QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 24, 10:15)
nu pritruksta ir man
pametu keliems menesiams ir vel pasiimu
, dabar iki vasaros padejau ir mazesnius krapstineju kad pasiilgciau ir vel su ugnele kibciau. va o vyras kad uzlankste vakar, pradejau mazesni darbeli sako koki s... siuvineji, greit meti ir imi drugelius, noriu rezultata kuo greiciau matyt
Mano vyras kol kas nera labai suzavetas mano siuvinejimu, nes visa laisvalaiki (kurio kaip ir neturiu) aukoju siuvinejimui, ir tai buna, kad per diena vos keturias eilutes pasiuvineju. Ir kur as buvau anksciau, kai dar vaiko neturejau, juk tiek laiko ir galimybiu buvo
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 04 24, 10:26)
taip-rinkinys kai jau viskas atrinkta,ir siulai ir schema yra ir audinys ir net adata paprastai būna,aš irgi pradėjau nuo rinkinio ,tai jokių rupesčių,tik nežinau kaip kitoms ,rinkinį ,kur piešinys ant audinio iš karto yra ,bet nėra schemos(nežinau ar tokių yra)tai aš tikrai nesirinkčiau ,man atrodo labai sudėtinga atrinkt kur kokia spalva siuvinėti ,geriau ,kai kiekvienas simbolis atitinka savo spalvą ,tada tiesiog siuvinėji pagal schemą ir tiek,sėkmės
As pradejau ne nuo rinkinio, o pati nusipirkau is kasiulai.lt medziagos, siulu, adatas, ir pasirinkau is interneto nesudetinga schema, tik kaip pradziamokslei tokia didoka, bet nieko