labutis,
Ruosiames i kelione ir susimasciau apie draudima.Gal kas turit patirties ir galit pasidalinti kur, ka, kaip draustis? mazei mano 6 men, skaiciau, kad draudzia tik nuo metu - ar tiesa? Na pasidalinkit mintim
del vaiku draudimo - priklauso nuo kompanijos. bet paprastai draudzia tik nuo metu, iki 3 metu yra dviguba draudimo imoka.
draustis net labai apsimoka. uztenka vieno nedidelio menko atsitikimo, kai supranti, kad be draudimo geriau ne is vietos nejudeti. man atsitiko viena karta - persalau vidury vasaros ir gavau ausu uzdegima. tai buvo seniai, taciau kai suzinojau, kad vien uz registracija pas gydytoja buciau sumokejes 30 EUR, uz pirmine apziura ir vaistu skyrima - dar 50... linksma nebutu be draudimo buve...
draustis net labai apsimoka. uztenka vieno nedidelio menko atsitikimo, kai supranti, kad be draudimo geriau ne is vietos nejudeti. man atsitiko viena karta - persalau vidury vasaros ir gavau ausu uzdegima. tai buvo seniai, taciau kai suzinojau, kad vien uz registracija pas gydytoja buciau sumokejes 30 EUR, uz pirmine apziura ir vaistu skyrima - dar 50... linksma nebutu be draudimo buve...
...........mes draudemes "Lietuvos Draudime",musu seimai kainavo 71lt.,cia su 10% seimynine nuolaida,kadangi musu vaikas jau virs triju metu,tai draudimas toks pats,kaip ir suaugusio,vaikams iki 1-eriu metu dvigubai,nes tikimybe didele,kad gali susirgt,iki triju metu irgi kazkiek daugiau,o nuo triju metu jau vienodai!Draudemes uzvakar ir dviems savaitems!
Domejausi Lindros draudimu. Kaina priklauso nuo laiko. Pvz., 12 dienu 33 Lt, bet jei seima, tai kitam asmeniui 10% nuolaida.
...............dar ziurint koks tas draudimas,pav.Kroatija,Slovakija,Vengrija ,Bulgarija,Cekija,tai kainuoja pigiau,o va Austrija,Sveicarija jau kainuoja brangiau,ten reikia draudimo agenturoj pasiklausinet.As kaip nuejau,tai man iskart pasiule,brangu darudima,bet kaip paskiau,kad draugai pas juos draudesi pigiau,tai is kart pradejo siulyti ir kitus galimus variantus!Na dviems savaitems 71 litas seimai,tai nera brangus draudimas,kai kuriose draudimo agenturose brangiau,kitose litu pigiau,bet cia kaip kam patogiau,prie mano namu "Lietuvos Darudimas"tai del keliu litu as neieskojau kitur!
Apdraude 50 000 euru.
Apdraude 50 000 euru.
Užvakar teko draustis medicininių išlaidų ir repatriacijos draudimu kelionei į Rytų Europą (vykstam į Slovakiją). Toks draudimas 7 dienoms ERGO Lietuva kompanijoje mūsų 4 asmenų šeimai kainavo 44,20 Lt: pritaikė nuolaidas vaikams, šeimai. Draudimo suma - 70 000 EUR. Domėjausi kainomis kitose bendrovėse, bet pavyzdžiui, analogiškas draudimas LIetuvos Draudime su nuolaida šeimai mums būtų kainavęs 90 Lt.
Dar girdėjau, kad galima išsiimti pažymą iš Ligonių kasų, jei esi socialiai apdraustas, ir su ja būtinoji pagalba užsienyje bus suteikta (repatriacija neteikiama). Ši pažyma iš viso nieko nekainuoja.
Mes vis tik nusprendėm pasinaudoti draudimo bendrovės paslaugom, tiesiog nebebuvo laiko tvarkytis popierius valdiškuose kabinetuose. Na, o be to jeigu kas (fui, fui, fui), kad tėvams mažiau išlaidų ir rūpesčių būtų.
Dar girdėjau, kad galima išsiimti pažymą iš Ligonių kasų, jei esi socialiai apdraustas, ir su ja būtinoji pagalba užsienyje bus suteikta (repatriacija neteikiama). Ši pažyma iš viso nieko nekainuoja.
Mes vis tik nusprendėm pasinaudoti draudimo bendrovės paslaugom, tiesiog nebebuvo laiko tvarkytis popierius valdiškuose kabinetuose. Na, o be to jeigu kas (fui, fui, fui), kad tėvams mažiau išlaidų ir rūpesčių būtų.
O aš vis dėlto nusprendžiau pažymą iš ligonių kasų pasiimti. Dokumentų tvarkymas ten sakė ilgai neužtrunka.
QUOTE(remka @ 2004 07 13, 13:35)
...........mes draudemes "Lietuvos Draudime",musu seimai kainavo 71lt.,cia su 10% seimynine nuolaida,kadangi musu vaikas jau virs triju metu,tai draudimas toks pats,kaip ir suaugusio,vaikams iki 1-eriu metu dvigubai,nes tikimybe didele,kad gali susirgt,iki triju metu irgi kazkiek daugiau,o nuo triju metu jau vienodai!Draudemes uzvakar ir dviems savaitems!
na jus cia labai pigiai prasisukot. Mums su vyru ir vaikui (5 men.) uz 14 d. keliones i Prancuzija draudima uzgiedojo 148 Lt Dvigubai daugiau.
tuo tarpu Seesam Lietuva apdraus uz 99 Lt suminej. Tai cia jau padoriau.
As stebiuosi, kodel jums uz vaikus reikia moket draudima, uz maziukus net dvigubai. Mano sveikatos draudimas, galiojantis visam pasauly, padengia mano ir mano vaiko, kol jam sueis 16 metu, visas sveikatos islaidas. Tas dalykas man tekainuoja nepilnus 30 euru metams... niekaip nesuprantu, kodel Lietuvoj tos draudimo agenturos plesia tokius pinigus....????
O i jusu darudimus ieina ir daiktu darudimas, jei juos pavagia, ar tik sveikatos?
O i jusu darudimus ieina ir daiktu darudimas, jei juos pavagia, ar tik sveikatos?