Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

Ruci, žiogeliai išties puikūs drinks_cheers.gif ir visgi klydau manydama, kad plaukų nereikia. Bet pritariu merginoms, žiogei ant viršugalvio reikia kokio kaspiniuko. nors gal geriau tada kelios garbanėlės g.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 22, 22:09)
ačiū merginos ,čia matyt tik buvo mano pamąstymai,aišku ,kad neiko aš ten nerasiu doh.gif  ,na nebent netyčia užklysčiau ax.gif  blush2.gif matot,į disneilendą nevažiuosiu ,tai bus viena diena ten visiškai laisva ,tai vaikščiosim kur norėsim thumbup.gif ,greičiausiai ten kur neveda gidai,ir tai būna be abejo dar įdomiau wub.gif
Blizguti ,gražų metrikiuką išsirinkai,nesudėtingas ir labai spalvingas,tikrai tavo pusseserė ,kai paaugs, padėkos tau.lauksiu darbelio mirksiukas.gif

Aciu. as jau senai masciau jeigu berniukas kokius batukus ar kanors o jei mergaite gal ta arba jei berniukas bedutes kokes melynas arba zalias mirksiukas.gif
Atsakyti
Dvi ,Pumpurėli, ačiū off topic - nerealu.
Atsakyti
Registruojuosi ir as prie temos blush2.gif lotuliukas.gif ,kazkaip visai neturiu laiko siuvinejimui paskutiniu metu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 04 22, 14:32)
Baigiau, tik likau kol kas be nuomonės:

Labai gražus darbelis. Gal tik žiogės plaukučius siuvinėti paraitant galus į viršų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 22 balandžio 2009 - 21:04
Na jau grozio wub.gif merginos pridejot , visu ir neisvardinsiu wub.gif visoms po 4u.gif

Man sia savaite visai nera laiko prie siuvinejimo prisest net verkt norisi verysad.gif

Siandien atsiemiau siuntinuka is sewandso tai kai mazas vaikas dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 04 22, 21:41)
Na jau grozio  wub.gif merginos pridejot , visu ir neisvardinsiu  wub.gif  visoms po  4u.gif

Man sia savaite visai nera laiko prie siuvinejimo prisest net verkt norisi  verysad.gif

Siandien atsiemiau siuntinuka is sewandso tai kai mazas vaikas dziaugiuosi  biggrin.gif

Ką gražaus užsisakei bigsmile.gif Labai smalsu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 04 22, 22:41)
Siandien atsiemiau siuntinuka is sewandso tai kai mazas vaikas dziaugiuosi  biggrin.gif

Tikiu, man buna lygiai tas pats.

Aha, tikrai smalsu ka uzsisakei, prasom raportuot pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 04 22, 22:49)
Ką gražaus užsisakei  bigsmile.gif Labai smalsu  tongue.gif

medziagyciu, su drugeliais viena uzsisakiau biggrin.gif
laikiklius darbeliui ( nezinau, kaip juos pavadinti bellpull)
maisiuku siuliukams ir metaliniu rinkiu (pagaliau siuliukus graziai susitvarkyti galesiu)
padekliukus puodeliams, adateliu, karoliuku, lankeli ....
pirma baisoka buvo 300lt isleisti dvi savaites baiginejasi, o dar nera ax.gif bet siandien atkeliavo bigsmile.gif
sedziu dabar visa apsipatenkinta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 22 balandžio 2009 - 22:01
Nu ir grozybiu cia prirodet didis.gif
O cia metrikiukas mazytei mergytei biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Na, pasirodau su savo Acufactum mergyte. Siuvinėti buvo sunku... Knygos skirtukas Aida 18, o Acu schemose dar numatytas petitas. Nu, aš jį ir bandžiau "išlaužti" tikra to žodžio prasme... blush2.gif Net pirštus susibadžiau, bet padariau. Labai jau nenorėjau tradicinių skirtukų piešinių siuvinėt, labai norėjau Acu... Kiek dairiausi, niekur nemačiau skirtukų iš lino ar drobės, tik iš Aidos. Man nepatinka Aidos skylutės... Toks audinys man atrodo tinkamas tik siuvinėjimui su fonu, o kitaip tos skylutės daro siuvinį kažkokį dirbtinį... subadytą, nenatūralų... Skirtuką galima ir pasiūti, bet šį kartą man labai reikėjo dovanėlės draugei ir galvoti laiko neturėjau. Labai norėčiau, kad jai patiktų. Jai patinka madženta (avietinė) spalva...

user posted image

Kokybiškos foto kol kas lieka tik svajonėse... Nežinau ar čia fotoaparatas kaltas ar fotografuotoja...
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 04 22, 23:00)
Nu ir grozybiu cia prirodet didis.gif
O cia metrikiukas mazytei mergytei  biggrin.gif
user posted image

labai mielas anciukas wub.gif

pradejau drauges pilvukui siuvineti metrika tikiuosi as spesiu pabaigti , kad tik varda ir data liktu issiuvineti ax.gif
Atsakyti