Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

Sveikos,mano busimasis padare stai toki grozi saldumynam. Gulbe pastatysime pabuvio saleje,manau originalu ir labai grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loini @ 2011 01 06, 15:31)
Labai ispudingai atrodo-) wub.gif  o kiek laiko dare?

su pertraukom jis dare apie puse metu,bet pertraukos apie 2 men.buvo.sunkiausia tai tos detales,o sudejo per du vakarus
Atsakyti
Kruopštus žmogus, man tokiam darbui ko gero kantrybės neužtektų. Manau, tikrai verta tą žmogų girti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 08, 18:56)
Kruopštus žmogus, man tokiam darbui ko gero kantrybės neužtektų. Manau, tikrai verta tą žmogų girti smile.gif

Taip kropstumo ir laiko tai cia reikia nemazai, juk sitiek detaliu reik islankstyti.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 01 09, 13:58)
Taip kropstumo ir laiko tai cia reikia nemazai, juk sitiek detaliu reik islankstyti.

cia is viso apie 6 tukst detaliu. veliau ikelsiu ir kitu darbu,kurie skirti irgi sales ir namu dekoravimui vestuvems smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
daug geru ideju idejote! thumbup.gif
Norejau ir as ideti si darba anksciau
user posted image blush2.gif
grazu ir labai lengva padaryt smile.gif turiu schemute jeigu kam reikia.Norime panaudoti sia dekoracija blush2.gif
Atsakyti
Turiu tų pavyzdėlių ir daugiau, jei lėlytė leis - gal kiek vėliau dar įkelsiu, o tuos balandžius galima būtų keist ir drugeliais, ar dar kažkuo kitu...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2011 01 11, 20:17)
Na, apie tai rašiau savo Blog'e - apie "mišrainių dekorą". Taip norėtųsi, kad kuo greičiau pas mus ateitų tas laikas, kai mokėtume grožėtis, o ne vien į pilvus prisikrauti smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visiškai Jums pritariu, retai kada stalai būna pustuščiai nuo maisto, o tušti išvis beveik niekad unsure.gif Taip tuomet ir nelieka vietos kur visus grožius įkomponuoti blink.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 11 sausio 2011 - 20:28
Gal pasirodysiu baisiai "nepopuliari" su savo nuomone, tačiau man vardų inicalinės raidės, atrodo, jau kiek atgyvenęs dalykas, tačiau jei yra žmonių, kuriems gražu - tai ir gerai. Yra ir kitokių būdų, kaip papuošti ir išskirti jaunavečių vietą...

Teko matyti, pusbrolio vestuvėse tokią "ale vėliavą" su jaunavedžių foto, vestuvių data ir vardais...tačiau man nepatiko, iš karto kilo kažkokia asociacija su laidotuvių "abrozėliais"...
Atsakyti