QUOTE(vivuxs @ 2009 09 04, 15:28)
Laba diena, perskaiciau visa tema, labai issamus visu atsakymai bet vieno atsakymo i dabar mane labiausiai neraminanti kl taip ir neradau gal kas padesit?
Situacija tokia:
radom mums tinkanti nama, susitarem su pardavejais kad pirma nueisim i banka suzinoti ar gausim reikia suma, o tada susisieksim. nuejau siandien i banka pasiklausineti viska, asmenine vadybininke paskaiciavo kad mes turetume gauti norima paskola ir pasake kad dabar mes turim ivertinti perkama turta, tada su pazyma ateiti i banka, ir kad po mazdaug 4 d.d. gausim banko atsakyma ar suteiks mums paskola. O tai kaip bus su duotais rankpinigiais jei negausim paskolos? Kokia tikimybe kad bankas nesutiks, jei pagal vadybininkes paskaiciavimus mes atitinkam keliamus kriterijus? Juk savininkai be rankpinigiu neleis vertintis jo turto Va tas mane siandien labai suglumino, kad pirma rankpinigiai tada vertinimas, ir tik tada lauki ar gausi paskola
Situacija tokia:
radom mums tinkanti nama, susitarem su pardavejais kad pirma nueisim i banka suzinoti ar gausim reikia suma, o tada susisieksim. nuejau siandien i banka pasiklausineti viska, asmenine vadybininke paskaiciavo kad mes turetume gauti norima paskola ir pasake kad dabar mes turim ivertinti perkama turta, tada su pazyma ateiti i banka, ir kad po mazdaug 4 d.d. gausim banko atsakyma ar suteiks mums paskola. O tai kaip bus su duotais rankpinigiais jei negausim paskolos? Kokia tikimybe kad bankas nesutiks, jei pagal vadybininkes paskaiciavimus mes atitinkam keliamus kriterijus? Juk savininkai be rankpinigiu neleis vertintis jo turto Va tas mane siandien labai suglumino, kad pirma rankpinigiai tada vertinimas, ir tik tada lauki ar gausi paskola
Sveiki, nesuprantu jusu pardaveju, nebent mato, kad jus labai norit to namo (o manau taip ir yra) tai jie nutare jus "paspausti". Kokios jiems problemos jei jus ivertinsit ju nama, ta prasme uz ivertinima gi jus mokesit, tai gali su rankpinigiais ir palaukt. Matyt jie bijo, kad ivetins maziau, nei sutaret... Bet kokiu atveju, ziauriai rizikinga siais laikais tiket banko vadybininkais ir ju zodziais kad tikriusiai duos paskola - rankpinigius verta duot gavus rastiskus banko "pasizadejimus" kad duos paskola, kitaip rizikuojat netekti savo rankpinigiu... Bandykit pasisneket su pardavejais, kazkaip netikiu, kad siais laikais ten eile pirkeju prie jusu norimo namo...