Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(astulia @ 2009 04 16, 21:15)
po ilgos pertraukos rodau savo naujausius turtelius  bigsmile.gif

user posted image

user posted image

o čia mano pasidižiavimas  didis.gif

user posted image

Tie vilkai stulbinami wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 16, 20:15)
po ilgos pertraukos rodau savo naujausius turtelius  bigsmile.gif
Gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Ruci - smagūs žiogai, puikiai parinktas motyvas, puiki schema ir spalvos thumbup.gif

Astulia - šaunuolė 4u.gif Man pirmas darbas itin mielas ir šiltas susirodė wub.gif

Blizguti11 - nuotraukų necituojam topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 16, 19:23)
Tie vilkai stulbinami wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 04 16, 19:51)
Labai gražūs darbeliai. wub.gif

QUOTE(ruci @ 2009 04 16, 19:58)
Gražūs darbeliai thumbup.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 16, 20:00)
Astulia - šaunuolė  4u.gif Man pirmas darbas itin mielas ir šiltas susirodė  wub.gif

ačiū jums labai už pagyras wub.gif
Atsakyti
Pumpurelis ----> Atsiprasau nezinojau nes as cia pirma kart tik kelios dienos unsure.gif
Beto as viakas naudojuosi mamos nicku nes ji nebesilanko o labai noriu ismokti siuvineti verysad.gif Dabar siuvineju mikimauziuka smile.gif Kai ipusesiu parodysiu tuoi pat rolleyes.gif
Nepykit verysad.gif
Atsakyti
va, dar vienas ax.gif vakar, nė nespėjus nufotkint, padovanojau anytai, tai MB kątik važiavo fotkint hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 16, 21:09)
va, dar vienas  ax.gif  vakar, nė nespėjus nufotkint, padovanojau anytai, tai MB kątik važiavo fotkint  hihihi.gif
[

Labai skanu wub.gif smile.gif
Atsakyti
labai dailūs visi darbeliai thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif ,neatsistebiu ,kaip jūs taip greit siuvinėt galit,man viskas vėžliškai gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Ir dar, rytoj mano katulis bus įrėmintas, o poryt iškeliaus į Kaišiadoris pusserei. Pasirodo mano sesuo prašė šio paveikslo ne sau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 16, 22:09)
va, dar vienas  ax.gif  vakar, nė nespėjus nufotkint, padovanojau anytai, tai MB kątik važiavo fotkint  hihihi.gif

labai grazu, tik as gal buciau pasparto nedejus, bet cia tik mano nuomone. mirksiukas.gif Visumoj labai liuks thumbup.gif

Dar tas pirmasis paveiksliukas su porele labai fainutis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 16 balandžio 2009 - 21:43