Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

QUOTE(evelina_saule @ 2013 03 28, 14:26)
Sakykit, o ar galima puosti tokiom paciom bet skirtingu spalvu puokstem ant skirtingu stalu?

Be abejo. Ypač jei visose vestuvėse dominuoja tos spalvos 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri numananti apie gėles pasakytų, kokios gėlės lietuvoje žydi liepos gale, rūgpjūčio pradžioje?
Galvoju, kad būtų įmanoma salės puošybai gėles užsiauginti... blush2.gif Domina balta, žydra, mėlyna spalvos
Atsakyti
QUOTE(BukSavimi @ 2013 03 28, 19:18)
Gal kuri numananti apie gėles pasakytų, kokios gėlės lietuvoje žydi liepos gale, rūgpjūčio pradžioje?
Galvoju, kad būtų įmanoma salės puošybai gėles užsiauginti... blush2.gif  Domina balta, žydra, mėlyna spalvos

Vaideliai "Daugiametės gėlės" knyga, atsimenu, universiteto laikais kažkokiam referatui naudojau. Ten lyg yra kažkas bandyta išskirstyti. Tik jau reiktų pačiai ieškotis informacijos 4u.gif o forume tai gal bandykit klaust nuotakos puokštės temoje, ten dažniau pateikia tokius atsakymus smile.gif

Aš galvoju apie rugpjūčio galą, bet man dar ir prie vestuvių tematikos ne bet kokios gėlės tinka, jei neišeis iš anksto nusipirkti norimų (jų nesezonas), tai puoščiau rožėmis. Bus merkiamos pavienės gėlės, o ne daromos puokštės, o paskui net pagalvojau tokią mintį: po bažnyčios gėles surenka dekoratorė ir per visą tą laiką iki vakarinės dalies, panaudoja kažkokią tai dalį gautų gėlių šventės puošimui.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 30 kovo 2013 - 16:23
QUOTE(Tendre @ 2013 03 30, 17:12)
Vaideliai  "Daugiametės gėlės" knyga, atsimenu, universiteto laikais kažkokiam referatui naudojau. Ten lyg yra kažkas bandyta išskirstyti. Tik jau reiktų pačiai ieškotis informacijos  4u.gif  o forume tai gal bandykit klaust nuotakos puokštės temoje, ten dažniau pateikia tokius atsakymus smile.gif

Aš galvoju apie rugpjūčio galą, bet man dar ir prie vestuvių tematikos ne bet kokios gėlės tinka, jei neišeis iš anksto nusipirkti norimų (jų nesezonas), tai puoščiau rožėmis. Bus merkiamos pavienės gėlės, o ne daromos puokštės, o paskui net pagalvojau tokią mintį: po bažnyčios gėles surenka dekoratorė ir per visą tą laiką iki vakarinės dalies, panaudoja kažkokią tai dalį gautų gėlių šventės puošimui..  smile.gif

Viena pazistama irgi taip darys, kad sale puoš du gautomis gėlėmis...as taį bijociau taip rizikuoti, niekad nežinai, ka gausi, ar pakankamai puosimui ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 31, 13:47)
Viena pazistama irgi taip darys, kad sale puoš du gautomis gėlėmis...as taį bijociau taip rizikuoti, niekad nežinai, ka gausi, ar pakankamai puosimui ir t.t. g.gif

g.gif o jei kvietime įrašyti pvz kad pageidaujate tik baltų gėlių ar ti raudonų... kvailai būtų?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 03 31, 18:48)
g.gif o jei kvietime įrašyti pvz kad pageidaujate tik baltų gėlių ar ti raudonų... kvailai būtų?

nieko kvaila, mes esam dalyvave vestuvese, kur buvo nurodymas konkrecias geles dovanot, nes jomis puose sale.. ir cia, manau, visai normalu, nes kai prinesa visokiausiu, tai paskui ner kur ju det..
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 31, 13:47)

Aš visų pirma bandysiu gauti savo norimas gėles, bet jų nesezonas ir išlieka nemaža tikimybė, kad jų negausiu. Tuomet puoščiau baltomis ir rausvomis rožėmis ar eustomomis, galima pirkti o galima panaudoti ir gautas, kažkaip galiu garantuoti, kad ko jau ko o rožių ar eustomų tikrai gausim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2013 03 31, 17:48)

Nieko kvailo.. 4u.gif
Atsakyti
O dabar kabinama kazkas virs jaunuju?
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 04 16, 11:05)
O dabar kabinama kazkas virs jaunuju?

Liepos menesi dekoruosiu vestuves, kur nuotaka su jaunikiu pageidavo virs jaunuju kabinti sirdis smile.gif
Atsakyti
Prašau patarkite kaip galima papuošti salę esnčia sename malūne? Sale gana tamsi, senos mūrines .
Atsakyti
Aš rinkčiausi baltas dekoracijas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kas perka pop pomus kiek vnt pirkot?
Atsakyti