Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

Priklauso ir nuo paciu vestuviu..
Man labai grazu (ir pigu) puosti rugiu, kvieciu ar kt. varpomis.. Didelem puokstem..
Galima puosti pompomsais ( taip pat pigus variantas)..
Aisku graziausia gyvom gelem, bet cia jau nepigiai atsieina..
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2012 07 02, 13:31)
bus puosiama baltomis origami gervemis ir sitais (roal blue spalvos)

tikiuosi atrodys puikiai  ax.gif

sveiki, sakykit o tuos bumbulus darėtės ar pirkot? 4u.gif
Atsakyti
gal kam pagelbės
Atsakyti
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2012 06 13, 17:52)
Sveikutes, kaip manote is ko padarytos tos girliandos ant ko pakabintos?

Tokias girliandas dariau pati is kartono, su skylamusiu pramusiau skylutes ir su permatoma zilkute sujungiau smile.gif Su skylutem nuo skylamusio dar idomiau atrodo smile.gif)
Atsakyti
Mergaites, turiu atliekamu apie 50 vnt baltos spalvos pomp-pomsu is silkinio popieriaus. Neispurianti, bet ispurianus jie atrodys taip: user posted image
1 vnt 4.50lt
Atsakyti
Sveikos, susidūrėm su tokia problema: salėje kurioje švęsime viena siena yra nudažyta ryyyškiai oranžine spalva doh.gif o mūsų vestuvių spalva žalia ir balta.. kaip tą sieną paslėpti? gal pasiūlysite kokių idėjų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Greenius @ 2013 01 08, 00:46)
Sveikos, susidūrėm su tokia problema: salėje kurioje švęsime viena siena yra nudažyta ryyyškiai oranžine spalva  doh.gif  o mūsų vestuvių spalva žalia ir balta.. kaip tą sieną paslėpti? gal pasiūlysite kokių idėjų?  ax.gif

o kokio dydzio siena? gal turit nuotrauku?
Atsakyti
QUOTE(Greenius @ 2013 01 08, 00:46)
Sveikos, susidūrėm su tokia problema: salėje kurioje švęsime viena siena yra nudažyta ryyyškiai oranžine spalva  doh.gif  o mūsų vestuvių spalva žalia ir balta.. kaip tą sieną paslėpti? gal pasiūlysite kokių idėjų?  ax.gif

Galima dengti baltu audiniu(šifonu padrapiruotu), nukabinti ištisines kaspinelių juostas, pakabinti vieną kitą gėlių kompozicija. Nemoku konkrečiai nupasakoti, bet vaizdas dalinai toks turėtų būti...
user posted image
Dar galima ir kažką tokio pasigaminti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2013 01 08, 14:29)
[i][color=darkviolet]Galima dengti baltu audiniu(šifonu padrapiruotu), nukabinti ištisines kaspinelių juostas, pakabinti vieną kitą gėlių kompozicija. Nemoku konkrečiai nupasakoti, bet vaizdas dalinai toks turėtų būti...

teisingai mmmune sako, galima tokias kaip uzuolaidas padaryti iš baltu audinių. tam puikiai tinka net ta pati agro plevelė, o po ja galima deti lempuciu girliandas, gražiai atrodys vakare.

user posted image

galima is origami gerviu girliandu padaryti ir taip siena paslepti, ar girliandas is opieriniu skrituliuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 08 sausio 2013 - 14:41
QUOTE(perla <3 @ 2013 01 08, 15:40)
teisingai mmmune sako, galima tokias kaip uzuolaidas padaryti iš baltu audinių. tam puikiai tinka net ta pati agro plevelė, o po ja galima deti lempuciu girliandas, gražiai atrodys vakare.

galima is origami gerviu girliandu padaryti ir taip siena paslepti, ar girliandas is opieriniu skrituliuku

labai sauni ideja!!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aš tai planuoju kabinti tuos korėtus bumbulus, turėtų būti trijų spalvų, pvz jei dominuojanti spalva bus mėlyna, tai burbulai bus balti, žydri ir mėlini smile.gif
Tik dabar klausimas iškilo, o kas ir kaip papuoš salę? Mes švęsim šeštadienį, o iki šeštadienio pietų švęs kita pora, tai man kaip jau ir nelieka laiko salės puošybai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytea @ 2013 01 10, 23:33)
Aš tai planuoju kabinti tuos korėtus bumbulus, turėtų būti trijų spalvų, pvz jei dominuojanti spalva bus mėlyna, tai burbulai bus balti, žydri ir mėlini smile.gif
Tik dabar klausimas iškilo, o kas ir kaip papuoš salę? Mes švęsim šeštadienį, o iki šeštadienio pietų švęs kita pora, tai man kaip jau ir nelieka laiko salės puošybai  blink.gif

cia jau tures drauges i pagalba ateiti ir papuost 4u.gif
Atsakyti