Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

QUOTE(jollicasa @ 2010 06 16, 21:16)
O brangiai gaunasi is putos pjaustyti? ax.gif

Žiūrint ką norit pjaustyt. Raidė tokia kur matot nudažyta 18 cm aukščio 12 lt.
Ji tvirta,nes iš netrapios putos,lengvai persiduria stora ar plona adata,tad galima kaspinėlius vert.
Atsakyti
Mums tai floriste siule puosti palapine su nendrem.. ir ant ju balionai..
Sakom, balionai atgyvene jau.. sake ne balionai, o ju papuosimai..
Tai sake padarytu super.. Aisku neitu simetrija. Tik vis galvojam.. Nes nei kainos nzn.. kiek sake, nera labai brangu..
Gal kazkas matet kazka panasaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 06 03, 15:16)

g.gif O man nesigauna, padaryti, niekaip neikertu ka lenkti nuo 3foto, kokius kampus
Atsakyti
Sveikos mūsų vestuvės jau po mėnesio, o dar neturime nei kas nei kaip papuoš salę. Norėtume puošti balionais, gal kas nors žinot kur gerai ir nebrangiai puošia???
Atsakyti
Pirma karta lankstant man irgi si 3 foto uzstrigo. Bandysiu paaiskinti. as uzlenkusi kampelius (2foto) kisu pirsta i to vieno is dvieju trikampeliu vidu, jis atsikelia ir tada vel ji prispaudziu prie pagrindo, bet dab ta buvusi lenkimo linija atsiduria per viduri ir tada likusi krasteli vel uzlkenkiu i vidu. Tikiuosi aiskiau pasidare wink.gif
Atsakyti
sveikutes,

Gal zinote kur Kaune butu galima isigyti silko popieriaus rulonais, man jis reikalingas tiems pom-poms daryti ax.gif ...tas popierius toks kaip, kad geliu parduotuvese gelytes vynioja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inspiron @ 2010 07 02, 14:50)
sveikutes,

Gal zinote kur Kaune butu galima isigyti silko popieriaus rulonais, man jis reikalingas tiems pom-poms daryti ax.gif ...tas popierius toks kaip, kad geliu parduotuvese gelytes vynioja blush2.gif

na, as tai asmeniskai tuos pom pom dariau is krepinio popieriaus, kuri tiesiog pirkau maksimoje. Buvau susigundziusi pigesniais senukuose, bet ten tas popierius nekoks, nes sunkiai tampesi...taip sakant skupus dukart turejo moket lotuliukas.gif
Atsakyti
bet ziuriu pom pomai siais ir kitais metais per vestuves bus topas thumbup.gif man tai jie irgi grazu wub.gif pasidalinsiu idejomis, kaip galima juos daryti --- radau viename blogu beskaitydama 4u.gif popierines geles - pompomai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 07 02, 17:59)
na, as tai asmeniskai tuos pom pom dariau is krepinio popieriaus, kuri tiesiog pirkau maksimoje. Buvau susigundziusi pigesniais senukuose, bet ten tas popierius nekoks, nes sunkiai tampesi...taip sakant skupus dukart turejo moket  lotuliukas.gif

koks tas krepinis popierius ir kokia jo spalva? ir kiek kainuoja ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 07 04, 01:19)
koks tas krepinis popierius ir kokia jo spalva? ir kiek kainuoja ? 4u.gif

Čia kitaip tariant tampomas popierius mirksiukas.gif aš pirkau po 1,60 Lt/vnt. ir iš vieno išėjo po 2 pom pomsus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2010 07 04, 13:57)
Čia kitaip tariant tampomas popierius  mirksiukas.gif aš pirkau po 1,60 Lt/vnt. ir iš vieno išėjo po 2 pom pomsus  smile.gif

hm o as pirkau ta tissue popieriu 100lapu 40lt kazkur tai kuri cia kazin pigiau pirkti :/ o keliu sluoksniu tu ji dariai? nes siaip susideda 6-8 sluoksniai i viena...nors gal tas tamprus popierius storesnis ir jo maziau reikia
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2010 07 04, 13:57)
Čia kitaip tariant tampomas popierius  mirksiukas.gif aš pirkau po 1,60 Lt/vnt. ir iš vieno išėjo po 2 pom pomsus  smile.gif

Oho bigsmile.gif kiek ten metrų? Nes aš pirkau berods 2m už ~5lt, man gavosi tik 1 blink.gif aišku, jie jau tokie nemaži pas mane, kažkur 30cm skersmens.
Papildyta:
QUOTE(Gytute_ @ 2010 07 05, 00:14)
hm o as pirkau ta tissue popieriu 100lapu 40lt kazkur tai kuri cia kazin pigiau pirkti :/ o keliu sluoksniu tu ji dariai? nes siaip susideda 6-8 sluoksniai i viena...nors gal tas tamprus popierius storesnis ir jo maziau reikia

Dariau ir iš tampomo, bet tokie nefaini gavos, sunkūs, sukritę, nebent daugiau sluoksnių daryt, aš tada tik iš 6 dariau berods..
Atsakyti