Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 04 15, 20:35)
Dabar jau matau ir aš  thumbup.gif  Labai gražu, bet aš tikriausiai nebesiimčiau siuvinėt, kai šitiek kartų mačiau išsiuvinėtą  blush2.gif

Aš labai noriu pasiuvinėt vienos spalvos siūlu... Mažiau skaičiuot... Man patinka pats procesas. Tarsi meditacija... O paveikslėlis draugei labai tiks. Ji turi visą kavos gėrimo ritualą smile.gif
Atsakyti
Na draugė irgi ėmė vienos spalvos schemutę, nes tai jos pirmas darbas, siuvinėtas kryželiu biggrin.gif Iki tol ji nebuvo siuvinėjus, na nebent mokykloj, bet tada siuvinėt mokė tik taip vadinamais "kilpiniu arba pynute" dygsneliais... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Labai grazus darbeliai visu wub.gif
Pagaliau parsiveziau is mamos savo kryzavones ir bandau pasirodyti ax.gif Praeitoje temeleje pasakojau sio darbelio istorija, kaip man suneli padovanojo wub.gif
Beje, isireminau tai doh.gif , nebuvau dar aptikusi jusu, todel tame reikale buvau visai zalia wacko.gif Butinai perreminsiu smile.gif user posted image

p.s. ne tik remint, bet ir fotografuot nemoku blush2.gif Atsiprasau, jei tersiu eteri surrender.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule danguje: 15 balandžio 2009 - 19:59
QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 15, 19:56)
Sveikutes  4u.gif Labai grazus darbeliai visu  wub.gif
Pagaliau parsiveziau is mamos savo kryzavones ir bandau pasirodyti  ax.gif Praeitoje temeleje pasakojau sio darbelio istorija, kaip man suneli padovanojo  wub.gif
Beje, isireminau tai  doh.gif , nebuvau dar aptikusi jusu, todel tame reikale buvau visai zalia  wacko.gif Butinai perreminsiu  smile.gif

Koks grožis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 15, 20:56)
Sveikutes  4u.gif Labai grazus darbeliai visu  wub.gif
Pagaliau parsiveziau is mamos savo kryzavones ir bandau pasirodyti  ax.gif Praeitoje temeleje pasakojau sio darbelio istorija, kaip man suneli padovanojo  wub.gif
Beje, isireminau tai  doh.gif , nebuvau dar aptikusi jusu, todel tame reikale buvau visai zalia  wacko.gif Butinai perreminsiu  smile.gif

Gražus darbas, o ir nelabai matytas (bent jau man ax.gif ) 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Čiole - graži draugės kavos mergytė 4u.gif aš ją turbūt prieš kokį pusmetį pradėjau siuvinėti, bet vis kitų darbelių atsirasdavo tai taip ir nebaigiau, o mamytė jos labai nori, tai iki mamos dienos pasižadėjau pabaigti ax.gif
Saule danguje - nuostabus darbelis 4u.gif wub.gif nesu dar tokio paveikslėlio niekur net mačiusi, gražu... thumbup.gif
Atsakyti
Saule danguje - tai pats mieliausias man matytas darbelis su vaikiuku thumbup.gif saunuole, labai grazu ir kruopstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 04 15, 08:29)
Čia yra Maia siuvinėjimo schemų, tačiau būtent šitos nėra, bet galbūt kita patiks iš šio dizaino paveikslų

http://www.dump.ru/search/all/maia/

Ačiū labjausiai kad nepraleidote pro akis mano prašymo, tačiau šituo puslapiuku visiškai nemoku naudotis. Visų pirma nematau kokie tie paveikslai, o visų antra kai padarau open, siunčia, o po to išmeta kokią tai lentelę kad turėčiau turėti programą kažkokią ir nieko nerodo, matyt per ją turėtų atidaryti verysad.gif
ODMC adatėles aš šiandien nusipirkau Gerose akyse. Pirkau kokias tai bukas paauksuotais galiukais, sakė atseit mažiau siūliuką nutrina ax.gif
Atsakyti
Saule danguje -puikus darbas,labai šiltas ir jautrus ,net sieloj suvirpėjo... 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
abieju merginu labai grazus darbeliai-tikros saunuoles thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 15, 20:56)
p.s. ne tik remint, bet ir fotografuot nemoku  blush2.gif Atsiprasau, jei tersiu eteri  surrender.gif

Kur jau čia su tokiu nuoširdžiu darbu eterį užterši!.. Perrėmink, jei nepatinka ir džiaukis. Jausmingą šio paveikslo istoriją esi pasakojusi wub.gif Gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 15, 21:48)
Ačiū labjausiai kad nepraleidote pro akis mano prašymo, tačiau šituo puslapiuku visiškai nemoku naudotis. Visų pirma nematau kokie tie paveikslai, o visų antra kai padarau open, siunčia, o po to išmeta kokią tai lentelę kad turėčiau turėti programą kažkokią ir nieko nerodo, matyt per ją turėtų atidaryti  verysad.gif
ODMC adatėles aš šiandien nusipirkau Gerose akyse. Pirkau kokias tai bukas paauksuotais galiukais, sakė atseit mažiau siūliuką nutrina  ax.gif

na ten pavadinimus kai kur rašo, tada iš www.kasiulai.lt aš pasižiūrėjau kas man gražu ir tų pavadinimų schemeles parsisiunčiau. tik va gaila kad tau kažkokios programos trūksta... galiu atsiųsti vieną schemelę panašią į tą kurios ieškojai mirksiukas.gif va tokią http://www.kasiulai....you-pi-440.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 15 balandžio 2009 - 21:33