Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

Aciu labai 4u.gif o pvz. ispudiu studija tai tik internetine parduotuve ar galima butu tiesiogiai apsilankyti ax.gif
Atsakyti
Prašom, man sunku pasakyti, ar jie turi tik internetinę parduotuvę, ar ir įprastą - pasidaityk kontaktų, susisiek ir išsiaiškinsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 08 03, 20:19)
Aciu labai 4u.gif o pvz. ispudiu studija tai tik internetine parduotuve ar galima butu tiesiogiai apsilankyti ax.gif

ispudziu studija yra vilniuj savanoriu pr. pradzioj jei neklystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2011 08 04, 08:51)
ispudziu studija yra vilniuj savanoriu pr. pradzioj jei neklystu smile.gif

ten toks kaip ir prekybos centras yra netoli Vingio kino teatro, kur du dangoraižiai stovi ax.gif
Atsakyti
Viskas daryta savomis rankomis - nuo burbulų iki kriauklyčių, puokščių, vazelių ant stalo... Viskas, išskyrus maisto ruošą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Užsakovas - sesė, vykdytojas - aš smile.gif
Atsakyti
O gal kuri esat pati dariusi dėžutę vokeliams? gal galit pasidalinti maketu
Atsakyti
QUOTE(jurakvepuok @ 2011 08 05, 09:35)
O gal kuri esat pati dariusi dėžutę vokeliams? gal galit pasidalinti maketu

Man to daryti neteko, bet... kai ateityje turėsiu daugiau laiko pabandysiu tokią pasidaryti...

Šiaip galima pačiai pasidaryti iš kokios eilinės dėžutės, ją dekoruojant... Įkeliu pavyzdį, iš kiek senesnių laikų...

user posted image

user posted image

Patarimas iš patirties - ji nelabai būtina, kadangi svečiai dovanoja labai skirtingo ir dydžio, ir dekoro vokelius, todėl ne visi telpa pro išpjautą vietą...

Mano akimis žiūrint, dėžutę galima pakeisti kokia dekoruota pintine, ar kažkokiu kitu daiktu su nukeliamu dangčiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 05 rugpjūčio 2011 - 08:49
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 08 05, 09:47)
Mano akimis žiūrint, dėžutę galima pakeisti kokia dekoruota pintine, ar kažkokiu kitu daiktu su nukeliamu dangčiu....

Arba galima skrynelę pasidekoruoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 06 rugpjūčio 2011 - 19:10
Merginos, gal žinote kur galima Kaune rasti servetėlių daugiau nei 3 sluoksnių?? blush2.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia pataikiau, bet noriu paklausti gal žinote kur galima Vilniuje išsinuomoti užvalkalus kėdėms, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Merginos ačiū už temukę 4u.gif ,ačiū,kad dalinatės idėjomis 4u.gif ,kai pamačiau,kokią tamsią salę išsinuomavo mano sesė,vestuvėms,išsigandau,du maži langai,trys gelsvos lemputės,žodžiu tamsu tamsu,tad pasinaudojau jūsų idėja,daryti popierinius burbulus,tik patį darymo būdą,pažiūrėjau youtube,truputį aiškiau parodyta 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=WkY1ForB5F4

Pasidariau jų 26,tiek kiek gavau pirkti balto popieriaus thumbup.gif ,kabinau ant kaspinų,atrodė super thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2011 08 10, 21:15)
Merginos ačiū už temukę  4u.gif ,ačiū,kad dalinatės idėjomis  4u.gif ,kai pamačiau,kokią tamsią salę išsinuomavo mano sesė,vestuvėms,išsigandau,du maži langai,trys gelsvos lemputės,žodžiu tamsu tamsu,tad pasinaudojau jūsų idėja,daryti popierinius burbulus,tik patį darymo būdą,pažiūrėjau youtube,truputį aiškiau parodyta  4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=WkY1ForB5F4

Pasidariau jų 26,tiek kiek gavau pirkti balto popieriaus  thumbup.gif ,kabinau ant kaspinų,atrodė super  thumbup.gif

O kokio popieriaus reikia pirkti tokiems burbulams, nelabai suprantu blush2.gif g.gif ? Noriu ir aš pasidaryti tokius bigsmile.gif
Atsakyti