Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti vestuvių pobūvio erdves

QUOTE(ingutera @ 2010 05 05, 16:35)
O jūs esate pasirinkę temą dokoravimui? Ta prasme, kad tas pats akcentas, koloritas bus ir visose detalese - pvz. papuosaluose, puoksteje, pakvietimuose?

as tai niekaip neapsisprendziu doh.gif

Nezinau ar manes klausete, bet pas mane tai bus daug kur ta alyvine spalva: pakvietimuose, zvakes, serveteles, pamergytes, balionai, gelytes. (aisku viskas su balta derinama spalvele) smile.gif
Atsakyti
pas mane irgi alyvine dominuos ax.gif ir kvietimuose, ir suknytes, ir papuosimai..... biggrin.gif
Atsakyti
Na, mes kvietimų į temą neijungėm, nes buvo kitos spalvos blush2.gif , bet visame dekore, bei pamergių suknytėse derinsim žalią ir baltą smile.gif
Atsakyti
sveikutes, gal galit kurios praset drugeliu i az nurodyti el pasta smile.gif nes sio failo formato per az neleidzia prisegti.
Atsakyti
Nežinojau į kokį skyrelį rašyti, tai rašau čia.
Aš labai nenoriu tų visokių sveikinimų ir dovanų teikimų, man labai nepatinka ta ceremonija.
Ką manot apie tokį dalyką, kaip tarkim restorane padaryt kokią vietelę gražiai - staliuką, kur svečiai tiesiog sudėtų tas dovanas ir viskas. Kad nereiktų klausytis linkėjimų ir sveikinimų begalinių biggrin.gif.
Atsakyti
kaubojey, man asmeniskai si ideja nepriimtina. Paaiskinsiu kodel ax.gif

1. zmogus rinkdamas dovana galvoja, kuo nudziuginti, tad ideda nemazai sirdies - ypac tokia proga kaip vestuves. Taigi tikrai nores iteikti asmeniskai; net ir vokeli..

2. stalas "dovanoms" labiau panasu i "duokles susirinkima" - atejai, padejai ir eini prie stalo.. g.gif

3. per vestuves sveikinimu isvengti nepavyks biggrin.gif juk aplinkiniai dziaugiasi del sukurtus naujos seimos, tad "atkentekite" arimuju gerus palinkejimus ir asmeniskai paimkite dovanas ir patys padekite ant to stalelio - tikrai butu graziau is jusu puses sveciu atzvilgiu 4u.gif
Atsakyti
Čia teisingai parašei, bet bet biggrin.gif.
Bet aišku taip ir bus, kad visi sveikins kaip ir pas visus. smile.gif
Atsakyti
o kaip jum toks stalo puosimo variantas i kruvele po 5 ziedus ivairaus aukstyje ir formom islankstyta tik geles ne tokios o dideli geltoni roziu ziedai smile.gif
Papildyta:
nemoku sumazint fotkes sad.gif nekelia
Atsakyti
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos buvusios ir busimos nuotakos.. ax.gif

Turiu viena problemele...Musu vestuves bus kaimisko pobudzio..ir viska darysim palapineje. Gal kas turite kokiu pasiulymu,kaip butu galima papuosti graziai palapine? blush2.gif
Buciau labai dekinga.. doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Palapine puosciau taip pat kaip ir paprasta erdve. Tinka medziagos, balionai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri dar siuntėtės tą Tissue popierių? Kokia jo kaina maždaug? Ir aš noriu tokių pom-pom biggrin.gif
Radau tokio popieriaus elstera.lt, tačiau šiek tiek kitokių spalvų norėtųsi, nei jie turi. O ir kaina...
- 24 lapai - kaina 13,00Lt su PVM
arba
- 40 lapu - kaina 21,50 Lt su PVM . Priklauso nuo spalvos.
Balta spalva yra zymiai pigesne;
40lapu - kaina 14,80Lt su PVM.
Lapo dydis 500x760mm.

Net nežinau, čia brangu ar normalu, palyginu su kainomis užsieniuose biggrin.gif Tai gal kas žinot? g.gif

[quote=Gytute_,2010 04 25, 18:18]
atsiusiunciau jau ta tissue paper tai jis yra toks popierius kaip parduotuvese i dezes supakuoja dovanas uzsienyje rubus deda toks plonas mielas popieriukas..pasidariau bandomaji ta pom pom tai jiem daryti reikia laiko ir nemazai to popieriaus jei norit kad grazus jis gautusi..tai vienam reikia kazkur 6-8 lapu..parsisiunciau 100geltonu large lapu tai galvoju bus mazokai tai sakiau reiks parsisiusti dar 200 baltu..
Atsakyti