Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

QUOTE(rozine_svajone @ 2009 07 29, 20:03)
sweikos,gal zinote kur kaune galima pigiausiai nusipikrti balto tiulio? reik sodybai papuosti bet neisivaizduoju kiek jis gali kainuoti ... sad.gif

pirkit agro plevele ish senuku, puoshimui lygiai taip pat gerai atrodo kaip tiulis, o ir tankumo visokio bus, o kainos skirtumas akivaizdus.. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 07 29, 22:03)
sweikos,gal zinote kur kaune galima pigiausiai nusipikrti balto tiulio? reik sodybai papuosti bet neisivaizduoju kiek jis gali kainuoti ... sad.gif

Aš papuošimams pirkausi panašią į tiulį mežiagą, tik šiek tiek standesnę, tokią kur pasijonius daro ir siuvau kaspinus, nes iš tiulinės nelabai išėjo norimą formą išgauti. O medžiagos radau vienoje audinių parduotuvėje, bet teko nemažai apeiti. Ir už 7 metrus mokėjau 37 lt.
Atsakyti
Man šitoks stalo papuošimas labai labai wub.gif Manau, kad stalo kortelių idėją būtinai nusikopijuosiu blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
http://public.fotki....papuosimas.html
musu sales papuosimas 4u.gif o ant musu stalo buvo puokste is baltu kardeliu ir raudonu gerberu wub.gif o kitus stalus puosiau panasiai :
http://public.fotki....ecorations.html
Tik buvo suglaustos trys vazytes, vidury raudona, o is krastu baltos rozes ax.gif
Atsakyti
sweikutes..oij kokiu graziu minciu jus turite ax.gif reikes pasinaudoti..Aciu 4u.gif 4u.gif
Noriu paklausti ka ir kaip galima jaunuju stala papuosti su swarovskiais...Namuose ju turiu daug, tai gal galima kazka is ju padaryti.... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kas nors esate ka nors svente kavineje Peda Kaune? Gal kas nors galetu padeti ir patarti kaip butu galima nebrangiai ir graziai papuosti tos kavines sale vestuvems? Buciau labai dekinga smile.gif Nemoku ikelti nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
Musu svente manau vyks mazuteje mieloje vynineje tad jau jos neiskarstysi tiuliais tai rinksiuos ziedlapius zvakes, manau labai deres prie tokios aplinkos...tik labai tikiuosi kad spesim ten uzsakyti doh.gif
wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
man grazu apvalus stalai, tada gali susodinti tam tikras kompanijas, bendradarbiu stalelis, gimines, tevu, draugu...smile.gif tik tos baltais maisais aptrauktos kedes man nesiziuri schmoll.gif
Atsakyti
na kadangi mes savo svente svesim sodyboje kur visur medis(sienos,lubos,grindys) tai as net neisivaizduoju kaip galeciau papuosti pacia erdve,tai nusprendem kad reikia akcentuotis i stala.
thumbup.gif
stalas bus su balta atlasine staltiese taip pat ir kedziu uzvalkalai,o ant stalo desiu nendideles vazas su gyvom raudonom rozem,o ant stalo barstysiu dirbtinus roziu ziedlapius i i ju visu desiu deimanciukus(jie atrodo kaip tikrai deimantai) ir desiu aisku raudonas serveteles wub.gif wub.gif
paprasta bet isivaizduoju kad turetu super atrodyti nes tie deimanciukai labai blizga 4u.gif
Atsakyti
Mes švęsim irgi sodyboje, kur viduje vien medis, o ir patalpa nėra labai didelė. Pagrinde puošiu tik stalą gyvom puokštelėm. Ten dar pečius yra, kuris man vaizdą gadina. Va, kaip jį paslėpt-dekoruot, dar nesugalvojau.
Atsakyti