Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 23, 16:39)
saunuoles merginos kad dirbat wub.gif  nemazai darbeliu dar tokiu nematytu ir nepabodusiu thumbup.gif
pasidemonstruoju kiek savo peteliskiu pribadziau

issiuvinetas plotas 70*400 , liko tik 470*400  smile.gif

Na tikrai, kad nebedaug liko lotuliukas.gif
Čia tikras kantrybės išbandymas. Man viso gyvenimo neužtektų šiems drugeliams schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 23, 18:39)
saunuoles merginos kad dirbat wub.gif  nemazai darbeliu dar tokiu nematytu ir nepabodusiu thumbup.gif
user posted image

Butinai lauksiu pabaigos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 04 23, 17:47)
Na tikrai, kad nebedaug liko  lotuliukas.gif
Čia tikras kantrybės išbandymas. Man viso gyvenimo neužtektų šiems drugeliams  schmoll.gif

drinks_cheers.gif tikrai nedaug liko lotuliukas.gif

Sėkmės ir didžiulės kantrybės 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(krapstaliuke @ 2009 04 22, 12:04)
Sveikos, darbštuolės spartuolės  biggrin.gif  Jūsų tempai tai... man nepasiekiami  blink.gif  tiek visko gražaus prirodote prisiuvinėjusios, kad sąrašas norimų darbų ilgėja vis, ilgėja  doh.gif  lotuliukas.gif
Seniai besirodžiau aš jau čia savo darbelius, tai pasidemonstruosiu  ax.gif

QUOTE(lizarde @ 2009 04 22, 23:00)
Nu ir grozybiu cia prirodet didis.gif
O cia metrikiukas mazytei mergytei  biggrin.gif

Darbeliai wub.gif
paukščiuk tavo širdelė wub.gif
rugsėje laukiam pabaigos.
Atsakyti
rugsėje, na ir didžiulis darbas!!! Jau kantrybės turi tai nenusakomai. Lauksim pabaigos 4u.gif

ruci, žiogei kaspinėlis tinka. Jau daugiau tu prie tų žiogiukų nesikabinėk. Tikri fainuoliai wub.gif

QUOTE(Mur mur @ 2009 04 23, 15:59)
Metija - ar tavo ACU mergaite kazkaip sumazinta, tokia smulkute atrodo smile.gif

Na, ne, nesumažinta... Ji tokia smulkutė ir yra. Siuvinėta ant Aida 18 skirtuko.

QUOTE(milka@ @ 2009 04 22, 23:06)
Metija,  o galima iš arčiau patį pišinuką  ax.gif Na, labai knieti visas smulkmenas apžiūrėti  rolleyes.gif

QUOTE(vilmado @ 2009 04 23, 12:34)
O nebandei padaryti Edit , pakoreguoti savo kompe - apkarpyti krantus - turėtų padėti...  g.gif   mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą, įdedu vaizdelius iš arčiau

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 23 balandžio 2009 - 17:24
lizarde, mielas metrikiukas 4u.gif mano pirmasis, galima sakyti, darbelis buvo iš šitų suzy's zoo žaisliukų serijos. labai jie faini wub.gif
ruci sprendimas dėl bantuko taip pat puikus drinks_cheers.gif labai gerai atrodo siūlų bantukas, o ne atlasinis 4u.gif

Metija tavo acuactum mergytė tokia maža bigsmile.gif kantrybės manau prireikė siuvinėjant.deja aš tų petite kryžiukų neperprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 04 23, 19:19)
ruci sprendimas dėl bantuko taip pat puikus  drinks_cheers.gif labai gerai atrodo siūlų bantukas, o ne atlasinis  4u.gif
Buvau "parišus" ir atlasinį, bet jis per masyvus buvo... blush2.gif
Atsakyti
ruci,
idealu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 04 23, 13:13)
dabar is sewandso uzsisakiau tai patogus labai sone skylute pakabinimui ir toks pailgas, gali issiimt siula neatsegus rinkes ir dar yra vieta nr uzrasymui padaryta smile.gif

Būtų gal galima pamatyti, kokiu tai būdu, nuorodėlę, foto? ax.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 23, 17:39)

maximalistė, žavi mane kitų kantrybė su tokiais paveikslėliais... nu visai visai nedaug liko thumbup.gif

QUOTE(Metija @ 2009 04 23, 18:22)

Na, ne, nesumažinta... Ji tokia smulkutė ir yra. Siuvinėta ant Aida 18 skirtuko.
Ačiū už patarimą, įdedu vaizdelius iš arčiau

minimalistė bigsmile.gif labai gražiai žiūrisi , miela, man tokie darbeliai specifiniai, ypatingai reikalaujantys kruopštumo.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien kai buvau mieste, pavaikščiojau po siuvimo reikmenų parduotuves. Nu baisu vien kainas pamačius, užėjau į vieną- prikrauta žurnalų siuvinėjimui, senų rusiškų, kaina 15 Lt už vieną- pakraupau blink.gif , tokie kioskuose "Lietuvos spauda" po 5-6 Lt kainuoja, tik ne visuose būna. Ši parduotuvė yra Basanavičiaus gatvėje, ten apačioje netoli sankrįžos su Pylimo gatve. Buvau užėjus ir Vilniaus g. į parduotuvę, siuvinėjimo rinkinių pilna ten buvo, ale pagrinde "made in china", o kai kurie dar ir tokie apiplyšę, virvėm suraišioti, kad neišbyrėtų. Bet šiaip labai didelis pasirinkimas, pigiau nei GA, bet kokybė- tai labai abejotina. g.gif
Atsakyti
Dar kartą visoms ačiū už pagyrimus žiogams aciuks.gif notworthy.gif
Dabar pradėjau motyvą - bandysiu keistakampį (biscornu) daryt blush2.gif
user posted image
Atsakyti
rugsėjė eik tu sau... pamaciau ir vos nenuvirtau... cia tai jau bus darbas blink.gif as zadu 300x225 siuvinet bet neprisiruosiu ... kazkaip atrodo kantrybes neuzteks... tai pagrinde 150x100 siuvineju... doh.gif
Atsakyti