Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

na mielosios rolleyes.gif , arteja rugsejo men. vestuves drinks_cheers.gif , kaip puosim erdves, man tai vis sermuksniai kazkaip idomiai atrodo...galvoju, gal net ju ir i savo puokstyte siek tiek ikomponuoti, dar gal ir masinuka su jais kazkaip papuosti?...gal kokiu ideju ir pavizduku turyt? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
ax.gif
user posted image

virš jaunųjų
user posted image

kolona
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzzze: 25 rugpjūčio 2010 - 12:07
[quote=boruzzze,2010 08 25, 12:58]
ax.gif
virš jaunųjų
user posted image

Man tai grazu virs jaunuju 4u.gif ax.gif
Del musu sales puosimo net nezinau kas bus, svocia parase mes jau viska sugalvojom, as norejau kad puostu gelem tai net nezinau kaip bus papuosta sale ir jaunuju vieta, gal kas turi kokiu nuorodu ar foto, kaip papuosta gyvom gelem???? g.gif
Atsakyti
As tai ypatingai nieko nepuosiu blush2.gif Paprasysiu tik,kad padetu bordines serveteles (arba pati nupirksiu ir sulankstysiu), nes musu vestuviu spalva bordine (kvietimai,korteles,mano puokste,palinkejimu knygele) smile.gif Ir dar galbut nupirksiu keleta zvakidziu ant stalo ir idesiu bordines zvakes. Musu vestuves kuklios, tik vakaras kavineje (be muzikantu net),tai nemanau,kad gerai atrodytu jei ispuosciau ten viska biggrin.gif
Atsakyti
[quote=*Beautiful*eyes*,2010 08 27, 20:07]
Musu vestuviu spalva persikine, tai ir geliu tokiu noreciau bet rozes nelabai graziai atrodo g.gif
Puosim ir zvakides, ir prie jaunuju cia musu, bus kompazicija is geliu ir zvakiu blush2.gif
o virs jaunuju tai nezinau kas bus g.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinot kaip reikia sulankstyti servetėles, kad galėčiau į vidų va taip paslėpti meniu? mastau.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 28, 16:03)
Merginos, gal žinot kaip reikia sulankstyti servetėles, kad galėčiau į vidų va taip paslėpti meniu? mastau.gif

Jei skaitai angliskai,tai cia aprasyta 4u.gif ir video cia
Atsakyti
na va po sventes jau, galiu pasakyt puosem sale pom pom tais kaspinais, pati juos dariau ir labai dziaugiuosi savo sprendimu, atrode labai graziai, kai turesi kokia nors foto parodysiu butinai smile.gif
Atsakyti
siulau puosti baltais balandziais. trafaretas labai paprastas, galite pacios nusipiesti kuneli su snapeliu, o per viduri perkisti sparnus (is a4 formato lapo sulankstyti armonikele)
dideli kieki situ balandziu galima sukabinti ant ilgo tinklo ir taip gaunasi grazus balandziu takas. nemazai darbo, bet atrodo labai ispudingai! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis visoms rolleyes.gif . Esu naujoke. Kaip ir dauguma siame forume, esu busima nuotaka. Malonu bus bendrauti, bei dalintis mintimis, idejomis ir pan.

As taip pat suku galva kaip butu galima papuosti pobuvio vieta. Turiu ideju, nenoriu perkrauti erdves, pagrindini demesi noriu skirti stalu, kedziu dekorui... Taciau ieskau, kas tai padetu igyvendinti mano vestuviu diena. Buvo mintis viska pirkti, nuomoti ir is vakaro puosti paciai, taciau manau ir taip bus ka veikti. gal kas turi patarimu, rekomendaciju, el.nuorodu ir pan.?
Atsakyti
Sveikos merginos,gal turit ideju kaip dekoruoti su obuoliais?mano tema vestuviu RUDUO rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Man patinka idėja su vardų kortelėm obuoliukuose thumbup.gif
Atsakyti