QUOTE(egliukas28 @ 2012 04 25, 11:16)
aš irgi čia kažko nesuprantu, o kokiam banke Jums čia taip sakė?
Seb..
QUOTE(san @ 2012 04 25, 12:19)
nesupratau
tai gal jums netiks jų marža ar dar kokios kitos salygos
mes užpildėm paraiškas 5 bankuose, sulaukėm "pradinių" pasiūlymų. Tada derėjomės: skambini į banką A ir sakai, kad kitame banke man pasiulė mažesnę maržą (ar geresnes kitas sąlygas) - ką jūs į tai? tada tas bankas sako: palaukit, pasvarstysim. pasvarsto ir pasiūlo (arba ne) dar geriau. ir t.t. tada išsirenki geriausią pasiūlymą ir su tuo banku pasirašai kreditavimo sutartį ir su ja eini pas notarą pirkimo-pardavimo sutarties rašytis.
tai gal jums netiks jų marža ar dar kokios kitos salygos
mes užpildėm paraiškas 5 bankuose, sulaukėm "pradinių" pasiūlymų. Tada derėjomės: skambini į banką A ir sakai, kad kitame banke man pasiulė mažesnę maržą (ar geresnes kitas sąlygas) - ką jūs į tai? tada tas bankas sako: palaukit, pasvarstysim. pasvarsto ir pasiūlo (arba ne) dar geriau. ir t.t. tada išsirenki geriausią pasiūlymą ir su tuo banku pasirašai kreditavimo sutartį ir su ja eini pas notarą pirkimo-pardavimo sutarties rašytis.
tai va, kad mes į kitus bankus net nerašėm paraiškų, nes mum ten jau sąlygos ar taip ar taip nepatiko. Seb atrodė normaliausiai, kalbėjom apie 1,8 maržą, sutarėm paskolą litais, anuitetu, viskas mum patiko, todėl tik tam vienam paraišką ir pateikėm. Bet dabar čia žiūriu visiškas absurdas gavos.