Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

QUOTE(Uganda @ 2012 04 14, 20:09)
oranzine pas mane jau visur dominuoja ir kvietimai ir pamergiu sukneles todel melyna idedu tik del to kad ten uzuolaidos melsvos yra o siaip ji man ne prie ko....
siaip galvojau paderinsiu!

O negaletum tu uzuolaidu tiesiog pakeisti kazkaip?
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 04 15, 11:13)
O negaletum tu uzuolaidu tiesiog pakeisti kazkaip?

Gaila, bet negali nuiimti....
Atsakyti
QUOTE(Uganda @ 2012 04 15, 23:34)
Gaila, bet negali nuiimti....

Pas mane ta pati problema, nzn ka daryt su zaliuzem.. pas mane jos tamsiai zalios,o siena viena geltona , kita persikine.. mano vestuviu spalvos yra persikine, kremine ir svelniai violetine ( del violetines imaisymo dar galvoju).. bet ka daryti su tom zaliom zaliuzem nzn.. man jos visai netinka.. g.gif
Idedu nuotraukele sales, gal dar ka patarsit su tom durim daryt..is ten bus tiekiamas maistas.. pro jas tik padavejos vaikscios... aisku stalstieses bus baltos...tas nuims..
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2012 04 16, 03:15)
Pas mane ta pati problema, nzn ka daryt su zaliuzem.. pas mane jos tamsiai zalios,o siena viena geltona , kita persikine.. mano vestuviu spalvos yra persikine, kremine ir svelniai violetine ( del violetines imaisymo dar galvoju).. bet ka daryti su tom zaliom zaliuzem nzn.. man jos visai netinka..  g.gif
Idedu nuotraukele sales, gal dar ka patarsit su tom durim daryt..is ten bus tiekiamas maistas.. pro jas tik padavejos vaikscios... aisku stalstieses bus baltos...tas nuims..

jei apie salę,tai kuo daugiau baltos spalvos ir sienų atspalvio gėles rinkčiausi,+ryškesnėse tokių pat spalvų vazose,(užtenka gėlių vazonus kelis glazūruotus nupirkt gėlėms pamerkti,būna tokie be skylučių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 16 balandžio 2012 - 08:43
Uganda

Labas!
Man atvirksciai labai net dera visos tos spalvos tarusavyje:)
su tais drugeliais gerai sugalvojai,juos as palikciau smile.gif o ant stalu uzsakyciau geles tarkim kazka tai tokio(aisku jeigu finansai leidzia.)

geles
Ir manau daugiau nieko nereiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c@ndy: 16 balandžio 2012 - 10:10
QUOTE(c@ndy @ 2012 04 16, 10:09)
Uganda

Labas!
Man atvirksciai labai net dera visos tos spalvos tarusavyje:)
su tais drugeliais gerai sugalvojai,juos as palikciau smile.gif o ant stalu uzsakyciau geles tarkim kazka tai tokio(aisku jeigu finansai leidzia.)
geles
Ir manau daugiau nieko nereiktu smile.gif

Laba,
aciu uz nuomuone, puokstes pvz tikrai labai grazus, reikes savo floristei parodyti... smile.gif daugiau kaip ir minciu nelabai turiu ir kaip matau nekazka gali daugiau kas ir pasiulyti blush2.gif liksiu turbut prie savo minties... smile.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i planuojancias busimas nuotakas, siulau kruva vestuviniu zurnalu, kuriuose daugybe ideju kaip puosti aplinka, kokius pakvietimus daryti ir pan. http://www.supermama...howtopic=830958

Jei sudomino, kreipkites az, nes temos neseku 4u.gif Kauna

Smagaus planavimo jums bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvile': 18 balandžio 2012 - 08:32
mielosios, gal kas turite info - kas puosia vilniaus santuoku rumu sale, sventes metu...sake buna labai grazu...zvakides dideles, tiuliai, geles...labai skubiai reikia
Atsakyti
mes sitaip savo dekoruosim
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
o kur nusipirkti girliandu is dirbtiniu geliu, na ir, kad zaliu lapeliu butu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 04 21, 22:48)
o kur nusipirkti girliandu is dirbtiniu geliu, na ir, kad zaliu lapeliu butu?  ax.gif

gariunu turguje yra kur prekiauja dirbtinemis gelemis lb didelis pasorinkimas ji taip pat daro kompozicijas ir tu visu geliu .. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 04 21, 14:43)
mes sitaip savo dekoruosim
[url=http://www.part.lt/perziura/da830afe695204725a0bcd8d87a44f8e32.jpg][

labai grazu balta-melyna thumbup.gif
Atsakyti