Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

na as uz simta geltono large lapu mokejau 8svarus su parsiuntimu apie 10 tai va 40lt grubiai smile.gif baltas pigiau ir cia smile.gif parduotuveje tesco maciau raudoni lapai 5 kainuoja svara smile.gif
Atsakyti
O gal kas zino, kur gaut, tu ale kinietisku zibintu klaipedoje ir kokia kaina?.. ar kaip jie vadinas.. ax.gif
Su tais kur galima puosti palapine ar pobuvio erdve.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kide @ 2010 06 01, 09:17)
O gal kas zino, kur gaut, tu ale kinietisku zibintu klaipedoje ir kokia kaina?.. ar kaip jie vadinas..  ax.gif
Su tais kur galima puosti palapine ar pobuvio erdve..  blush2.gif

o nebandet kokia jyske ieskoti manau klaipedoj yra smile.gif araba kokiam thomas philips

nes kaune tai lyg maciau jyske tu zibintu tokiu g.gif
Atsakyti
*****,kaip brangu jyske.. ir ten su lempukais... doh.gif
o gal zinot kad butu be lempuciu tokie burbulai? blush2.gif
Atsakyti
Jyske kazkada pirkau be jokiu lempuciu, kainavo gal 7litus. Na nepigiai, bet vargu ar rasit po lita smile.gif
Atsakyti
Kad snd buvom bet visi su lempukais... ir kaina nuo 12.99.. doh.gif
Atsakyti
O jus pabandykit paieskoti kinieciu parduotuvese, ir dar esu kazkada maciusi senukuose bei ermitaze dideliu apvaliu, kaina apie 10lt buvo...Sviestuvu skyriuje smile.gif
Atsakyti
aš vestuvių salę puošiau pati, sienas klijavau tokiom kusudamom [attachmentid=199495]
lubos buvo aukštos, tai nepakabinau, bet gražu būtų ir pakabinti tokius gėlių kupolus mirksiukas.gif
visiems patiko,labai įspūdingai atrodė 4u.gif
Atsakyti
ax.gif as irgi lankstau tokius burbulus, tik dabar labai aptingau biggrin.gif tik mano spalvoti bus...
Atsakyti
iena, grazu 4u.gif kiek cia popieriaus tokiem susinaudoja?
Atsakyti
ziurint kokio dydzio nori daryti tuos burbulus, as darau is A4, tai gaunasi vienas ziedlapis gelytes ir du ziedlapiai mazesniai gelytei, norint viena gelyte padaryti reikia 5 ziedlapiu, o visam burbului 12 gelyciu smile.gif
Papildyta:
tik vienoj vietoj mazajam burbului atsiklijavo biskiuka ziedlapis ax.gif kaip pirmas blynas dzin biggrin.gif
Atsakyti
http://www.auksarank...ama-kamuoliukas
Atsakyti