Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

O man labiausiai vilkai wub.gif wub.gif na sitaip graziai iremintas, ta ruda spalva labai jau labai ten tinka wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 16, 20:15)
po ilgos pertraukos rodau savo naujausius turtelius  bigsmile.gif

Darbeliai wub.gif , o už vilku va tau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 15, 21:30)
na ten pavadinimus kai kur rašo, tada iš www.kasiulai.lt aš pasižiūrėjau kas man gražu ir tų pavadinimų schemeles parsisiunčiau. tik va gaila kad tau kažkokios programos trūksta... galiu atsiųsti vieną schemelę panašią į tą kurios ieškojai  mirksiukas.gif va tokią http://www.kasiulai....you-pi-440.html

Oi kaip gražu, noriu noriu clap.gif clap.gif
dzefridac@gmail.com
Jei kaunietė esi pasižadu vaišinti kava ar arbata ir tortuku ar šokoladu, jei ne, kažką reikės galvoti mirksiukas.gif
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 16, 21:23)
Pumpurelis ----> Atsiprasau nezinojau nes as cia pirma kart tik kelios dienos  unsure.gif 
Beto as viakas naudojuosi mamos nicku nes ji nebesilanko o labai noriu ismokti siuvineti  verysad.gif  Dabar siuvineju mikimauziuka  smile.gif  Kai ipusesiu parodysiu tuoi pat  rolleyes.gif
Nepykit  verysad.gif

Manau, kad supratimas ateina su laiku ir neįmanoma išvengti klaidų, nes jų tuo kartu, kai rašome, negalime numatyti ir išvengti. Forumų senbuviams klaidos atsibosta. Pavargstama kartoti tuos pačius dalykus keliasdešimt kartų. Esu tai dariusi, todėl suprantu... Norėčiau paskatinti abipusį supratimą. Tiesą sakant, rankdarbių forumo dalyvės yra labai pozityvios - manau, kad dažniausia jos tiesiog nebeapsunkina savęs. Labai pritariu joms. Manau, kad tai natūrali bendravimo forume eiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 16, 23:30)
Oi kaip gražu, noriu noriu  clap.gif  clap.gif
dzefridac@gmail.com
Jei kaunietė esi pasižadu vaišinti kava ar arbata ir tortuku ar šokoladu, jei ne, kažką  reikės galvoti  mirksiukas.gif 
AČIŪ  4u.gif

dar tokią schemelę turiu
http://www.kasiulai....r-ii-p-441.html
Atsakyti
Gal kuri turit "kavos mergaites" schema? Gal kas galetu atsiusti? Buciau dekinga.

g_m2240@yahoo.com
Atsakyti
Labas rytas

Darbeliai visų labai puikūs, bet žiogai pasakiškai ryškėja, visu savo grožiu bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 16, 22:09)
va, dar vienas  ax.gif  vakar, nė nespėjus nufotkint, padovanojau anytai, tai MB kątik važiavo fotkint  hihihi.gif
Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 16, 23:09)

bigsmile.gif irgi noriu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Astulia, na ir pasidarbavai thumbup.gif viskas labai gražu wub.gif
Atsakyti
Noriu paklausti(atsiprašau,jei kvailai)-o kuo skiriasi Mill Hill karoliukai nuo tų ,kur paprastose parduotuvėse parduoda maišeliukuose?
Atsakyti
oho kokie vilkai... fantastika wub.gif
Atsakyti