Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

QUOTE(Ditė 75 @ 2010 04 08, 11:55)
Man floristė šiandien atsiuntė nuotraukytę, ten tokie žele rutuliukai,o į juos galima dėti kokias nori gėles,sakė yra visokiausių spalvų ir nėra brangu.Man visai gražu wub.gif
Galėčiau parodyti,bet nemoku įkelti nuotraukos blush2.gif

Žinau apie ką šnekate, jų esu mačius JYSK'e
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 04 08, 15:21)
Žinau apie ką šnekate, jų esu mačius JYSK'e

JYSKe? g.gif aš ten tik stiklinius rutuliukus esu mačiusi g.gif ,o tokių tai ne schmoll.gif
Reikės pasidairyti atidžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai buvo, gal prieš mėnesį ten buvau, tai pati dar apie jų pirkimą svarsčiau, ir tikrai geliniai - tokiame minkšto plastiko permatomam indelyje cilindro formos, spalvų yra pasirinkti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė 75 @ 2010 04 08, 16:44)
JYSKe? g.gif aš ten tik stiklinius rutuliukus esu mačiusi g.gif ,o tokių tai ne schmoll.gif
Reikės pasidairyti atidžiau mirksiukas.gif

cia jis toks ir neparsidavineja yra pirkti buteliukai su spalvotu skysciu jis pilasi i vandeni ir per pusvalandi vanduo susikristalizuoja i tuos zele rutuliukus smile.gif ju yra pirkti ebay smile.gif vieno buteliuko jei gerai pamenu uztenka litrui vandens o buteliuko kaina apie pora svaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 04 08, 20:12)
cia jis toks ir neparsidavineja yra pirkti buteliukai su spalvotu skysciu jis pilasi i vandeni ir per pusvalandi vanduo susikristalizuoja i tuos zele rutuliukus smile.gif ju yra pirkti ebay smile.gif vieno buteliuko jei gerai pamenu uztenka litrui vandens o buteliuko kaina apie pora svaru smile.gif

O floristė sakė,kad maišiukas,kurį reikia užpilti 1 litru vandens kainuoja 2 litus mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekaip nesumąstau, kokios spalvos gėlėmis puošti sodybą liepos mėnesį. Salės vidus šviesaus medžio. Patarkit, prašau.
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 04 08, 20:12)

Na, šiaip rašiau dėl to, kad tikrai mačiau juos toje parduotuvėje:mirksiukas: , va skysčio, kuris kristalizuoja, tai nesu mačius ten (o ko gero jis labiau apsimokėtų)
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 04 09, 09:54)
Niekaip nesumąstau, kokios spalvos gėlėmis puošti sodybą liepos mėnesį. Salės vidus šviesaus medžio. Patarkit, prašau.

O kokią žadi rinktis puokštelę? O gal esi kokią temą vestuvėms sumasčiusi/ tai, manau, kad pagal tai ir reikėtų pirmiausia derinti.
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2010 04 09, 19:23)
O kokią žadi rinktis puokštelę? O gal esi kokią temą vestuvėms sumasčiusi/ tai, manau, kad pagal tai ir reikėtų pirmiausia derinti.

Puokštės norėčiau iš baltų orchidėjų ir baltų rožių. Tai gal tuomet salę padekoruoti tik baltomis rožčmis su žalumynais? Temos nenoriu vestuvėms.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2010 04 09, 20:21)
Puokštės norėčiau iš baltų orchidėjų ir baltų rožių. Tai gal tuomet salę padekoruoti tik baltomis rožčmis su žalumynais? Temos nenoriu vestuvėms.

Oi man labai grazus derinys. Turetu buti nuostabu wub.gif
ir sales derinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė 75 @ 2010 04 08, 20:29)
O floristė sakė,kad maišiukas,kurį reikia užpilti 1 litru vandens kainuoja 2 litus mirksiukas.gif

QUOTE(jollicasa @ 2010 04 09, 17:09)
Na, šiaip rašiau dėl to, kad tikrai mačiau juos toje parduotuvėje:mirksiukas: , va skysčio, kuris kristalizuoja, tai nesu mačius ten (o ko gero jis labiau apsimokėtų)

na jo yra pirkti ebay smile.gif viska kiek ieskojau pigiau galima rasti ten smile.gif bet tik va problema kad i lietuva man rodos nlb siuncia:)
Papildyta:
maniskes vestuves bus geltonos smile.gif pasiskaiciau kiek lt geliu paslaugos kainuoja tai nusprendziau nusipirkti vazas kvadratus tuos kokius 4 ir primerkt geltonu roziu su keliom baltom gelytem
Papildyta:
beje kvietimuose paminejau kad gelytes geltonos rozytes smile.gif tai tikiuosi kad ju bus daug smile.gif tai viskas turetu dereti
Atsakyti
kokiu grozybiu jus cia pridedate wub.gif
O kaip patartumet papuost palapine-paviljona gan dideli, baltos spalvos? ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti