Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(lizarde @ 2009 04 22, 22:00)
O cia metrikiukas mazytei mergytei  biggrin.gif

Labai šiltas darbelis wub.gif

amiyra, o kas per medžiagytė, čia kaip kontrastinė bus. Aš jų tinklapyje tokios neradau blush2.gif

Metija, o galima iš arčiau patį pišinuką ax.gif Na, labai knieti visas smulkmenas apžiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 22 balandžio 2009 - 22:09
QUOTE(Metija @ 2009 04 22, 23:04)
Na, pasirodau su savo Acufactum mergyte. Siuvinėti buvo sunku... Knygos skirtukas Aida 18, o Acu schemose dar numatytas petitas. Nu, aš jį ir bandžiau "išlaužti" tikra to žodžio prasme...  blush2.gif  Net pirštus susibadžiau, bet padariau. Labai jau nenorėjau tradicinių skirtukų piešinių siuvinėt, labai norėjau Acu... Kiek dairiausi, niekur nemačiau skirtukų iš lino ar drobės, tik iš Aidos. Man nepatinka Aidos skylutės... Toks audinys man atrodo tinkamas tik siuvinėjimui su fonu, o kitaip tos skylutės daro siuvinį kažkokį dirbtinį... subadytą, nenatūralų... Skirtuką galima ir pasiūti, bet šį kartą man labai reikėjo dovanėlės draugei ir galvoti laiko neturėjau. Labai norėčiau, kad jai patiktų. Jai patinka madženta (avietinė) spalva...

Kokybiškos foto kol kas lieka tik svajonėse... Nežinau ar čia fotoaparatas kaltas ar fotografuotoja...

oho blink.gif uz toki smulkuma medali reikia bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2009 04 22, 23:06)

amiyra, o kas per medžiagytė, čia kaip kontrastinė bus. Aš jų tinklapyje tokios neradau  blush2.gif

va sita
http://www.sewandso....=search_results
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 04 22, 23:06)
Metija,  o galima iš arčiau patį pišinuką  ax.gif Na, labai knieti visas smulkmenas apžiūrėti  rolleyes.gif

Mieloji, kad aš nežinau kaip pritraukti... gal per foto radikal kelti... Mano kompe jis didesnis ir aiškesnis. Įkelsiu nuorodą, gal geriau matysis... Šiaip darbelis tiesiog juvelyrinis... Sėdėjau prie jo porą dienų. O juk tokių mažų gabaritų, kad atrodo, laiko visai mažai reik... Bet dabar iškyla fotografavimo problema. Pumpurėlis rašė rekomendacijas, bet mano fotikas (nu, arba aš blush2.gif ) nesuvokiam kažko...

http://public.fotki....s/cimg0489.html

amyra, pražiūrėjau gal kažkur.. Kokį metrikiuką siuvinėji?
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 22, 23:24)

amyra, pražiūrėjau gal kažkur.. Kokį metrikiuką siuvinėji?

nepraziurejai 4u.gif dar tik pradejau smile.gif kabanti meski

Astulia buvo idejus tik melsvas jos ax.gif as siuvineju zalia ,nes neaisku kas pilvuke gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 04 22, 22:59)
pirma baisoka buvo 300lt isleisti dvi savaites baiginejasi, o dar nera  ax.gif  bet siandien atkeliavo  bigsmile.gif

Žinai, aš panašiai ant adatų sėdžiu... doh.gif Užsisakiau iš 123stitch už 150 Lt visokio gėrio, bet štai jau trys savaitės ir nėra g.gif Jau visai nebesmagu laukti darosi unsure.gif

QUOTE(lizarde @ 2009 04 22, 23:00)

Mielas personažas 4u.gif Tik mano akiai paspartas labai suspaudžia darbelį g.gif Aš bandyčiau rėminti be pasparto ax.gif
Atsakyti
Nu ir grozybiu cia prirodet didis.gif
user posted image

Lizarde, labai gražus metrikiukas. Pražiūrėjau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 04 23, 00:00)
user posted image

Labai siltas darbelis wub.gif
Atsakyti

bigsmile.gif Dievinu šį žąsiuką wub.gif

QUOTE(Metija @ 2009 04 22, 23:04)
Na, pasirodau su savo Acufactum mergyte.

Šaunus darbelis 4u.gif ACU wub.gif

Atsakyti
lizarde labai grazu ir miela... saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 04 22, 14:11)
labas, labai nuostabus darbeliai, galvoju gal pasidalinsi patirtimi blush2.gif
kaip tau pavyksta taip graziai ireminti?ir is kur tu pasportu gavai?
gal tu kai remini ta peveiksliuka kaip nors priklijuoji? 4u.gif
man tai labai negraziai gaunasi , visa  medziagele susibanguoja irviskas..o kai ikisu po stiklu tai ziuriu kad dar ir kreivai.
doh.gif

sory tokia nesamone gavos, kai parasiau zinute tik poto maciau kad viska buvai parasius, bet jau buvo po laiko 4u.gif blink.gif
Atsakyti
pasporta tai galima ir nusipirkti... va as pirkau paveikslui kurio matmenys kai issiuvinesiu bus 20x30cm ... o su pasportu bus 30x40cm... mokejau 5lt... klaipedoj bige... buvo visokiu spalvu...
Atsakyti
Užskaitom? mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 23 balandžio 2009 - 09:53