Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

QUOTE(Deborah @ 2013 01 10, 23:47)
cia jau tures drauges i pagalba ateiti ir papuost 4u.gif

Draugės tuo metu bus pamergės ir su mumis bus bažnyčioje, o paskui važiuos su mumis fotografuotis, o svečiai judės į sodybą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2013 01 08, 13:42)
o kokio dydzio siena? gal turit nuotrauku?

va tokia siena smile.gif
user posted image

visų jūsų tikrai geri patarimai, ačiū thumbup.gif
aišku dar ten reikės daug pagalvoti kaip puošti stalus, suolus ir visa kita, bet ta siena man didžiausia problema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greenius: 11 sausio 2013 - 17:18
QUOTE(Tytea @ 2013 01 11, 00:27)
Draugės tuo metu bus pamergės ir su mumis bus bažnyčioje, o paskui važiuos su mumis fotografuotis, o svečiai judės į sodybą  ax.gif

tai pamergiu kokios artimos drauges visvien gal yra su kuriom taip pat ir jus esat pazystamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytea @ 2013 01 10, 23:33)
Tik dabar klausimas iškilo, o kas ir kaip papuoš salę? Mes švęsim šeštadienį, o iki šeštadienio pietų švęs kita pora, tai man kaip jau ir nelieka laiko salės puošybai  blink.gif

Gal ta sale gali papuosti administracija?
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2013 01 13, 12:32)
Gal ta sale gali papuosti administracija?

drinks_cheers.gif administracija, arba paprašykite kokios pažįstamos, kuri nebus kviečiama į pulką arba išvis į vestuves (na kokia simbolinę dovanėlę ar pinginę išraišką sumokėsit), nes kitu atveju tektų samdytis dekoratorę.
Aš žinau kaip noriu puošti stalus, net kaip saldų stalą sudėlioti, bet pati taip pat pati visko negalėsiu iš vakaro sudėlioti (gėlių, saldaus stalo komponentų), tai bandysiu pavesti tą užduotį vienai pažįstamai, ji šventėje dalyvaus, bet turės daugiau nei reikia laiko atlikti likusius puošybos darbus iki vakaro šventės, aišku atsilyginti kažkaip reikės smile.gif
Atsakyti
kas ka grazaus uzmatete su oranzine spalva? g.gif
Atsakyti
Sveikos.
1. Gal turit idėjų kaip padaryti tokius servetėlinius burbulus?
user posted image
arba tokius
user posted image

2. Taip pat gal žinot iš ko šitos gėlytės? g.gif
user posted image
user posted image

3. Taip pat norėčiau šiuos paukščiukus pasidaryti mum virš galvų. Gal kas darėt? Turit patarimų iš ko juos daryt? 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tos gelytes padarytos is veltiniu man rodosi,as ta jau turejau omenyje sau pasidaryti,ie bumbulai geriau internete reiketu paziureti,nes kazkur tikrai esu maciusi ju daryma,bet neissisaugojau nuorodos,,,
o tie balandziai tai grazu noreciau ir as tokius pasidaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 01 18, 20:34)
Sveikos.
1. Gal turit idėjų kaip padaryti tokius servetėlinius burbulus?
user posted image
arba tokius
user posted image

tai vadinami pompom'ai smile.gif pagooglink, tikrai rasi kaip juos pagaminti. Jie daromi is vadinamo tissue papper. Mes lietuvoje turi atitikmeni tampoma popieriu, bet is jo ne tokie grazus gaunasi. Specialu reikia uzsisakyti internetu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkis: 18 sausio 2013 - 21:13
Peržiūrinėju senas temas, tai radau kaip burbulus daryt thumbup.gif
http://www.designdaz...ssue-flowers-2/

Tos gėlytės manau tikrai nėra veltos, greičiau iškirptos, bet iš ko? g.gif

Tiesa, turiu dar vieną klausimuką.. gal kas bandėt patys daryti kėdžių kaspinus ir galit pasakyti kiek maždaug reikia kaspino [metrą, du..], kad padaryti gražų kaspiną?
Kažką tokio..
user posted image

Bijau, kad mūsų sodyboj neturės mūsų spalvos kaspinų - fuksijos..tai noriu pažiūrėt kiek maždaug tada mum kainuotų jie... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamelaa: 18 sausio 2013 - 21:21
Tos gėlytės man atrodo is kkažkokios veilokines medžiagos iskirptos....tie burbulai mane irgi yra sudomine, mama nusipirko tampomi popieriaus, sakė pabandys padaryti....o dėl kaspinu man irgi įdomu būtų, nes mes patys juos risim g.gif
Atsakyti
dėl kaspinų - merginos, Jūs paimkite belekokį kaspiną ar ten medžiagos atraižą ir suriškite įsivaizduojamai tą kaspiną, po to išmatuokite kiek ilgio, paskaičiuokite kie kėdžių ir tada žinosit kiek ten metrų reikės to kaspino. Bent aš taip manau 4u.gif
Atsakyti