Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 18, 20:34)
Sveikos.
1. Gal turit idėjų kaip padaryti tokius servetėlinius burbulus?
2. Taip pat gal žinot iš ko šitos gėlytės?  g.gif
3. Taip pat norėčiau šiuos paukščiukus pasidaryti mum virš galvų. Gal kas darėt? Turit patarimų iš ko juos daryt? 4u.gif

1. Kaip kažkuri mergina minėjo tai - tissue popierius. Yra pirkt šioj e-parduotuvėj
tissue
2. Manau, kad tai galėtų būti dirbtinis veltinis - filcas. Irgi toj parduotuvėj yra. filcas

3. Kažkada mačiau kaip raides daro tokio tipo, iš to paties tissue popieriaus.
galima paieškot daugiau, čia "ant greičio" radau smile.gif raidės

QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 18, 22:20)
Tiesa, turiu dar vieną klausimuką.. gal kas bandėt patys daryti kėdžių kaspinus ir galit pasakyti kiek maždaug reikia kaspino [metrą, du..], kad padaryti gražų kaspiną?
Kažką tokio..

Šeip yra įmonių, kurios nuomoja kaspinus.. pvz. http://www.svajoniup...slaugos/stalai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms. Justina: 19 sausio 2013 - 10:43
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 18, 21:20)
Peržiūrinėju senas temas, tai radau kaip burbulus daryt  thumbup.gif
http://www.designdaz...ssue-flowers-2/

Tos gėlytės manau tikrai nėra veltos, greičiau iškirptos, bet iš ko?  g.gif

Tiesa, turiu dar vieną klausimuką.. gal kas bandėt patys daryti kėdžių kaspinus ir galit pasakyti kiek maždaug reikia kaspino [metrą, du..], kad padaryti gražų kaspiną?
Kažką tokio..
user posted image

Bijau, kad mūsų sodyboj neturės mūsų spalvos kaspinų - fuksijos..tai noriu pažiūrėt kiek maždaug tada mum kainuotų jie...  bigsmile.gif

Pas jus bus fuksijų spalva? biggrin.gif pas mus irgi wink.gif
bet tų kėdžių spalva man labiau ružava g.gif g.gif
dabar pati susimąsčiau ar mūsų sodyboje bus tokios spalvos kaspinai, nes sakė, kad turi, bet iškrito iš galvos ką kalbėjome apie spalvą g.gif g.gif g.gif
na bet kokiu atveju su dekoratoriais dar kalbėsiu dėl to.. bet net nežinau ar pigiau kainuotų pasisiųti, aišku spalvą rasti irgi sunku sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucke001: 19 sausio 2013 - 11:37
Mes norejom siutis patys kaspinus, nes nuoma pagrinde 3 lt, jei nenuomuoji kartu ir uzvalkalu, o mums ju nereikejo, turi sodyba. Tai 50 kaspinu siuvimas is organzos butu kainave apie 250, jei nemaisau. Veliau radom Klaipedoj uz 2 lt/vnt issinuomuot
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2013 01 19, 13:35)
Pas jus bus fuksijų spalva? biggrin.gif pas mus irgi wink.gif
bet tų kėdžių spalva man labiau ružava  g.gif  g.gif
dabar pati susimąsčiau ar mūsų sodyboje bus tokios spalvos kaspinai, nes sakė, kad turi, bet iškrito iš galvos ką kalbėjome apie spalvą  g.gif  g.gif  g.gif
na bet kokiu atveju su dekoratoriais dar kalbėsiu dėl to.. bet net nežinau ar pigiau kainuotų pasisiųti, aišku spalvą rasti irgi sunku sad.gif

Taip, pas mus bus balta / fuksija spalvos. bigsmile.gif
Na šį paveiksliuką tik šiaip prisegiau, labiau dėl kaspino surišimo, nei dėl spalvos 4u.gif
Aš tai radau va čia pirkti organza fuksijos sp. bet jeigu reikia maždaug 2 metrų, tai mum reikės 45ioms kėdėms..na sumelė jau vien kaspinam gaunasi 250 lt blink.gif jei po 1,5 metro reikia, tai pigiau, bet vistiek... o ten kur nuomuoja, tai nėra mano spalvos norimos..

Na aš bandysiu to popieriaus ieškoti čia pas save.. Vokietijoj. Nes čia ir gyvenam. Sunku iš čia organizuoti, bet ką darysi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 19, 14:56)
Taip, pas mus bus balta / fuksija spalvos.  bigsmile.gif
Na šį paveiksliuką tik šiaip prisegiau, labiau dėl kaspino surišimo, nei dėl spalvos  4u.gif
Aš tai radau va čia pirkti organza fuksijos sp.  bet jeigu reikia maždaug 2 metrų, tai mum reikės 45ioms kėdėms..na sumelė jau vien kaspinam gaunasi 250 lt  blink.gif jei po 1,5 metro reikia, tai pigiau, bet vistiek... o ten kur nuomuoja, tai nėra mano spalvos norimos..

Na aš bandysiu to popieriaus ieškoti čia pas save.. Vokietijoj. Nes čia ir gyvenam. Sunku iš čia organizuoti, bet ką darysi...  4u.gif

Mes taip pat Vokietijoj gyvenam smile.gif kazkaip man toks ispudis susidaro, kad Anglijoj gyvenancios nuotakos daugiau ten visko randa, o ta Vokietija.. nieko gero cia nera. Paskaiciuok dar tai, kad organza neapsiutais krastais, o juos reikia apsiut, kiek zinau. Tam reikia siuvejos, o ji vel kainuoja pinigus. Mums buvo paprasciau, nes kaspinu reikejo melynos spalvos, todel veliau radom kur nuomuotis. Dar zinau, kad kai kurie geliu salonai uzsisakineja organzos juostu, kurios jau buna atsiutais krastais, o plotis 30 ar tai 40 cm. Jos labai ilgos buna, todel reikia jas susikarpyti paciai. Gaunasi siek tiek pigiau, nei pirkt atskirai medziaga ir ja apsiut visa
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 01 19, 18:32)
Mes taip pat Vokietijoj gyvenam smile.gif kazkaip man toks ispudis susidaro, kad Anglijoj gyvenancios nuotakos daugiau ten visko randa, o ta Vokietija.. nieko gero cia nera. Paskaiciuok dar tai, kad organza neapsiutais krastais, o juos reikia apsiut, kiek zinau. Tam reikia siuvejos, o ji vel kainuoja pinigus. Mums buvo paprasciau, nes kaspinu reikejo melynos spalvos, todel veliau radom kur nuomuotis. Dar zinau, kad kai kurie geliu salonai uzsisakineja organzos juostu, kurios jau buna atsiutais krastais, o plotis 30 ar tai 40 cm. Jos labai ilgos buna, todel reikia jas susikarpyti paciai. Gaunasi siek tiek pigiau, nei pirkt atskirai medziaga ir ja apsiut visa

Nebūtina apsiūti, galima ir apdeginti mirksiukas.gif pati darau papuošaliukus ir dirbu kartais su organza, tad žinau, kad visai neblogai atrodo bigsmile.gif
Aš čia tai nemažai ką jau nusižiūrėjau, ir per tą patį ebay'u.. rolleyes.gif
Reiks eit bandyt kaspiną rišti ir matuoti. ax.gif

Ir filco reik paieškot..
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 19, 20:46)
Nebūtina apsiūti, galima ir apdeginti  mirksiukas.gif  pati darau papuošaliukus ir dirbu kartais su organza, tad žinau, kad visai neblogai atrodo  bigsmile.gif
Aš čia tai nemažai ką  jau nusižiūrėjau, ir per tą patį ebay'u..  rolleyes.gif
Reiks eit bandyt kaspiną rišti ir matuoti.  ax.gif

Ir filco reik paieškot..

Mes kaspinus irgi patys risim, pirksim medžiaga ir karpysim biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pirmiausia klausiu gal jie turės. Neturės, tai radau ebėjui vėl tinkamą variantą thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,,,o apdeginus nepalieks juodi krastai,as galvoju irgi pirktis medziaga ir karpytis ,bet tai ir ebay nera jau jie labai pigus,is kur jus pirksite gal nuoroda turite?
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 01 21, 03:16)
Sveikutes,,,o apdeginus nepalieks juodi krastai,as galvoju irgi pirktis medziaga ir karpytis ,bet tai ir ebay nera jau jie labai pigus,is kur jus pirksite gal nuoroda turite?

Na bent man nepalieka. Geriausia deginti su žiebtuvėliu, nes nuo degtukų šiek tiek likdavo. mirksiukas.gif

Aš iš vokiškojo ebay'jaus. Aš turiu šitą išsisaugojus. Bet šiuo metu neturi jis man reikiamos spalvos. Parašiau laiškutį. Bus matyt ką parašys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 21, 02:50)
Na bent man nepalieka. Geriausia deginti su žiebtuvėliu, nes nuo degtukų šiek tiek likdavo.  mirksiukas.gif

Aš iš vokiškojo ebay'jaus. Aš turiu šitą išsisaugojus. Bet šiuo metu neturi jis man reikiamos spalvos. Parašiau laiškutį. Bus matyt ką parašys  ax.gif

as toki pati irgi zadu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 01 23, 15:08)
as toki pati irgi zadu... drinks_cheers.gif

gal ir man reikia taip daryti ax.gif
Atsakyti