Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(vilmado @ 2009 04 15, 15:31)
Ačiū Metija širdingiausiai aciuks.gif  - taigi žinau net kur ta parduotuvytė, tik jau koks 100 metų kai ten nebuvau  doh.gif  doh.gif  aciuks.gif

bet ar ne dvigubu adatu ieskojot jus? man rodos GA as nesu tokiu maciusi - tik paprastu DMC
Atsakyti
Įvertinkit draugės pirmąjį darbą bigsmile.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už pagyras mano darbeliui aciuks.gif

Patiko man jį siuvinėt, tikrai nebuvo sunku smile.gif
raudonos-baltos kontrastai išties atrodo įspūdingai, rezultatas geresnis išėjo nei tikėjausi thumbup.gif o gėlytės ant rėmelio - tai tarsi nėrinių pratęsimas ax.gif

Atsakyti
Jetau ,kokie darbeliai dailūs visi ,bet jau tie velykiniai tai beveik ištirpau ,reiks ir man kitoms Velykoms kažką sumeistravot ax.gif
o dabar norėjau paklaust ,kiek reikia medžiagytės atsikirpt papildomai ,kad liktų krašteliai darbelio rėminant,,visada siuvinėjau tik rinkinius kol kas ,tai net nežinau kokios taisyklės gal yra ,kad rėmint nebūtų sudėtinga ,na pvz jei darbelis 20x20cm ,tai kokio dydžio kanva turi būti?

ps o dėl mano drambliuko ,tai čia Kaune užsisakiau parduotuvėje iš katalogo rinkinuką(Ožeškienės gatvėje,viskas siuvimui ir siuvinėjimui,Laisvės al.pradžioje),ir po mėnesio atvežė,paskambino ir pasiėmiau,ten kataloge tai šimtai jų,sunku išsirinkt buvo ,gal todėl ir nematytas dar ir mokėjau visai nedaug ,tik 24 litus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 15, 17:40)

o dabar norėjau paklaust ,kiek reikia medžiagytės atsikirpt  papildomai ,kad liktų krašteliai darbelio rėminant,,visada siuvinėjau tik rinkinius kol kas ,tai net nežinau kokios taisyklės gal yra ,kad rėmint nebūtų sudėtinga ,na pvz jei darbelis 20x20cm ,tai kokio dydžio kanva turi būti?

Aš palieku po 5 cm.
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 15, 17:34)
Įvertinkit draugės pirmąjį darbą  bigsmile.gif  bigsmile.gif
user posted image

man kažkodėl nerodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2009 04 15, 16:40)
bet ar ne dvigubu adatu ieskojot jus? man rodos GA as nesu tokiu maciusi - tik paprastu DMC

Nesu tikra, bet man rodos, kad vilmado ieškojo paprastų adatų. Ji rašė, kad siuvinėjusi adata iš DMC rinkinio ir norinti tokių pat įsigyti. Aš, tiesą sakant, tai GA atsimenu būtent DMC adatas, kitokių ir nepastebėjau (nu, aš neieškojau, gal nosim atsidūriau į DMC adatas, pagal numerius ir nusipirkau smile.gif )

Tikrai, GA dvigubų adatų kiek girdėjau, nėra... Tik interneto parduotuvėse mačiau.

Čiolės paveikslėlio ir man nerodo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 15 balandžio 2009 - 19:02
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 15, 19:52)
man kažkodėl nerodo  verysad.gif

O tai kaip kitaip padaryt?... g.gif g.gif g.gif Nu bandyk pasižiūrėt va čia http://images49.fotk...P1040692-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 15, 20:01)
O tai kaip kitaip padaryt?...  g.gif  g.gif  g.gif Nu bandyk pasižiūrėt va čia http://images49.fotk...P1040692-vi.jpg

Va dabar matyti 4u.gif Gi kavos mergaitė!!! vis tik nusprendžiau tokią išsiuvinėti kavemanei draugei... smile.gif Tik tavo draugė išsiuvinėjo tamsesnę, nei aš planuoju.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 15, 19:07)
Va dabar matyti  4u.gif  Gi kavos mergaitė!!! vis tik nusprendžiau tokią išsiuvinėti kavemanei draugei... smile.gif Tik tavo draugė išsiuvinėjo tamsesnę, nei aš planuoju.

Man pradžioje rodė, gal aš pamėginsiu dar kartą įkelti:

user posted image

Ar matosi dabar, čia čiolės draugės darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 15 balandžio 2009 - 19:17
Man pačiai tai rodo visur... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kadėl jums nerodo - nežinau... g.gif g.gif g.gif Gal kažką ne taip darau g.gif Na bet gal dabar po Florestinos pakartojimo matysit... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Dabar jau matau ir aš thumbup.gif Labai gražu, bet aš tikriausiai nebesiimčiau siuvinėt, kai šitiek kartų mačiau išsiuvinėtą blush2.gif
Atsakyti