Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(Rne @ 2009 04 25, 21:23)
Na pagaliau as ireminau smuika ir ryt - poryt iskeliaus dovanu. Siuvineta ant 14 baltos DMC aidos, naudotos 35 DMC spalvos, siuvinejau 6 savaites, su tarpais blush2.gif Remas ir pasportas darytas mano vyro, dazai pirkti purskiami, daze taip pat vyras - itempimas paveikslo jau musu abieju darbas lotuliukas.gif na ir kelios nuotraukeles rolleyes.gif

Ojej ko parasiau atsakyma praziopsojau dar viena darbeli. Nu jau grozis smuiko. Labai mielos spalvos tiek paties darbelio tiek ir remo. Man remas tai ypatingai grazus - labai suteikia puosnumo ir prabangumo visam darbeliui. Na dovana tai superine !!! 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau as ireminau smuika ir ryt - poryt iskeliaus dovanu. Siuvineta ant 14 baltos DMC aidos, naudotos 35 DMC spalvos, siuvinejau 6 savaites, su tarpais blush2.gif Remas ir pasportas darytas mano vyro, dazai pirkti purskiami, daze taip pat vyras - itempimas paveikslo jau musu abieju darbas lotuliukas.gif na ir kelios nuotraukeles rolleyes.gif
user posted image
user posted image user posted image

eiktu sau swoon.gif swoon.gif kaip grazuuu... gal galima schemute ? blush2.gif egliuchiux@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 25, 22:06)
eiktu sau  swoon.gif  swoon.gif  kaip grazuuu... gal galima schemute ?  blush2.gif  egliuchiux@gmail.com

Aciu labai visom merginom uz ivertinima, gerai kad nenu BUUUinot rolleyes.gif o schemute gali rasti mano parasiuke prie schemuciu
Atsakyti
Dekui visoms uz grazius zodzius mano uzvalkaliukui mirksiukas.gif

Na pagaliau as ireminau smuika ir ryt - poryt iskeliaus dovanu.

Labai grazi dovana!!!! thumbup.gif as ir tokios noreciau.... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
tyli_tyla Labai siltas paveikslelis,net uzsinorejau arbatos ax.gif

Rne Labai jau grazu thumbup.gif
O kaip toki dviguba pasporta padaryti,nepykit ant manes as dar zalia siuose reikaluose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 04 25, 22:26)
tyli_tyla Labai siltas paveikslelis,net uzsinorejau arbatos  ax.gif
Rne Labai jau grazu thumbup.gif
O kaip toki dviguba pasporta padaryti,nepykit ant manes as dar zalia siuose reikaluose blush2.gif

Tas dvigubas pasportas nera toks nepiekaistingas kaip parduotuveje gali nusipirkti, nes ten su spec iranga daro - o mes darem paprastai vieno kartono lapa ispjovem didesni o kita mazesni ir skirtingom spalvom nudazyta plokstuma o pats krastelis sidabriniais dazais nudazytas - juos abu suklijavom dvipuse lipnia juosta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 04 25, 22:38)
Tas dvigubas pasportas nera toks nepiekaistingas kaip parduotuveje gali nusipirkti, nes ten su spec iranga daro - o mes darem paprastai vieno kartono lapa ispjovem didesni o kita mazesni ir skirtingom spalvom nudazyta plokstuma o pats krastelis sidabriniais dazais nudazytas - juos abu suklijavom dvipuse lipnia juosta mirksiukas.gif

Man labai graziai atrodo thumbup.gif
O koki kartona naudojote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 04 25, 22:44)
Man labai graziai atrodo thumbup.gif
O koki kartona naudojote? blush2.gif

2mm storio paprasta, pilkas, rastinese prekese perkam, dideliais lapais 70cm-100cm
Atsakyti
Smuikas labai dailus wub.gif

O, sakykit, kaip pasportams išpjaunat langiuką? Juk tuose pirktiniuose jis toks įstriža briaunele, ar įmanoma namie taip padaryt?

Man galvos skausmas su katėm dingo... Pabuvau nagla ir susitariau su drauge, kuriai dovanosiu, kad ji pati rėminsis. Nes iš tikro, nesu buvusi jos bute, nežinau, kokia siena palikta šitom damom. Įsirėmins pati kaip jai tiks, o man sukt galvos nereiks, nes tikrai giliam pasimetime esu.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 04 26, 09:17)
Smuikas labai dailus  wub.gif

O, sakykit, kaip pasportams išpjaunat langiuką? Juk tuose pirktiniuose jis toks įstriža briaunele, ar įmanoma namie taip padaryt?

pirmus pasportus tai paprastai neistrizai pjoviau su tokiu atsriu peiliuku, na toks kuris kai atsimpa nulauziamas o sekantis vel astrus( doh.gif nemoku paaiskinti), o smuiko pasporta tai vyras pasidarbavo sauniai, jis su freza nufrezavo (ar kazkaip ten ax.gif nesigaudau pas ji irankiuose blush2.gif ), bet keidamasi gryzdavo ir vel eidavo i dirbtuves biggrin.gif , vargelio buvo. Kadangi pas mus miestelyje nera reminimo centro, tai viska tenka daryti patiems, o vesti i didmiesti laukti kelias savaites ir vel vaziuoti atsiimti ir dar sumoketi nemaza sumeli - tai tas paveikslas kosmine kaina turetu kainuoti, o ir nusiskundimu girdiu gad blogai itempia ar kampus suveda, tokiu atveju geriau namie thumbup.gif
Atsakyti
Rodausi jau metus laiko kankinamą savo darbelį, įtariu, kad dar metų reikės su mano tempais jį pabaigti blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 26 balandžio 2009 - 10:24
Rne laaabi saunus tavo darbas 4u.gif toks malonus labai....jaukus bigsmile.gif saunuole....Ir ireminta labai ciki...saunuolis tavo vyrukas thumbup.gif
Atsakyti