Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

Ruci - labai geras sprendimas thumbup.gif Atrodo super cool.gif

Aš savo Acu mergaitės gėlei užrašą irgi "pririšau" siūliuku su kaspinėliu smile.gif Visai mielai atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 23, 21:08)

Aš savo Acu mergaitės gėlei užrašą irgi "pririšau" siūliuku su kaspinėliu smile.gif Visai mielai atrodo...  rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 23 balandžio 2009 - 20:30
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 23, 21:14)
Nors dar nelabai galiu rodyti, bet labai knieti blush2.gif , tai tyliai parodysiu savo ACU siuvinėtą paveiksliuką, pavasario tema rolleyes.gif

Oi šitas išties labai mielas... rolleyes.gif Puikus darbas thumbup.gif Aš irgi į jį varvinau seilę, bet jau per didelis sąrašas susidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 23, 21:23)
Oi šitas išties labai mielas...  rolleyes.gif Puikus darbas  thumbup.gif Aš irgi į jį varvinau seilę, bet jau per didelis sąrašas susidaro  biggrin.gif

Ačiū, gaila tik man niekaip nesigavo išryskinti lino spalvos, ji švelniai rūžava wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 23, 22:23)
Oi šitas išties labai mielas...  rolleyes.gif Puikus darbas  thumbup.gif Aš irgi į jį varvinau seilę, bet jau per didelis sąrašas susidaro  biggrin.gif

As ir varvinu dabar nors nepabaiktas biggrin.gif
Bet mano saraselis irgi labai ilgas
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 23, 20:29)
Ačiū, gaila tik man niekaip nesigavo išryskinti lino spalvos, ji švelniai rūžava  wub.gif

Jau kažką praleidau, pražiopsojau doh.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 23, 21:29)
Ačiū, gaila tik man niekaip nesigavo išryskinti lino spalvos, ji švelniai rūžava  wub.gif

Milka@, nepergyvenk aš irgi kažką būsiu praleidus... doh.gif doh.gif Net grįžau porą lapų atgal, bet deja nieko Paukščiuko ir dar kažko rūžavo nemačiau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tai likau nesupratus g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 23 balandžio 2009 - 21:08
QUOTE(čiolė @ 2009 04 23, 23:07)
Milka@, nepergyvenk aš irgi kažką būsiu praleidus...  doh.gif  doh.gif  Net grįžau porą lapų atgal, bet deja nieko Paukščiuko ir dar kažko rūžavo nemačiau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Tai likau nesupratus  g.gif  g.gif

Na ji norejo pasakyti kad ta princese kur laisto rozes siuvinejo ant rausvo lino wub.gif
Atsakyti
Čia kai užeini tai ir akys apraibsta nuo tokių jūsų grožybių. Viskas gražu, fantastiška, nepakartojama !!!
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 23, 23:17)
Čia kai užeini tai ir akys apraibsta nuo tokių jūsų grožybių. Viskas gražu, fantastiška, nepakartojama !!!

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 23, 22:07)
Milka@, nepergyvenk aš irgi kažką būsiu praleidus...  doh.gif  doh.gif  Net grįžau porą lapų atgal, bet deja nieko Paukščiuko ir dar kažko rūžavo nemačiau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Tai likau nesupratus  g.gif  g.gif

Aš ištryniau, galėsiu vėliau vėl įkelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 23, 18:39)
saunuoles merginos kad dirbat wub.gif  nemazai darbeliu dar tokiu nematytu ir nepabodusiu thumbup.gif
pasidemonstruoju kiek savo peteliskiu pribadziau
user posted image
issiuvinetas plotas 70*400 , liko tik 470*400  smile.gif

Koks kruopstus darbas mirksiukas.gif
Atsakyti