Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

Mergaitės man paprastų DMC adatų reikėjo tai va, ačiū Metijai - jau žinau kur ieškoti, tuo pačiu ir aš pasirodau - pabaigiau....
na, jei nediskutuosim apie motyvą, tai kažkaip tai pačiai labai mielai siuvinėjosi, tik man tie skirtingi kryžiukų dydžiai buvo dar neatrastas reikalas, bet vėl pasikartosiu, dėka draugiškų forumiečių viskas baigėsi gerai:

user posted image

dar nerėmintas - vis dar "šiltas"
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 04 15, 23:12)
Mergaitės man paprastų DMC adatų reikėjo tai va, ačiū Metijai - jau žinau kur ieškoti, tuo pačiu ir  aš pasirodau - pabaigiau....
na, jei nediskutuosim apie motyvą, tai kažkaip tai pačiai labai mielai siuvinėjosi, tik man tie skirtingi kryžiukų dydžiai buvo dar neatrastas reikalas, bet vėl pasikartosiu, dėka draugiškų forumiečių viskas baigėsi gerai:

dar nerėmintas - vis dar "šiltas"

Gražus darbelis 4u.gif ir nemažas, aš tai neturiu tiek kantrybės doh.gif o norėčiau kažką didesnio padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 04 15, 23:12)
Mergaitės man paprastų DMC adatų reikėjo tai va, ačiū Metijai - jau žinau kur ieškoti, tuo pačiu ir  aš pasirodau - pabaigiau....

Labai jau DIDELIS darbas. Smagu, kad mielai siuvinėjosi smile.gif Sau siuvinėjai?
Atsakyti
Labai gražūs visų darbai wub.gif Matosi, kad daug darbo ir meilės į juos įdėta ax.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms uz pagyras 4u.gif
Vilmado - labai kruopstus ir mielas toks didelis darbelis wub.gif
Atsakyti
Labadienele,darbstuoles...labai norejau pasiklausti ... ax.gif kaskuri daret pinigu medi...na kamienas siuvinetas, man vaikas uzpile sultis ant schemutes... blink.gif o dar liko daugiau kaip puse...atsiliepkit ir padekit man... verysad.gif labai prasau...
Atsakyti
Labai grazus darbai 4u.gif grazu wub.gif wub.gif

Vilmado, o ant kokios medzegytes siuvinejai, labai jau viskas graziai dera tarpusavyje - thumbup.gif

O as siuliuku pritrukau ogio matuoklei, tai teks laukti savaite kol atsius doh.gif o siuvineti labai norisi mirksiukas.gif bet gal gerai truputi tarpa padaryti, tada taip isiilgsti - o po to su tokiu malonumu griebi viska siuvineti wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos, noreciau ir as prie jusu prisijungti ax.gif siuvineju ne taip ir seniai, bet turiu kelis nevisai baigtus darbus, kuriuos noriu parodyti.
Stai sios tulpes buvo siuvinejamos mociutei gimtadienio proga, viska atrodo spejau padaryti, butume speje ir ireminti, bet kai ploviau paveiksla su muiliuku medziagoj issigrauze baltos demes, tad dabar tenka dar ir visa fona juodai siuvineti galvojau gun_bandana.gif GA pardavejus ir tiekejus ir visus kitus, kas tokia medziaga gamina.
http://www.ipix.lt/images/65318636.jpg
Dar pries sias tulpes pradejau tevam daryti sita paveiksla, bet puse padarius darbai sustojo, turetu buti toks:
http://www.ipix.lt/images/84677567.gif
o yra tik toks, na truputeli daugiau, nei cia parodyta, bet neradau laido, tai fotografuoti negalejau:
http://www.ipix.lt/images/28908951.jpg
Na ir paskutinysis mano pradetas darbas stai sita nuotraukyte, sumasciau broliui per gimtadieni padovanoti, labai nedaug laiko turiu, bet tikiuosi speti. Sis kaciukas bus musu kita savaitele, vaziuosim jau pasiimti, labai jo laukiam wub.gif
http://www.ipix.lt/images/59133140.jpg
Kadangi dar tik vakar ji pradejau, nera nei ka rodyti blush2.gif
Labai atsiprasau uz nuotrauku kokybes, tikiuosi per daug nepeiksit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 16 balandžio 2009 - 10:43
QUOTE(masiniukas @ 2009 04 16, 11:37)
Labadienele,darbstuoles...labai norejau pasiklausti ... ax.gif kaskuri daret pinigu medi...na kamienas siuvinetas, man vaikas uzpile sultis ant schemutes... blink.gif o dar liko daugiau kaip puse...atsiliepkit ir padekit man... verysad.gif labai prasau...

as turiu.. kur siusti?
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 15, 23:19)
Gražus darbelis  4u.gif  ir nemažas, aš tai neturiu tiek kantrybės  doh.gif  o norėčiau kažką didesnio padaryt  smile.gif

QUOTE(Metija @ 2009 04 15, 23:47)
Labai jau DIDELIS darbas. Smagu, kad mielai siuvinėjosi  smile.gif  Sau siuvinėjai?

QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 16, 10:53)
Vilmado - labai kruopstus ir mielas toks didelis darbelis  wub.gif

Labai ačiū visoms už pagyras..

Visai jis nedidelis - čia optinė apgaulė, dėl to , kad veidai siuvinėjosi 4x mažesniais kryželiais, siuvinio dydis 20x28 cm (dydis kryželiais - 90x120) TIKTAI ir darbo nėra labai daug ir spalvų - todėl smagiai ir siuvinėjosi, tikrai čia forume esu daug daug didesnių darbelių mačius... nes aš pati nelabai kantrybės turiu grand siuviniams, labai jau greitai rezultato norisi

QUOTE(Rne @ 2009 04 16, 11:39)
Vilmado, o ant kokios medzegytes siuvinejai, labai jau viskas graziai dera tarpusavyje -  thumbup.gif

Medžiaga tai norvegiška, pusbrolis parvežė lauktuvių tokį rinkinį - žurnaliukas su schemom ir ta medžiagytė prie jo, ir kiek mačiau - tame žurnaliuky labai daug siuvinių būtent ant tos medžiagytės, o kokia ji tai net neįsivaizduoju, bet man labai tiko šiam darbeliu, būtent dėl kryžiukų dydžio skirtumų, nes tie maži, labai maži, o paskui jau tie kur dideli - tai vėl - reikėjo, kad nebūtų labai dideli...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 16 balandžio 2009 - 11:29
Štai kiek jau turiu... Per tas šventes ir važinėjimus, tai neturiu laiko nė kryželio padaryt hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
nu gi gražuoliai žiogai smile.gif gražiai spalvos parinktos.
Atsakyti