Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 18, 13:30)
user posted image

Gal kuri nors bandėte daryti kažką panašaus? Įdomu tos orchidėjos paprastai įdėtos į vandenį ar čia dar kokia gudrybė yra, nes man atrodo, kad žiedas neskestų, o laikytųsi paviršiuje?
Ir įdomu kaip atrodo kai žvakutės baigia degti, nes vaškas juk bėga ir pasilieka vandens paviršiuje... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 13 spalio 2011 - 14:53
mano nuomone cia dirbtines, nes gyvos neskestu, o zvakuciu vaskas tikrai nebega, virsuj plaukioja
Atsakyti
Orchidėjos - skintos, tik prispaustos akmenukais. Tiek tų gudrybių čia..
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2011 08 08, 11:49)
Nežinau ar čia pataikiau, bet noriu paklausti gal žinote kur galima Vilniuje išsinuomoti užvalkalus kėdėms, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Turbut jau paveluotai rasau, bet galite issinuomoti www.sventesplanavimas.lt. Yra ir Facebook'e ju puslapis "Sventesplanavimas" 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Aš puošiau kaip čia girliandom su trikampiukais ir pom-pomais, o gėles merkiau paprastuose slovikiukuose, tik aprišau juos juostele, kad gražiau atrodytų smile.gif

Nereikia kažko įmantraus ir daug kainuojančio, kad gražiai atrodytų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafijozė: 28 spalio 2011 - 18:44
QUOTE(Levereti @ 2011 10 13, 15:52)
Gal kuri nors bandėte daryti kažką panašaus? Įdomu tos orchidėjos paprastai įdėtos į vandenį ar čia dar kokia gudrybė yra, nes man atrodo, kad žiedas neskestų, o laikytųsi paviršiuje?
Ir įdomu kaip atrodo kai žvakutės baigia degti, nes vaškas juk bėga ir pasilieka vandens paviršiuje... g.gif

aš galvočiau, kad čia ne vanduo, o bespalvis gelis, nes iš burbuliukai kažkokie matosi, vanduo juk nebūtų gazuotas smile.gif...
Atsakyti
taigi pasibandykit, ne arkli kainuoja.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2011 10 29, 14:03)
aš galvočiau, kad čia ne vanduo, o bespalvis gelis, nes iš burbuliukai kažkokie matosi, vanduo juk nebūtų gazuotas smile.gif...

Manau, kad ten paprastas vanduo. Bet kai dedi kažką į vandenį, jame susidaro sūkuriai, kurie įtraukia deguonies. Taip pat prie daiktų būna maži oro burbuliukai, kurie susijungia ir sudaro didesnius. Žinoma paskui jie kyla į viršų. Šioje situacijoje oro burbuliukai kildami į viršų susidūrė su kliutimi (orchidėjų žiedlapiais), tad dar aukščiau jie kilti nebegali ir tiesiog kabo mirksiukas.gif
Atsakyti
imetu ir as ideju 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2011 09 15, 00:45)
Mes sale puosem kusudamos kamuoliais.Atrode tikrai labai graziai.Juos gaminau pati
user posted image[/url]

Labai labai gražu! wub.gif mano vestuvių spalvos bus žydra-balta, tai pamačius šitas nuotraukėles visai širdis apsalo 4u.gif
o gal galite pasakyti, kiek maždaug popieriaus vienam kamuoliukui sunaudojote? kiek laiko vienam kamuoliukui padaryti užtrukote? ir kiek panašiai jie kainavo?
noriu apsiskaičiuot ir susiplanuot kiek man čia ko reikėtų ax.gif tik kažin ar man pavyks taip gražiai viską išlakstyti blush2.gif bet reikia nors pabandyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane irgi jie sudomino.. smile.gif o gal schemute kas turit kaip juos padaryt? koki popieriu naudojot?
Atsakyti