QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 14, 11:01)
aidencija, kiek jums sakė užtruks visas dokumentų tvarkymas, nes mums nuo sutarties pasirašymo dar truks kažkur 2 savaites taip SEB vadybininke sakė, o už pažymų pateikimą registrui notarei reiks mokėti?
Jo, jei tvarko registrus notare, kainuoja daugiau. Ziuresiu koks skirtumas, jei kokiu 20 Lt, ai tvarkysiuosi per ja, viskas greiciau bus.
Nuo sutarties pasirasymo, jei registra tvarko notare, man paciai lieka tik hipoteka ir draudimas. Tai jei 1-dieni sudarome banke sutarti, man sake jei viskas pagal plano "be miegojimo" 5-dieni bankas jau perves pinigus. Tai gaunasi savaite nuo pirkimo-pardavimo sutarties pasirasymo.
Reikia pasirasant pirkimo-pardavimo sutarti, uzsakyt iskart pas notara, kad ruostu lakstus hipotekos. Susitvarkai draudima - greit cia. Tada kai gauni sutarti banko, nunesi notarui, tada jis sukontaktuoja su banku. Kai ji pasirasyta, pati tada ja turi nesti i hipoteka, kuri dar uztrunka pora dienu. Manau, labai norint, kaip man ir sake banke, per savaite, sutvarkoma. Zinoma cia iki kredito ismokejimo. Paskui vel eina tvirtinimas pas notara, kad jau viskas ok, atsiskaityta. Tada vel registru centras. Na ir toliau visi butu ukiai, vandenys, silumos tinklai..
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2012 06 14, 07:18)
mums 3k vertinimas kainavo 250
Papildyta:
už sutartį mokėim tik mes, nes pardavėjas nenori turėti jokių buto pardavimų išlaidų pagal civilinį kodeksą išlaidas apmoka pirkėjas, jei nesusitariama kitaip
Papildyta:
už sutartį mokėim tik mes, nes pardavėjas nenori turėti jokių buto pardavimų išlaidų pagal civilinį kodeksą išlaidas apmoka pirkėjas, jei nesusitariama kitaip
Man vertinimas 3 k buto Lituka ir KO kainavo 300 Lt
O pas notara, taremes per pus