Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

cia gal aiskesne nuoroda http://www.origami-i...ama-flower.html

o cia toms, kas nori kitokiu kusudamu:

http://simetrija.wor...kusudama-venus/
http://simetrija.wor...usudama-curler/
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2012 01 17, 21:04)
gal ne taip suklijuoji? idek foto parodyt kaip gaunasi

lABAI PRASTAI IŠEINA FOTO, NELABAI KĄ SUPRASIT.. o Jezau, kokia nuotrauka doh.gif Ištrinsiu, kai pažiūrėsit.
Tikrai ne taip suklijavau. Pamačiau naują nuorodą, tai aiškiau patapo lotuliukas.gif Ačiū jums.
Bet su 7 cm. kraštine tai bais mizernos gėlytės išeina..Kiek jūs imate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 17 sausio 2012 - 21:51
[quote=srauni_upe,2011 05 05, 11:11]
Che che mano sukurtas temos pavadinimas dar gyvas, Yahoo smile.gif

Aš ga ir ne į temą bet blūdydama internete radau netyčia toki puslapi apie vestuves, gražių foto viskių ir idėjų yra. Nežinau į kokią temą dėt. Man jau neaktualu, bet panorau pasidalint.

O mano vestuvės buvo didelėj baltoj palapinėj:) Gražiai susiiejo viskas u gamta, tai net padruškė po to nukopino idėją smile.gif

TAi gražiū švenčių merginos 4u.gif

Mano vestuves taip pat bus baltos palapinej, kaip butu idomu jei pasidalintumet tom idejom kaip viską suderinot? 4u.gif nes dabar minciu turiu daug, bet nezinau, kaip cia viska sujungti, kad butu vientisumas. doh.gif

Ir dar yra tokia bėda, kad ten yra tokios kėdės raudonais apmušalais, tai butu visai nieko, bet jos tokios gan ofisinės, na nežinau kaip pasakyti, minimalistinės. Dengti tais kedziu uzvalkalais nenoriu, nes nesizaviu jais. Tai dabar mastau kokia spalva derinti prie tu raudonu kedziu ir kokie papuošimai tiktų. Pagrindinės spalvos raudonos vestuvėms irgi nelabai noriu... Norėtusi kažko žalio,bet nežinau kaip atrodys su tom raudonom kėdem...
Gal kas nors ka nors uzmatysite grazaus tokiu spalvu, butu didelis dekui jei pasidalintumet. smile.gif Nors atrodo, kad ir pati isnarsiau jau puse interneto... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenaa @ 2012 01 14, 18:02)
merginos turiu klausima , planuojame stala puosti panasiai kaip sitoje nuotraukoje

Man asmeniškai toks stalo papuošimas nelabai gražus, paprasčiausiai svečiai nematys vieni kitų per butelius. Salę taip papuošti visai gera idėja.
Atsakyti
Sveikos merginos,
Mačiau diskusijų apie vadinamus pom pom`us ir iš ko juos darote. Daugelis keičiat šilkinį (tissue paper) į tą vadinamą krepinį ar servetėles. Norėjau paklausti, gal kuri darėt būtent iš to šilinio popieriaus? Kur jo galima gauti pigiau? Kiek ieškojau vienas lapas 1Lt, o tų lapų į vieną pom pom`ą įeina +- 12, tai kaina ohoho g.gif Ebay yra neblogų pasiūlymų, bet šipingas į Lietuvą 70 dolerių doh.gif Būčiau dėkinga jei kuri esat radusi jo pigiau parašytumėte kur ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kadangi musu svente vyks naujoje spdybos saleje, vis svarsciau kaip ja papuost, bet ir neperdet g.gif Paprasciausias variantas mano manymu kedes su kaspinais, ir ant stalu tokios vazeles svieciancios smile.gif Principas labai paprastas, led lempute biggrin.gif
user posted image

Dar man grazus variantas audinyje LED imaisytos, tik as audini kabinciau prie lubu, tada kaip zvaigzdutes jaukiai sviestu tos lemputes, romantiska ir jauku wub.gif
user posted image

Ebay 40 lempuciu LED kaina 60 lt
Atsakyti
QUOTE(pumilija @ 2012 01 24, 10:17)
Kadangi musu svente vyks naujoje spdybos saleje, vis svarsciau kaip ja papuost, bet ir neperdet  g.gif  Paprasciausias variantas mano manymu kedes su kaspinais, ir ant stalu tokios vazeles svieciancios  smile.gif Principas labai paprastas, led lempute biggrin.gif

O kur ta lempute dedasi? Y vandeni merkiasi?
Atsakyti
Aš suprantu kad taip g.gif bet progai esant i senukus reikės užsukti pasikalbėti su konsultantu g.gif
Atsakyti
merginos, patarkite kai preiketu papuosti sale.. gana erdvi, sviesi, daug langu, stalas L formos ir suolai... ne neisivaizduoju kaip reikia sugalvoti papuosti sad.gif
Atsakyti
man taip gan neblogai didelėj salėj atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
jei dideli langai, mazai sienu, tai kam ta sale is viso puosti? cia butu mano asmenine nuomone. tiesiog reikia siek tiek labiau pati stala padekoruot, zvakiu daugiau ir geliu.
Atsakyti
Gal galite patarti, kaip papuošti šį Belmonto kupolą, jame vyks santuokos registravimo ceremonija ax.gif
http://fotokudra.lt/img.php?img=308139

Sorry, geresnės foto nepavyko rasti doh.gif
Atsakyti