Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomi draudimai: bagažo, neįvykusios kelionės

QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 08, 18:51)
nereikia daryti išvadų kai neaiškios priežastys wink.gif
patys su vyru turėjom įvykį Šri lankoje,  per tris savaites man ir mano vyrui  apmokėjo  Visa Classic kortelės sąlygomis

tai kad negirdėjau  kad nebūtų  apmokėjimai daromi, pinigai  grąžinami iki tam tikros sumos priklausomai kokia kortelė kreditinė Visa, Mastercard  ar kita. ir galioja visame pasaulyje tai kad netikiu, sąžiningai sakau, kad  neapmokėjo  jums arba neapmokės jei turite visas sąskaitas kur kiek  teko susimokėti.

Na tikrai tikiu, kad saviems greičiau viskas sutvarkoma 4u.gif

Dėl klausimo, ar verta draustis, tai mano nuomone, jei neturi kreditinės kortelės su draudimu, tada tikrai verta. Tačiau verta būtent medicininių išlaidų draudimu, o ne nuo nelaimingų atsitikimų.

Aš pati paprastai apsidraudžiu važiuojant ilgesnės trukmės atostogoms, o trumpoms kelių dienų išvykoms esu pasidarius LR sveikatos draudimo kortelę (nemokamai).

Beje, dėl kreditinės kortelės draudimo turiu įtarimą, kad ten išlaidas reikia apsimokėti pačiam, susirinkti čekiukus ir tada grįžus susitvarkyti, kai tuo tarpu atskirą draudimą gal priima iškart vietoje. Bet ir tai turbūt ne visur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodel: 10 balandžio 2009 - 08:32
QUOTE(Kodel @ 2009 04 10, 08:29)
Beje, dėl kreditinės kortelės draudimo turiu įtarimą, kad ten išlaidas reikia apsimokėti pačiam, susirinkti čekiukus ir tada grįžus susitvarkyti, kai tuo tarpu atskirą draudimą gal priima iškart vietoje. Bet ir tai turbūt ne visur  ax.gif

Matai, reikia žiūrėti, kokio dydžio tos sąskaitos. Pernai viena mano pažįstama patyrė sunkią kelio traumą, operacija Austrijoje kainavo 15 000 EUR. Plius parvežimas iš Austrijos į Lietuvą - 8 000 lt.
Yra duoti juk telefonų numeriai, kuriais reikia skambinti, jei nori, kad draudimas perimtų išlaidas tiesiogiai. Bet, pavyzdžiui, savo atveju, neįsivaizduoju, kaip aš, alpdama iš skausmo, būčiau skambinusi draudimo atstovams ir papasakojusi, ko noriu blink.gif Be to, buvau gavusi patarimą iš draugės, kad jei suma padori susimokėti vietoj. Nežinau kokioj šaly jai prireikė medicininės pagalbos, nusprendė skambinti tiesiai draudimui, tai poklabis truko gal 30 min blink.gif Sujungia su vienu, po to su kitu, pasirodo, nes su tuo ir taip be galo. Galiausiai spjovė ir susimokėjo vietoj. Tik va, telefono sąskaita po to nenudžiugino.
QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 10, 17:40)
priežastys yra svarbios visuomet, o  kad mokestį moki už kortelę -naudojies ja ir turi mokėt, bankas įsipareigojimus savo taip pat atlieka per nustratytą laiką o dėl kompensacijų tai prajuokinai, sorry....  laugh.gif  hihihi.gif

Nematau iš ko čia juoktis, bet kiekvienam savo. SEB Gyvybės draudimas ir neįvykdė įsipareigojimų per nustatytą laiką. Patys pripažino, kad čia jų problema buvo.
Atsakyti
na jei delsė tai delsinigiai priklauso smile.gif
o kad net silpna nuo skausmo, tai baisu, kažkaip niekad nemaniau kad kelionės metu ( jei tai ne slidinėjimas) galima susižeisti stipriai ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 10, 21:30)
na jei  delsė tai delsinigiai priklauso smile.gif
o kad net silpna nuo skausmo, tai baisu, kažkaip niekad nemaniau kad kelionės metu ( jei tai ne slidinėjimas) galima susižeisti  stipriai  ohmy.gif

Slidinėjimas, slidinėjimas... Bet ką daryt, nepagydoma biggrin.gif Va, traumą apsigydžiau, o kalnų ligos neįveikiau ir šiemet vėl slidinėjau. Sėkmingai biggrin.gif

Reziumuojant - pats geriausias draudimas yra tada, jei juo netenka pasinaudoti bigsmile.gif To visiems ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
aš tai visad apsidraudžiu, nors ir jei tenka keliaut užsieny tik kelias dienas, nes kaip sakoma- atsarga gėdos nedaro ;D
o ir tų dvidešimt lt ne taip ir gaila, kai žinai, kad jei vdrūg kas , gali tekti daug daugiau pakloti..
Atsakyti
man atrodo draustis tikrai verta, na bent jau mum, nes kiek kada kur buvome, vis kazkas atsitinka - tai MB ausi pradejo skaudet, tai temp pakyla, tai koja issisukau, tai dar kas doh.gif
Atsakyti
Kad sveikatos draudimas yra daiktas būtinas jau aišku.
Bet gal kas esat išbandę ir tokius? Kaip jie? Apsimoka?
Atsakyti
QUOTE(laukyte @ 2009 04 15, 13:22)
Kad sveikatos draudimas yra daiktas būtinas jau aišku.
Bet gal kas esat išbandę ir tokius? Kaip jie? Apsimoka?

Na man viena karta laaabai apsimokejo kai bagazas Barselonoj dingo doh.gif
O neivykusios keliones, jungties draudimas reikalingas jei yra bent menkiausia galimybe neisvykti ar uzstrigti kur nors. Jei turite persedima ir laiko nedaug tai verta draustis tikrai jungties draudimu...
Atsakyti
Keliaudami su vaikais visada pirkdavome ir neivykusios keliones draudima, tiesa, ne karto tfu tfu tfu neteko pasinaudoti. Simet bandysim be jo g.gif
Atsakyti
As visada pirkdavau uk draudimus,o cia kaip ir nera tokiu dinges bagazas ar pan.kad dar atskirai moketum.Si karta turejau skristi su mama,tai ji kazkaip pergyveno ,kad jai patikimiau ir apdraude save ir mane Lt draudime.Nieks mums ten nepaiskino,kad yra atskiri punktai del neivykusios keliones ir pan,pasake mama,kad as nescia,tai dar kazka pasiule...Tai esme ta,kad as turejau persileidima isvakarese pries egypta,o tokiu minciu,kad galiu neisvaziuoti net nebuvo verysad.gif Nes labai gerai jauciaus...Tai va,kad neapsidraudem tuo papildomu punktu,praradom visus pinigus ir uz bilietus,ir uz viesbuti verysad.gif Tai cia man jau buvo didele pamoka!
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 04 07, 21:22)
Jei draudimas-pinigų metimas į balą, tai gal ir keliaut neverta- irgi pinigai išleidžiami. ax.gif  4u.gif

Labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif
Nebrangus gi tas draudimas, o dabar net ir laiko daug neuzima su tuo internetiniu.
Atsakyti
Bet juk yra sutarty su mūsų kelionių organizatoriais punktas, kad grąžinami pinigai, jei negali vykti ne dėl savo kaltės, net jei kelionėj kas nors nutinka ir nebegali tęst kelionės - turi grąžint proporcingai dalį.
Atsakyti