QUOTE(Orange_blossom @ 2013 12 05, 15:50)
Merginos,gal galit patarti?
Man kilo klausimas del saldaus stalo indu, kur bus tortas, sausainiai ir kt gardumynai. Ar jusu sodybos tures indus, ar pacios rupinsites, kur viska sudeti? Net neisivaizduoju ar musu sodyboje bus vazu tarkim gelem pamerkti ant stalo, ar kai gausim geliu is sveciu. Kaip pas jus? O gal ruosiates nuomoti vazas, zvakides ar kitokius indus? Pirkti brangoka. Man patinka ideja saldziam stalui stikliniai indai su dangteliais,gal isivaizduojat ka turiu omeny. Bet is kur tokiu gaut?
Turite pasiklausti sodyboje kokiu indu turi, mes tai kai buvome sodyboje iskart pasiteiravome ir mums parode ka turi, kokiu indu, vazu ir panasiai.
tai dali indu saldziam staliui turi, dali pirksiuosi, pvz. db nusipirkau tuos gaubtus su pauksčiuku virsuje, po juo galima padet keksiuka ar gele, tai pokejau po 11lt, stikliniu indu su dangteliais didelių tu apvaliu maciau maximoje po 20lt, nemanyciau kad labai brangu, dar man visai nieko man ir paprasti auksti indai su dangteliais is luminarc, esu maciusi senukuose, ir internete pirkti, kazkur 16lt kainuoja.
Bet siaip tai pasizvalgykit maximoje, tikrai graziu ir pigiu indu saldziam stalui rasit
Nes pati pirkciau, bet sodyboje tokius jau turi
O ir siaip pakalbekit su sodybos seimininkais gal nores perpirkti is jusu indus, nes musu sodybos seimininke mums taip pasiule
sake vazas nupirks visas, jei tik nebus lb brangios,iki 20lt, ir indus kokius tik rasim perpirks