Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2010 07 09, 17:59)

man trupuciuka cia visko per daug g.gif bet va tos sirdeles, tai lb grazios wub.gif

pagrindinis musu papuosimas buvo toks smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 09 liepos 2010 - 16:14
QUOTE(boruzzze @ 2010 07 09, 16:59)

O iš ko tos širdelės padarytos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 07 08, 18:11)
Oho  bigsmile.gif kiek ten metrų? Nes aš pirkau berods 2m už ~5lt, man gavosi tik 1  blink.gif aišku, jie jau tokie nemaži pas mane, kažkur 30cm skersmens.
Papildyta:

Dariau ir iš tampomo, bet tokie nefaini gavos, sunkūs, sukritę, nebent daugiau sluoksnių daryt, aš tada tik iš 6 dariau berods..

kai skaiciau tai to tissue popieriaus reik 8-10 sluoksniu det,bet jis labai plonytis tai del to jei maziau dedi labai skystas ir negraziai atrodo..o tas grape tampomas popierius kietokas ir storesnis.. is jo radau tik va kaip labai graziai gelias galima padaryt,sakiau reiks bandyt pasigamint paziuret kaip realiai atrodo tik mano kaime ner pirkt geltonos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
labas merginos smile.gif
man beskainėjant šitą tema toks klausimas iškilo - o kas jums tas pobūvių erdves puošia? g.gif nes aš asmeniškai susidūriau su tokiu reikalu, kad mūsų salės negalima papuošti iš vakaro nes ten kažkoks renginys vyksta doh.gif o salės savininkai pasakė kad papuoš pobūvio dieną, jeigu nebus labai įmantrus papuošimai verysad.gif doh.gif tai ir galvojau dabar - ar pakabinti dekoracija ant lubu skaitosi imantrus papuošimai ar ne ????? g.gif jeigu aš darysiu, darysiu tuos papuošimus, nuvešim išvakarėse viską į vietą o atvykus į pobūvį jų nebus ? doh.gif tai bus labai apmaudu ir dėl sugaišto laiko ir dėl pinigėlių unsure.gif
o gal kuri iš jūsų samdėsi firmą kad papuoštų viską ? įdomu kie tai kainuoja ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikea: 14 liepos 2010 - 12:25
Mergaites,gal turit ideju kaip papuosti erdve prie stalo, virs jaunuju..nes sodybos seimininkas neleidzia nieko kabint ant sienu... sakes..nzn ka sumastyt orginalaus sad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inlurde: 15 liepos 2010 - 10:17
QUOTE(Inlurde @ 2010 07 15, 10:16)
Mergaites,gal turit ideju kaip papuosti erdve prie stalo, virs jaunuju..nes sodybos seimininkas neleidzia nieko kabint ant sienu... sakes..nzn ka sumastyt orginalaus sad.gif

gali iš balionų su helio ką nors sukomponuot smile.gif o balionus pririsi prie kokio stovelio ar pagrindo ant grindu smile.gif ir nereikės nieko ant sienų kabinti smile.gif
va cia radau vienoj parduotuvej kelias foto kaip tai gali atrodyti http://www.balionusalis.lt/foto/1036/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikea: 15 liepos 2010 - 12:00
sveikos,
gal kas zino koki gera florista, mums reikia papuosti stala gelem, ir truputi puoksciu sales papuosimui. g.gif
gal zinot kuri graziai daro ir nebrangiai ima. 4u.gif
Atsakyti
oi atsiprasau,kad neisikele blush2.gif

kai gausiim is fotografu foto idesiu kur geriau matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristulia *: 23 liepos 2010 - 21:04
QUOTE(misheliina2 @ 2010 07 25, 15:34)
labai grazu labai vasariska
Cia floriste dare? ax.gif  4u.gif

taip floriste, tik rugius patys skynem ji tik suriso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulia * @ 2010 07 25, 16:04)