Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

QUOTE(kirmeliuke28 @ 2011 08 12, 10:09)
O kokio popieriaus reikia pirkti tokiems burbulams, nelabai suprantu blush2.gif g.gif  ? Noriu ir aš pasidaryti tokius bigsmile.gif

Jis toks susuktas,kaip glamžytas,va radau internete foto,tik aš naudojau baltą,Kaune bazėse irgi jo yra,bet kai parsivežiau namo ir pridėjau prie savo turimų,pasirodo jis ne baltas,o gelsvas,bet bendram vaizde nesimatė,kad jis truputį,kitokio atspalvio,vienam burbului,reikia vieno rulonėlio,aš sukarpydavau į penkias dalis,paskui lengdavau per pusę ir viso gaudavosi 10 lapų,iš mažiau nelabai gražūs išeina.
user posted image

Greitai,tik tokią fotkę randu,savo burbulų:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 12 rugpjūčio 2011 - 11:21
QUOTE(Vaidosee @ 2011 08 12, 10:16)
Jis toks susuktas,kaip glamžytas,va radau internete foto,tik aš naudojau baltą,Kaune bazėse irgi jo yra,bet kai parsivežiau namo ir pridėjau prie savo turimų,pasirodo jis ne baltas,o gelsvas,bet bendram vaizde nesimatė,kad jis truputį,kitokio atspalvio,vienam burbului,reikia vieno rulonėlio,aš sukarpydavau į penkias dalis,paskui lengdavau per pusę ir viso gaudavosi 10 lapų,iš mažiau nelabai gražūs išeina.
user posted image

Greitai,tik tokią fotkę randu,savo burbulų:
user posted image

Čia tas vadinamas "tampomas" popierius? g.gif Eisim pirkti rolleyes.gif Šiaip man daug gražiau tokie burbulai, nei pavyzdžiui, balionai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirmeliuke28: 12 rugpjūčio 2011 - 18:15
As asmeniskai pom pomus pabandziau daryti is serveteliu o ne is tampomo popieriaus ir tikrai gavosi ne ka prasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytee @ 2011 08 13, 18:18)
As asmeniskai pom pomus pabandziau daryti is serveteliu o ne is tampomo popieriaus ir tikrai gavosi ne ka prasciau smile.gif

Man taip pat gavosi, bet as dar bandysiu daryt is tampomo popieriaus drinks_cheers.gif

Man balionai laaaaaaaaaaaabai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytee @ 2011 08 13, 17:18)

o is serveteliu nesigavo jie labai maziukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2011 08 22, 15:25)
o is serveteliu nesigavo jie labai maziukai g.gif

Nesigauna jie labai dideli, bet nesigauna ir labai maziukai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
pompomai daromi iš šilkinio popieriaus (tissue paper), is jo labai gerai oasidaro, tik jo mazai kur yra ir brangoka. Tai jei pavyskta is kitu padaryti labai puiku smile.gif
Atsakyti
Mes sale puosem kusudamos kamuoliais.Atrode tikrai labai graziai.Juos gaminau pati
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2011 09 15, 16:51)
Na nuotraukoje neatrodo taip ryskiai,kaip yra tikroveje blush2.gif

mes irgi darome sau kasudama kamuoliukus smile.gif tik jie 2 kart didesni,kadangi sale milziniska:)
Atsakyti
QUOTE(Karklytee @ 2011 08 13, 19:18)

As bandziau is serveteliu popieriniu jos 3 sluksniu bvo, tai sudejus 3 gavosi toks mazas, bet daugiau idejus gautusi grazus. Issluoksniavau tai labai minkstas ir grazus gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi vestuvese dominavo melyna-balta spalvos,todel melynus ir gaminau,bet isivaizduoju,kaip graziai atrodytu daug baltu su kokiu raudonu akcentu,arba atvirksciai... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos as neblogu ideju semiuosi is www.artplusevents.ro puslapis rumuniskas tik yeikit y galerija ir gal rasite kas jums prie sirdies smile.gif
Atsakyti