja..

ieina thumbup.gif bagazo draudimas kompensuoja ne tik, kai bagazas dingsta ar veluoja, bet ir vagystes ar nelaimingo atsitikimo metu thumbup.gif
Atsakyti