Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

Sveikos, merginos,

kadangi šiuo metu neturiu su kuo pasitarti, klausiu jūsų nuomonės 4u.gif kokia spalva jums atrodo būtų tinkamiausia salės puošimui http://picasaweb.goo...277527533855714 nes iš pradžių mąsčiau apie mėlynas detales, bet dabar kažkaip apsižiūrėjau, kad tikriausiai prie šių kėdžių užvalkalų ta mėlyna lyg ir nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(odes @ 2013 02 02, 23:26)
Sveikos, merginos,

kadangi šiuo metu neturiu su kuo pasitarti, klausiu jūsų nuomonės 4u.gif kokia spalva jums atrodo būtų tinkamiausia salės puošimui http://picasaweb.goo...277527533855714 nes iš pradžių mąsčiau apie mėlynas detales, bet dabar kažkaip apsižiūrėjau, kad tikriausiai prie šių kėdžių užvalkalų ta mėlyna lyg ir nelabai g.gif

As nelabai nusimanau tokiuose dalykuose, bet gal cia tiktu kremine ir/ar ruda spalvos g.gif melyna tai tikrai butu ne i tema ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Man šie užvalkalai tokie truputį vintažiniai. Tad manau, gražiai turėtų atrodyti pastelinės spalvos.. Galbūt šviesiai rausva, žalsva (mint, kuri beje, labai madinga šiais metais). smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

labai gerai is foto nesimato ar apmusaluose yra melyno kazko... g.gif bet manau labiau kazkas i ruzavuma, zaluma , rudus atspalvius tiktu....
Atsakyti
QUOTE(odes @ 2013 02 02, 22:26)
Sveikos, merginos,

Jeigu išeina, tai nenaudokit mėlynos spalvos smile.gif Man atrodo tiktų pastelinės švelnios spalvos : ivory, kreminė, čiut čiut ruda (smėlio), rausva (jokiu būdu nė rėkianti rūžava), žalsva (mint). Tamsių spalvų tokių kaip labai ruda gal ir nesirinkti.. Sienų spalva, kėdžių užvalkalai iškart "užduoda" savo koloritą, išsirinksit 1-2 spalvas dekoravimui ir bus liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 02 04, 17:46)
Jeigu išeina, tai nenaudokit mėlynos spalvos smile.gif Man atrodo tiktų pastelinės švelnios spalvos : ivory, kreminė, čiut čiut ruda (smėlio), rausva (jokiu būdu nė rėkianti rūžava), žalsva (mint). Tamsių spalvų tokių kaip labai ruda gal ir nesirinkti.. Sienų spalva, kėdžių užvalkalai iškart "užduoda" savo koloritą, išsirinksit 1-2 spalvas dekoravimui ir bus liuks smile.gif

Aciu visoms uz nuomones ir patarimus 4u.gif melynos tikrai atsisakysiu,nes labai jau ji cia ne kazka butu ax.gif kol nepradejau mastyti apie visa dekora,net nesusivokiau,kad ji visoje aplinkoje neisipaiso:) kad ir kokia man melyna bebutu grazi,reikia isbandyti kazka naujo ir neiskrentancio iskonteksto:)
Atsakyti
Virs jaunuju galima pastatyti grazia arka, dekoruota gelemis, vis sis tas naujo smile.gif maciau skelbiu puslapiuose nebrangios, nuo 150 lt.. o paskui ja galima bus pasilikt ir vaikuciu krikstynoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jini @ 2013 02 21, 10:47)
Virs jaunuju galima pastatyti grazia arka, dekoruota gelemis, vis sis tas naujo smile.gif maciau skelbiu puslapiuose nebrangios, nuo 150 lt.. o paskui ja galima bus pasilikt ir vaikuciu krikstynoms  thumbup.gif

Na nepasakyčiau, kad arka tai kažkas naujo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(i.t.s. @ 2013 02 21, 10:52)
Na nepasakyčiau, kad arka tai kažkas naujo  blush2.gif

Man labiausiai nepatiktų jaunųjų vardu raidės....aš geriau sirdeles arba balandžius noriu virš galvu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 02 21, 14:59)
Man labiausiai nepatiktų jaunųjų vardu raidės....aš geriau sirdeles arba balandžius noriu virš galvu bigsmile.gif

Viskas priklauso nuo visos šventės tematikos, dekoro ir t.t. smile.gif Asmeniškai aš visada už kažką originalaus ir nematyto (tiksliau nenuvalkioto) mirksiukas.gif

Jei jau labai norisi išskirti vietą, kur sėdi jaunieji, tam pilna idėjų, svarbiausia, tinkamai parinkti, kad derėtų ir prie aplinkos, ir prie vestuvių nuotaikos:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Siūlyčiau labai greitai neatmesti ir jaunųjų inicialų, nes ir vėl, viskas priklauso nuo idėjos, pavyzdžiui:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i.t.s.: 21 vasario 2013 - 15:01
Sakykit, o ar galima puosti tokiom paciom bet skirtingu spalvu puokstem ant skirtingu stalu?
Atsakyti
QUOTE(evelina_saule @ 2013 03 28, 14:26)
Sakykit, o ar galima puosti tokiom paciom bet skirtingu spalvu puokstem ant skirtingu stalu?

Manau, kad taip. Aisku, turi buti kazkiek suderinta, kad nebutu vienas stalas juodas, kitas geltonas ir pan.
Atsakyti