Niekur nerandu pavyzdzio kai tema tarkim angeliukai....
na pakvietimuose buvo angeliukai koreteles buvo angeliukai,
radau stikliniu mazu angeliuku padesiu ant stalo papuosimo....
bet ir si ideja grazi
na pakvietimuose buvo angeliukai koreteles buvo angeliukai,
radau stikliniu mazu angeliuku padesiu ant stalo papuosimo....
bet ir si ideja grazi
sveikutes, gal kas planuojat puost ar jau puoset savo vestuves, ant stalo statant puokstes "martinio" taurese...na kad neuztotu vaizdo bendraujant...butu T formos stalas...
kazkas tokio
kazkas tokio
QUOTE(paukstytes @ 2009 06 17, 20:37)
aciu
tai kad tik dabar susimasciau apie puosima sales, ir supanikavau.aaaa net nzn nei temos nei ko tiksliai noreciau, kazkokia be nuomoones pasidariau. siandien visa diena skaitau forumus ir ziuriu foto....
tai kad tik dabar susimasciau apie puosima sales, ir supanikavau.aaaa net nzn nei temos nei ko tiksliai noreciau, kazkokia be nuomoones pasidariau. siandien visa diena skaitau forumus ir ziuriu foto....
keletas pavyzdziu
Papildyta:
daugiau cia: http://public.fotki....alo-papuosimai/
cia visokiu groziu yra: http://images.google...9ONK5_Abt0aWoCw
[quote=jurga...a,2009 06 25, 14:39]
Liepos 18 d. tuokiasi MR pusseserė, kuri užsiprašė, kad papuoščiau salę, kur vyks šventė.. taigi prisižiūrėjusi ir čia ir visur kitur pradėjau uoliai darbuotis.. va ką tik baigiau jaunųjų raides, prašau jūsų įvertinimo.. man labai svarbu, kad jaunoji būtų patenkinta
Na man tai labai grazu As irgi sau dariau raudona sirdi O is ko tavoji padaryta,nes nuotraukose nalabai gerai matosi?
Liepos 18 d. tuokiasi MR pusseserė, kuri užsiprašė, kad papuoščiau salę, kur vyks šventė.. taigi prisižiūrėjusi ir čia ir visur kitur pradėjau uoliai darbuotis.. va ką tik baigiau jaunųjų raides, prašau jūsų įvertinimo.. man labai svarbu, kad jaunoji būtų patenkinta
Na man tai labai grazu As irgi sau dariau raudona sirdi O is ko tavoji padaryta,nes nuotraukose nalabai gerai matosi?
QUOTE(angeber @ 2009 06 25, 17:33)
Ant širdies formos fanieros lipdžiau iš organzos susuktas rožytes.. darbo tai iki kaklo o raideles iš kartono, kurį aplipdžiau daužytais stikliukais
Gal turi foto? Parodytum
Sveikos merginos
Liko 2 menesiukai iki musu sventes, tad pradejau atidziau ieskoti ideju del sales papuosimo
tiek groziu prisiziurejau vakar senoje temuteje, kad net MB laukia nesulaukia, kada parodysiu, ka idomaus radau...
Mes svesime privaciame name. Sale didele ir irengta romantiskai, svelnios spalvos, dideli langai. Tad as jau baigineju kedziu uzvalkalus siutis (balti) ir bus su zydrais kaspinais - mano mylimiausia spalva
dabar reikia sumastyti kaip langus papuosti ir stalus... ir dar del raidziu
ir ten pecius yra, tai ji irgi butinai reiks dekoruoti, nes jis man ten
labai grazu! tikrai dauuug darbu ideta
kaip rozytes darei? tiesiog sukai juostomis ir risai ar...?
Papildyta:
Geras, radau pas angeber paveiksliukuose, kaip rozyte padaryti!!! Aciu
Liko 2 menesiukai iki musu sventes, tad pradejau atidziau ieskoti ideju del sales papuosimo
tiek groziu prisiziurejau vakar senoje temuteje, kad net MB laukia nesulaukia, kada parodysiu, ka idomaus radau...
Mes svesime privaciame name. Sale didele ir irengta romantiskai, svelnios spalvos, dideli langai. Tad as jau baigineju kedziu uzvalkalus siutis (balti) ir bus su zydrais kaspinais - mano mylimiausia spalva
dabar reikia sumastyti kaip langus papuosti ir stalus... ir dar del raidziu
ir ten pecius yra, tai ji irgi butinai reiks dekoruoti, nes jis man ten
QUOTE(jurga...a @ 2009 06 26, 07:09)
Ant širdies formos fanieros lipdžiau iš organzos susuktas rožytes.. darbo tai iki kaklo o raideles iš kartono, kurį aplipdžiau daužytais stikliukais
Gal turi foto? Parodytum
Gal turi foto? Parodytum
labai grazu! tikrai dauuug darbu ideta
kaip rozytes darei? tiesiog sukai juostomis ir risai ar...?
QUOTE(pantera83 @ 2009 06 26, 10:29)
kaip paprasta padaryti, bet kaip grazu
Papildyta:
Geras, radau pas angeber paveiksliukuose, kaip rozyte padaryti!!! Aciu
QUOTE(angeber @ 2009 06 26, 12:08)
ant ko jei ne paslaptis klijavai tas rozytes ir ar jo is paprasto spalvoto popieriaus?