Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(ruci @ 2009 04 23, 09:50)
Užskaitom?  mirksiukas.gif

thumbup.gif Geras sprendimas thumbup.gif Iškart žiogienei -10 metų tongue.gif
Atsakyti
uzskaitom smile.gif super... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 22, 18:51)
DVI-labai gražūs darbeliai thumbup.gif  ,tik klausimėlis iškilo...o tai gi raidelės su karoliukais,ar rėminant su stiklu jie netrukdo,išeina gražiai ištempt ?Kažkaip nelabai man karoliukai derinasi su stiklu ,visada maniau ,kad jei jau karoliukai tai rėmint tik be stiklo galima..ar kaip?

ėjau dvigubą paspartą, karoliukai net neliečia stiklo ir vaizdo stiklas tikrai negadina. Ištempimui karoliukai netrukdo, jie gi tempiant viršuj būna.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 22, 23:33)
Žinai, aš panašiai ant adatų sėdžiu...  doh.gif Užsisakiau iš 123stitch už 150 Lt visokio gėrio, bet štai jau trys savaitės ir nėra  g.gif Jau visai nebesmagu laukti darosi  unsure.gif

Nepergyvenk, tikrai ateis. Paprastai užtrunka 4-5 savaites, praeitą kartą man atėjo lygiai per mėnesį.
Atsakyti
Uzskaitom uzskaitom, tikra ziogaite dabar lotuliukas.gif o milka@os avytes dar dabar akyse stovi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 04 23, 10:50)

Super. Labai jau koketiška dabar ta žiogė. Superiškai atrodo !!! thumbup.gif
Atsakyti
Na va jau spalvytes beveik susiziurejau su drauge beksiu ryt i parduotuve siulu pirkt metrikiukui thumbup.gif
Atsakyti

Nu kas per klausimas bigsmile.gif bigsmile.gif Super žiogiukė clap.gif clap.gif Tokia koketė tapo bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 04 22, 22:59)
mmaisiuku siuliukams ir metaliniu rinkiu (pagaliau siuliukus graziai susitvarkyti galesiu)

Va šitie tai mane labai domina, kur pirkai?

QUOTE(Metija @ 2009 04 22, 23:24)
Mieloji, kad aš nežinau kaip pritraukti... gal per foto radikal kelti... Mano kompe jis didesnis ir aiškesnis. Įkelsiu nuorodą, gal geriau matysis... Šiaip darbelis tiesiog juvelyrinis... Sėdėjau prie jo porą dienų. O juk tokių mažų gabaritų, kad atrodo, laiko visai mažai reik... Bet dabar iškyla fotografavimo problema. Pumpurėlis rašė rekomendacijas, bet mano fotikas (nu, arba aš  blush2.gif ) nesuvokiam kažko...

O nebandei padaryti Edit , pakoreguoti savo kompe - apkarpyti krantus - turėtų padėti... g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[

as UZSKAITAU smile.gif man super toks mielas buntikas sone smile.gif

Vilmado smile.gif buvau nusipirkus bazeje, bet po to tokio dydzio 10x10 neradau o kiti labai ilgi.

dabar is sewandso uzsisakiau tai patogus labai sone skylute pakabinimui ir toks pailgas, gali issiimt siula neatsegus rinkes ir dar yra vieta nr uzrasymui padaryta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 23 balandžio 2009 - 12:16
ruci, linksmuoliai žiogai, labai žavus paveiksliukas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
susidomejau siuo metrikiuku is pauksciuko galerijos, bet nelabai suprantu, kur nurodyti siulu numeriukai? g.gif Yra tik schema... ax.gif
My Webpage

Beje, yra siuliukai nufotkinti.. g.gif Bet kaip atsekti, kuriuos numerius imti?
My Webpage

My Webpage

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 23 balandžio 2009 - 12:33
Labai džiaugiuos, kad patiko žiogytė wub.gif Aš ir pati jais jau patenkinta. Ačiū visoms už pagyrimus ir patarimus oro_buckis.gif
Atsakyti