QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 08, 18:51)
nereikia daryti išvadų kai neaiškios priežastys
patys su vyru turėjom įvykį Šri lankoje, per tris savaites man ir mano vyrui apmokėjo Visa Classic kortelės sąlygomis
tai kad negirdėjau kad nebūtų apmokėjimai daromi, pinigai grąžinami iki tam tikros sumos priklausomai kokia kortelė kreditinė Visa, Mastercard ar kita. ir galioja visame pasaulyje tai kad netikiu, sąžiningai sakau, kad neapmokėjo jums arba neapmokės jei turite visas sąskaitas kur kiek teko susimokėti.
patys su vyru turėjom įvykį Šri lankoje, per tris savaites man ir mano vyrui apmokėjo Visa Classic kortelės sąlygomis
tai kad negirdėjau kad nebūtų apmokėjimai daromi, pinigai grąžinami iki tam tikros sumos priklausomai kokia kortelė kreditinė Visa, Mastercard ar kita. ir galioja visame pasaulyje tai kad netikiu, sąžiningai sakau, kad neapmokėjo jums arba neapmokės jei turite visas sąskaitas kur kiek teko susimokėti.
Na tikrai tikiu, kad saviems greičiau viskas sutvarkoma
Dėl klausimo, ar verta draustis, tai mano nuomone, jei neturi kreditinės kortelės su draudimu, tada tikrai verta. Tačiau verta būtent medicininių išlaidų draudimu, o ne nuo nelaimingų atsitikimų.
Aš pati paprastai apsidraudžiu važiuojant ilgesnės trukmės atostogoms, o trumpoms kelių dienų išvykoms esu pasidarius LR sveikatos draudimo kortelę (nemokamai).
Beje, dėl kreditinės kortelės draudimo turiu įtarimą, kad ten išlaidas reikia apsimokėti pačiam, susirinkti čekiukus ir tada grįžus susitvarkyti, kai tuo tarpu atskirą draudimą gal priima iškart vietoje. Bet ir tai turbūt ne visur