Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomi draudimai: bagažo, neįvykusios kelionės

QUOTE(MAMICY @ 2009 03 14, 15:35)
Lietuvos draudimas
ERGO
PZU bet čia reikia registruotis
IF draudimas

patarimas. pasiskaitykit nuo ko siūlo drausti. Paprastai mums tereikia medicininių išlaidų draudimo (t.y. kad apmokėtų med paslaugas, vaistus, kuno pargabenima ir pan). visi papildomi draudimai paprastai nemažai papildomai kainuoja.

Zodziu paskaitykit taisykles pries drausdamiesi. ypac bagazo, neivykusiu kelioniu ir pan draudimu... butinai perskaitykit draudiminius ir nedraudiminius atvejus... 4u.gif 

Taip pat seniau budavo visokiu apribojimu nesciosioms... bet gal jau dabar nera  g.gif

beje, draustis internetu yra pigiau  mirksiukas.gif

va va, su tom salygom tai tikrai svarbu yra. kazkaip pati niekad neatkreipdavau demesio, bet pazistamai teko dziaugsmas, kai prie draudimo poliso buvo labai ribotas ligoniniu skaicius, tai turejo trenktis 100km iki tinkamos ligonines.
uztai ir ta VLK kortele nepasitikiu - ten isvis tik valstybines tinka. uztai mes Ergo rinkomes - jie bent jau privati ar valstybine tikrai neriboja. nu ir dar gal del to, kad prie pat namu ju filialas yra ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu va. Apsidraudem cool.gif.
Paziurinejau siek tiek, bet bent kainos man visur panasios labai pasirode, tai pasirinkom Ergo, nes kitu draudimu ten turim ir viskas tvarkingai su jais iki siol buvo.

Ot patinka man siti laikai, viska gali uzsisakyt/nusipirkt internetu.

Atsakyti
nezinau kaip jum, bet man tai kazkaip internetu atrodo nepatikima... unsure.gif kas zino kur ten mano visi banko duomenys nukeliaus...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif esu viena kartą apsidraudusi internetu, paprastai ten būna taikomos nuolaidos, bet čia reikėtų pasitikslinti draudimo kompanijoje. Jei neturite kreditinės kortelės, kuriai suteikiamas draudimas Jums ir Jūsų šeimos nariams, drauskitės. Papildomai galite apsidrausti bagažą ar nenumatytas išlaidas, kas į kreditinių kortelių draudimą paprastai neįeina (reikėtų pasiskaityti atmintinės sąlygas) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 27 kovo 2009 - 15:56
QUOTE(JustinaG @ 2009 03 27, 10:13)
nezinau kaip jum, bet man tai kazkaip internetu atrodo nepatikima...  unsure.gif kas zino kur ten mano visi banko duomenys nukeliaus...

Viskas gerai internetu draustis ir vaikščiot niekur nereikia thumbup.gif O su duomenų nukeliavimų, tai dabar ir be internetinių paslaugų nadojimosi tavo duomenys gali būti bet kaip nuvogti ir panaudoti doh.gif
Mes kažkaip LD naudojamės, kažkada žiūrėjom, buvo pigesnių, bet tada draudimo suma mažesnė, o kai slidinėt mėgstam, tai kad nebūtų paskui: oi sorry, jus tik nukelt nuo kalno galim, koją patys susitvarstysit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 03 28, 11:22)
Viskas gerai internetu draustis ir vaikščiot niekur nereikia thumbup.gif  O su duomenų nukeliavimų, tai  dabar ir be internetinių paslaugų nadojimosi tavo duomenys gali būti bet kaip nuvogti ir panaudoti doh.gif
Mes kažkaip LD naudojamės, kažkada žiūrėjom, buvo pigesnių, bet tada draudimo suma mažesnė, o kai slidinėt mėgstam, tai kad nebūtų paskui: oi sorry, jus tik nukelt nuo kalno galim, koją patys susitvarstysit rolleyes.gif

Oho, kaip optimistiskai biggrin.gif
Bet tiesa, is tikro, siti pirkimai tikrai yra turbut labiausiai apsaugoti is visu internetiniu paslaugu. taip kad ner cia ko bijot. Elektronine bankininkyste gi kiek zmoniu naudojas. jei butu bent menka galimybe, kad nesaugu, tikrai visi zinotu.
Atsakyti
Mes su seima keliavom ir tik grįže pamatėm,kad buvom neapsidraude ;D
Atsakyti
Draustis tikrai verta, nes maza kas, paskui galit neissimoketi... Kas turi kreditines korteles tai jiems ir ju seimos nariams draudimas nemokamas. Tikrai labai patogu ir nemazai susitaupo.
Atsakyti
QUOTE(orxe @ 2009 04 07, 08:58)
As tai nesuprantu isvis, kam tas draudimas. jeigu nutiks nelaime - tai vistiek kaip imanoma greitai grisi i Lietuva gydytis, jeigu ne - tai bus pinigai i bala ir tiek.

Yra buvę vienoj kelionėj, kai vaikinukui priepuolis kažkoks prasidėjo. Prancūzijoj. Kažkokiam mažam kaimely, na ir greit greitoji atvažiavo, pasiėmė sutvarkė jį po pusės dienos vėl normaliai buvo, nebūtų draudimo turėjęs, gal net į ligoninę nebūtų vežę. Toj pačioj kelionėj kitą vaikinuką mašina partrenkė, tai susitvarkė popierius ir dar pinigų gavo, nes draudimas ok buvo.
Ne visada įmanoma grįšt į Lt, jei temperatūra 39, tai vargu ar leis gydytojai tau važinėt; na lėktuvu gal dar, bet autobusu iš kito žemyno galo...
Beje kai turi draudimą visai nereikia į Lt skubėt grįžt jei gauni normalų gydymą, aišku jei draudimo suma nesibaigia besigydant cool.gif
Jei draudimas-pinigų metimas į balą, tai gal ir keliaut neverta- irgi pinigai išleidžiami. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2008 06 17, 22:04)
As tai nelabai pasitikiu tais visokiais papildomais draudimais, kur siulo prie korteliu ir panasiai..gal kad tingiu gilintis, ka jie siulo  biggrin.gif
Atostogauti paprastai vykstama iki 2 savaiciu, ir toks draudimas priklausomai, kur,kuriam laikui, kiek zmoniu vienu kartu draudziasi kainuoja nebrangiai- jei i europa vyksti, 15-25 lt uz 2 savaites, tai apsidraudi ir salyginai ramiau.. Ir zinoma visada reikia pasiskaityti draudimo salygas.

Vat as irgi panasiai mastau, kazkaip visada perku draudima atskirai. O dabar dar atradau kad ir internetu galima (www.ergo.lt bent jau as draudziaus), tai laiko tiek nebesugaistu kaip anksciau. Kazkada net be draudimo isvaziavau nes taip ir neradau laiko nubegt iki agenturos.
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2008 05 09, 20:33)
Siūlau labai nepasikliauti SEB su VISA kortele siūlomu medicininių išlaidų draudimu draudimu kortelės turėtojui ir jo šeimos nariams. Kitą kartą vykdama į užsienį tikrai drausiu visus kartu keliaujančius šeimos narius papildomai kitoje draudimo bendrovėje.
Kai atgausiu Austrijoje sumokėtus beveik 2500 lt, papasakosiu visą istoriją 4u.gif  Ji tęsiasi jau nuo sausio 24 dienos. Išvada...

nereikia daryti išvadų kai neaiškios priežastys wink.gif
patys su vyru turėjom įvykį Šri lankoje, per tris savaites man ir mano vyrui apmokėjo Visa Classic kortelės sąlygomis ( ir man ir vyrui nors kortelę turiu tik aš nes draudimas galioja visiem šeimos nariams -vaikam nepilnamečiam 4asmenims)

tai kad negirdėjau kad nebūtų apmokėjimai daromi, pinigai grąžinami iki tam tikros sumos priklausomai kokia kortelė kreditinė Visa, Mastercard ar kita. ir galioja visame pasaulyje tai kad netikiu, sąžiningai sakau, kad neapmokėjo jums arba neapmokės jei turite visas sąskaitas kur kiek teko susimokėti.

Turiu hanza auksinę nes ją turi visi ( kiek žinau buvo metas kai dalino jaučiu kas antram nes taip traukė klientus) jos neteko naudot tai negaliu pasakyti kaip apmokėjimai būna.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 04 08, 18:51)
nereikia daryti išvadų kai neaiškios priežastys wink.gif
patys su vyru turėjom įvykį Šri lankoje,  per tris savaites man ir mano vyrui  apmokėjo  Visa Classic kortelės sąlygomis ( ir man ir vyrui nors kortelę turiu tik aš nes draudimas galioja visiem šeimos nariams -vaikam nepilnamečiam 4asmenims)

tai kad negirdėjau  kad nebūtų  apmokėjimai daromi, pinigai  grąžinami iki tam tikros sumos priklausomai kokia kortelė kreditinė Visa, Mastercard  ar kita. ir galioja visame pasaulyje tai kad netikiu, sąžiningai sakau, kad  neapmokėjo  jums arba neapmokės jei turite visas sąskaitas kur kiek  teko susimokėti.

Turiu hanza auksinę nes ją turi visi ( kiek žinau buvo metas kai  dalino  jaučiu kas antram nes taip  traukė klientus)  jos neteko naudot tai negaliu  pasakyti kaip apmokėjimai būna.

Priežastys man ir nebuvo svarbios, čia ne mano problema. Aš kortelės mokestį moku laiku, pateikiau visas sąskaitas po įvykio laiku, draudimas taip pat įsipareigojęs per tam tikrą laiką išmokėti pinigus. Jie tų įsipareigojimų nesilaikė ir už tai man sumokėjo solidžią kompensaciją.
Atsakyti