ir dar... cia kazkuriam forume maciau tai zdau daryti virs jaunuju galvu vietoj lininio ranksciuoscio ir rutu musu labai didele foto,nes sodyboje kaip tik ieini i pokylo sale pro duris is karto matysis ta foto
QUOTE(cipendeile @ 2010 03 18, 10:08)
ir dar... cia kazkuriam forume maciau tai zdau daryti virs jaunuju galvu vietoj lininio ranksciuoscio ir rutu musu labai didele foto,nes sodyboje kaip tik ieini i pokylo sale pro duris is karto matysis ta foto
Kam jūsų kopija ant sienos, kai patys būsit šventės originalus akcentas ?
o mane sudomino sie uzsienyje labai populerus bumbulai manau jeis ir puosiu sodyba kurioje vyks vestuves
Ir man jie gana idomiai atrodo... O gal kas zino, kaip juos galima butu pasidaryti?
QUOTE(jollicasa @ 2010 04 01, 16:19)
Ir man jie gana idomiai atrodo... O gal kas zino, kaip juos galima butu pasidaryti?
zinau reikia tissue popieriaus nzn kaip jis lietuviskai vadinasi kazkas panasaus kaip geles vinioja i toki tik jo visokiu spalvu buna. ji sulankstai i armonikele nukerpi galus surisi per viduri ir islankstai
Geras, gana paprasta turėtų būti, tik kad neatrodytų paskui kaip ketvirtoko dabelis ... Reikia pamėginti pasidaryt. O gal žinot, kiek maždaug to popieriaus tokiam vienam burbului reikia?
QUOTE(jollicasa @ 2010 04 01, 17:06)
Geras, gana paprasta turėtų būti, tik kad neatrodytų paskui kaip ketvirtoko dabelis ... Reikia pamėginti pasidaryt. O gal žinot, kiek maždaug to popieriaus tokiam vienam burbului reikia?
tai kokio dydzio lapas tokio dydzio ir burbulas gaunasi,kiek lapu turesit tiek ir burbulu gausis
cia turit omenyje ta "tampoma" popieriu? gal zinot kokia nuoroda apie siu bumbulu daryma?
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 04 01, 22:00)
cia turit omenyje ta "tampoma" popieriu? gal zinot kokia nuoroda apie siu bumbulu daryma?
ne tai kitoks popierius labiau panasus i toki kur geles vinioja kai perki
o kazi kur imanoma gauti tokio popieriaus nes labai graziai ziurisi tie burbuliukai
QUOTE(***arabella*** @ 2010 04 02, 01:04)
o kazi kur imanoma gauti tokio popieriaus nes labai graziai ziurisi tie burbuliukai
yra pirkti ebay tik nzn ar siuncia i lietuva