Ruci - labai geras sprendimas Atrodo super
Aš savo Acu mergaitės gėlei užrašą irgi "pririšau" siūliuku su kaspinėliu Visai mielai atrodo...
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 23, 21:08)
Aš savo Acu mergaitės gėlei užrašą irgi "pririšau" siūliuku su kaspinėliu Visai mielai atrodo...
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 23, 21:14)
Nors dar nelabai galiu rodyti, bet labai knieti , tai tyliai parodysiu savo ACU siuvinėtą paveiksliuką, pavasario tema
Oi šitas išties labai mielas... Puikus darbas Aš irgi į jį varvinau seilę, bet jau per didelis sąrašas susidaro
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 23, 21:23)
Oi šitas išties labai mielas... Puikus darbas Aš irgi į jį varvinau seilę, bet jau per didelis sąrašas susidaro
Ačiū, gaila tik man niekaip nesigavo išryskinti lino spalvos, ji švelniai rūžava
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 23, 22:23)
As ir varvinu dabar nors nepabaiktas
Bet mano saraselis irgi labai ilgas
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 23, 20:29)
Ačiū, gaila tik man niekaip nesigavo išryskinti lino spalvos, ji švelniai rūžava
Jau kažką praleidau, pražiopsojau
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 23, 21:29)
Milka@, nepergyvenk aš irgi kažką būsiu praleidus... Net grįžau porą lapų atgal, bet deja nieko Paukščiuko ir dar kažko rūžavo nemačiau Tai likau nesupratus
QUOTE(čiolė @ 2009 04 23, 23:07)
Milka@, nepergyvenk aš irgi kažką būsiu praleidus... Net grįžau porą lapų atgal, bet deja nieko Paukščiuko ir dar kažko rūžavo nemačiau Tai likau nesupratus
Na ji norejo pasakyti kad ta princese kur laisto rozes siuvinejo ant rausvo lino
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 23, 23:17)
Čia kai užeini tai ir akys apraibsta nuo tokių jūsų grožybių. Viskas gražu, fantastiška, nepakartojama !!!
Pritariu
QUOTE(čiolė @ 2009 04 23, 22:07)
Aš ištryniau, galėsiu vėliau vėl įkelti