man aktualu irgi, ar uztenka 10vnt?net neisivaizduoju
beje gal kas kur matete kur yra pirkti tokios popierines suverti drugeliai ant siulo ir kabinami,gal supratote?
Visiškai pritariu dėl baltų dekoracijų, ypatingai šviesios medžiagos panaudojimo dekore. Dar reikėtų nepamiršti apšvietimo (įprastai DJ turi šviesų rinkinį, tad suderinti reikėtų, kad šviesias spalvas naudotų) ir kuo daugiau žibintukų su šviesytėmis/žvakutėmis.
Tikri visada žymiai geriau atrodo, tik reikia kad jie nenuvystų dar belaukdami šventės. Geriausia, kad kažkas tą pačią dieną nedaug laiko prieš šventę ir pabarstytų
aš per valentino diena buvau pabarsčiu stala rožių žiedlapiais tikrais tai kol pavakarieniavom tai sudžiuvo, gal nuo žvakių ar šiaip per 3 val jau vaizdas bus nekoks
Jei staltieses ir kedziu uzvalkalai balti, ant kedziu bus risami raudoni tiulio kaspinai, tai kaip suzaisti su vazom ir gelytem, kad graziau butu: ar baltos, raudonos, ar stiklines bespalves vazytes ir raudonos ar baltos rozes
Aciu uz nuomones del ziedlapiu
Dar noreciau patarimo:
Jei staltieses ir kedziu uzvalkalai balti, ant kedziu bus risami raudoni tiulio kaspinai, tai kaip suzaisti su vazom ir gelytem, kad graziau butu: ar baltos, raudonos, ar stiklines bespalves vazytes ir raudonos ar baltos rozes
merginos gal zinot is kur gauti tu vyno kamsciu daug? lb noreciau su jais daryti stako korteles bet nezinau is kur ju gauti tiek daug? nezinau kaip nuotrauka ykelti su tom kortelem