Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

QUOTE(Eileiteja @ 2012 03 11, 21:43)
Labas vakaras,

Aš taip pat ieškau, kas galėtų pagelbėti su salės papuošimu už "protingą" kainą  4u.gif Gal galite ką rekomenduoti?

www.sventesplanavimas.lt kainos tikrai nesikandzioja 4u.gif
Atsakyti
idejos vestuviu dekorui:

http://nuotakuklubas...oro-idejos.html
Atsakyti
O mes jieskome kas papuostu sale Vilniuje balionais uz protinga kaina,gal kas puosete nebrangiai ir turite kontaktus? 4u.gif
Atsakyti
dar ideju smile.gif

http://nuotakuklubas...imo-planui.html
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 03 30, 10:59)

grazu!!!
Atsakyti
sveikos mergaites, gal kas gali skubiai parekomenduoti kokia nors dekoratore vilniuje, nes ta su kuria buvau susitarusi, ka tik pavede. o as specialiai ir bilietus nusipirkau, uz dvieju savaiciu i vilniu, kad susitikti ir apziureti sale, susitarti kaip puosti, o dabar va kaip gavosi.. g.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noreciau jusu patarimo kaip galeciau papuosti sia sale vestuviu dienai, dominuoja oranzine spalva.... mastau kolonas apsukti oranzine organza ir ant jos prikabinti melynus drugelius kadangi uzuolaidos melynos kad siek tiek deretu, o ant melynu masciau oranzinius drugelius bet db kazkaip jau nebezinau.... o stala per vidury oranzine organza aukstos vazos su gelem... kedes baltai.
Gal jus turit kokiu minciu pasidalinkit, Aciu!!! smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Uganda,2012 04 13, 12:04]

aukstos vazos su gelem

O nori aukštų vazų? aš dariau žemą puokštę per vidurį, kad neužstotų žmonių...
Atsakyti
aukstos vazos su gelem

O nori aukštų vazų? aš dariau žemą puokštę per vidurį, kad neužstotų žmonių...
[/quote]

ten kur sedes jaunieji tai bus zema didele puokste, o ten kur sedes sveciai bus aukstos, tikrai neuzstos zmoniu smile.gif
Atsakyti
Laba diena merginos. Noriu isiterpti į jūsų temą. Gal ką domintų. Darau širdis iš kaspinėlių. Kaina sutariama. 4u.gif Jeigu ką domintų turiu keletą nuotraukų. Rašykit į AZ.
Atsakyti
QUOTE(Uganda @ 2012 04 13, 12:04)
Laba diena,

Noreciau jusu patarimo kaip galeciau papuosti sia sale vestuviu dienai, dominuoja oranzine spalva.... mastau kolonas apsukti oranzine organza ir ant jos prikabinti melynus drugelius kadangi uzuolaidos melynos kad siek tiek deretu, o ant melynu masciau oranzinius drugelius bet db kazkaip jau nebezinau.... o stala per vidury oranzine organza aukstos vazos su gelem... kedes baltai.
Gal jus turit kokiu minciu pasidalinkit, Aciu!!! smile.gif

Sveika, man kazkaip nelabai...oranzine..melyna..balta.
Gal uztektu balta su melyna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 04 14, 18:53)
Sveika, man kazkaip nelabai...oranzine..melyna..balta.
Gal uztektu balta su melyna?  g.gif

oranzine pas mane jau visur dominuoja ir kvietimai ir pamergiu sukneles todel melyna idedu tik del to kad ten uzuolaidos melsvos yra o siaip ji man ne prie ko....
siaip galvojau paderinsiu!
Atsakyti