Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 24, 07:19)
Aš ištryniau, galėsiu vėliau vėl įkelti  4u.gif

labai idomu pamatyti bigsmile.gif nes ir as nespejau iki istrrinimo pamatyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 04 23, 17:47)
Na tikrai, kad nebedaug liko  lotuliukas.gif
Čia tikras kantrybės išbandymas. Man viso gyvenimo neužtektų šiems drugeliams  schmoll.gif

Užtat koks moralinis pasitenkinimas pabaigus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 04 23, 20:41)
Būtų gal galima pamatyti, kokiu tai būdu, nuorodėlę, foto?  ax.gif

zvilgtelk cia smile.gif
http://www.sewandso....=search_results

Rugsėje niu darbelis ir bus cia smile.gif super smile.gif man kantrybes tokiam pritruktu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 24 balandžio 2009 - 09:05
Labas rytas smile.gif
cia forume skaiciau, kad kazkas skundesi Utenos reminimo paslaugomis. O gal kurios nors konkrecios imones? Gal kitos imones dirba geriau? g.gif Nusimato menesi kita but Utenoje, tai ir ireminti paveiksliuka noreciau kur nors cia. Gal ka parekomenduosite? Ar geriau visgi Vilniuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 04 24, 10:04)
Rugsėje  niu darbelis ir bus cia smile.gif super smile.gif man kantrybes tokiam pritruktu...

nu pritruksta ir man ax.gif pametu keliems menesiams ir vel pasiimu rolleyes.gif , dabar iki vasaros padejau ir mazesnius krapstineju kad pasiilgciau ir vel su ugnele kibciau. va o vyras kad uzlankste vakar, pradejau mazesni darbeli sako koki s... siuvineji, greit meti ir imi drugelius, noriu rezultata kuo greiciau matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 23, 16:56)
Pirmam kartui aš pirkau rinkinį.

o rinkinys, tai čia kai būna jau audinys, siūlai ir schema . blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinuke16 @ 2009 04 24, 10:21)
o rinkinys, tai čia kai būna jau audinys, siūlai ir schema . blush2.gif

taip... ten viskas buna jau kartu...
mirksiukas.gif
Atsakyti
taip-rinkinys kai jau viskas atrinkta,ir siulai ir schema yra ir audinys ir net adata paprastai būna,aš irgi pradėjau nuo rinkinio ,tai jokių rupesčių,tik nežinau kaip kitoms ,rinkinį ,kur piešinys ant audinio iš karto yra ,bet nėra schemos(nežinau ar tokių yra)tai aš tikrai nesirinkčiau ,man atrodo labai sudėtinga atrinkt kur kokia spalva siuvinėti ,geriau ,kai kiekvienas simbolis atitinka savo spalvą ,tada tiesiog siuvinėji pagal schemą ir tiek,sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 24 balandžio 2009 - 09:26
o as numetusi ugio matuokle i sona, skubu siuvineti servetele motinos dienos proga uosvenei - rodausi kaip atrodo blush2.gif user posted image user posted image
user posted image

Spalvas rinkau pati - orginale gelytes melinos, o man reikejo kazko orandzinio arba geltono rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 24, 10:15)
nu pritruksta ir man ax.gif  pametu keliems menesiams ir vel pasiimu rolleyes.gif , dabar iki vasaros padejau ir mazesnius krapstineju kad pasiilgciau ir vel su ugnele kibciau. va o vyras kad uzlankste vakar, pradejau mazesni darbeli sako koki s... siuvineji, greit meti ir imi drugelius, noriu rezultata kuo greiciau matyt  lotuliukas.gif

Mano vyras kol kas nera labai suzavetas mano siuvinejimu, nes visa laisvalaiki (kurio kaip ir neturiu) aukoju siuvinejimui, ir tai buna, kad per diena vos keturias eilutes pasiuvineju. Ir kur as buvau anksciau, kai dar vaiko neturejau, juk tiek laiko ir galimybiu buvo doh.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 04 24, 10:26)
taip-rinkinys kai jau viskas atrinkta,ir siulai  ir schema yra ir audinys ir net adata paprastai būna,aš irgi pradėjau nuo rinkinio ,tai jokių rupesčių,tik nežinau kaip kitoms ,rinkinį ,kur piešinys ant audinio iš karto yra ,bet nėra schemos(nežinau ar tokių yra)tai aš tikrai nesirinkčiau ,man atrodo labai sudėtinga atrinkt kur kokia spalva siuvinėti ,geriau ,kai kiekvienas simbolis atitinka savo spalvą ,tada tiesiog siuvinėji pagal schemą ir tiek,sėkmės 4u.gif

As pradejau ne nuo rinkinio, o pati nusipirkau is kasiulai.lt medziagos, siulu, adatas, ir pasirinkau is interneto nesudetinga schema, tik kaip pradziamokslei tokia didoka, bet nieko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 24, 10:15)
nu pritruksta ir man ax.gif  pametu keliems menesiams ir vel pasiimu rolleyes.gif , dabar iki vasaros padejau ir mazesnius krapstineju kad pasiilgciau ir vel su ugnele kibciau. va o vyras kad uzlankste vakar, pradejau mazesni darbeli sako koki s... siuvineji, greit meti ir imi drugelius, noriu rezultata kuo greiciau matyt  lotuliukas.gif

va as kaip tavo vyras man rezultato greit reikia smile.gif o tai nervuotis pradedu jeigu nera greit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 24, 10:26)
taip-rinkinys kai jau viskas atrinkta,ir siulai  ir schema yra ir audinys ir net adata paprastai būna,aš irgi pradėjau nuo rinkinio ,tai jokių rupesčių,tik nežinau kaip kitoms ,rinkinį ,kur piešinys ant audinio iš karto yra ,bet nėra schemos(nežinau ar tokių yra)tai aš tikrai nesirinkčiau ,man atrodo labai sudėtinga atrinkt kur kokia spalva siuvinėti ,geriau ,kai kiekvienas simbolis atitinka savo spalvą ,tada tiesiog siuvinėji pagal schemą ir tiek,sėkmės 4u.gif

va aš būtent ir pradėjau nuo to piešinio, tai ir dabar jį turiu, spėkit kiek išsiuvinėjau? lotuliukas.gif ogi kokį 10% viso paveikslėlio doh.gif tada pati viską susipirkau ir siuvinėjau su didžiausiu malonumu wub.gif nepatiko man tas piešinys, tikrai sunku atsirinkti spalvas (nebent jų nėra daug atspalvių) ir išvis nesupratau kam siuvinėti tai ką jau kaip ir gali įsirėminti ir šiaip, nes pas mane toks ryškus piešinys, kad ir nesiuvinėtas puikiai atrodo doh.gif lotuliukas.gif ir kas paimdavo jį į rankas net iškart nepamatydavo kur siuvinėta o kur ne schmoll.gif
Atsakyti