Ruci, žiogeliai išties puikūs ir visgi klydau manydama, kad plaukų nereikia. Bet pritariu merginoms, žiogei ant viršugalvio reikia kokio kaspiniuko. nors gal geriau tada kelios garbanėlės
QUOTE(zundyte @ 2009 04 22, 22:09)
ačiū merginos ,čia matyt tik buvo mano pamąstymai,aišku ,kad neiko aš ten nerasiu ,na nebent netyčia užklysčiau matot,į disneilendą nevažiuosiu ,tai bus viena diena ten visiškai laisva ,tai vaikščiosim kur norėsim ,greičiausiai ten kur neveda gidai,ir tai būna be abejo dar įdomiau
Blizguti ,gražų metrikiuką išsirinkai,nesudėtingas ir labai spalvingas,tikrai tavo pusseserė ,kai paaugs, padėkos tau.lauksiu darbelio
Blizguti ,gražų metrikiuką išsirinkai,nesudėtingas ir labai spalvingas,tikrai tavo pusseserė ,kai paaugs, padėkos tau.lauksiu darbelio
Aciu. as jau senai masciau jeigu berniukas kokius batukus ar kanors o jei mergaite gal ta arba jei berniukas bedutes kokes melynas arba zalias
Registruojuosi ir as prie temos ,kazkaip visai neturiu laiko siuvinejimui paskutiniu metu...
QUOTE(ruci @ 2009 04 22, 14:32)
Baigiau, tik likau kol kas be nuomonės:
Labai gražus darbelis. Gal tik žiogės plaukučius siuvinėti paraitant galus į viršų...
Na jau grozio merginos pridejot , visu ir neisvardinsiu visoms po
Man sia savaite visai nera laiko prie siuvinejimo prisest net verkt norisi
Siandien atsiemiau siuntinuka is sewandso tai kai mazas vaikas dziaugiuosi
QUOTE(amiyra @ 2009 04 22, 21:41)
Na jau grozio merginos pridejot , visu ir neisvardinsiu visoms po
Ką gražaus užsisakei Labai smalsu
QUOTE(amiyra @ 2009 04 22, 22:41)
Tikiu, man buna lygiai tas pats.
Aha, tikrai smalsu ka uzsisakei, prasom raportuot
QUOTE(milka@ @ 2009 04 22, 22:49)
Ką gražaus užsisakei Labai smalsu
medziagyciu, su drugeliais viena uzsisakiau
laikiklius darbeliui ( nezinau, kaip juos pavadinti bellpull)
maisiuku siuliukams ir metaliniu rinkiu (pagaliau siuliukus graziai susitvarkyti galesiu)
padekliukus puodeliams, adateliu, karoliuku, lankeli ....
pirma baisoka buvo 300lt isleisti dvi savaites baiginejasi, o dar nera bet siandien atkeliavo
sedziu dabar visa apsipatenkinta
Na, pasirodau su savo Acufactum mergyte. Siuvinėti buvo sunku... Knygos skirtukas Aida 18, o Acu schemose dar numatytas petitas. Nu, aš jį ir bandžiau "išlaužti" tikra to žodžio prasme... Net pirštus susibadžiau, bet padariau. Labai jau nenorėjau tradicinių skirtukų piešinių siuvinėt, labai norėjau Acu... Kiek dairiausi, niekur nemačiau skirtukų iš lino ar drobės, tik iš Aidos. Man nepatinka Aidos skylutės... Toks audinys man atrodo tinkamas tik siuvinėjimui su fonu, o kitaip tos skylutės daro siuvinį kažkokį dirbtinį... subadytą, nenatūralų... Skirtuką galima ir pasiūti, bet šį kartą man labai reikėjo dovanėlės draugei ir galvoti laiko neturėjau. Labai norėčiau, kad jai patiktų. Jai patinka madženta (avietinė) spalva...
Kokybiškos foto kol kas lieka tik svajonėse... Nežinau ar čia fotoaparatas kaltas ar fotografuotoja...
Kokybiškos foto kol kas lieka tik svajonėse... Nežinau ar čia fotoaparatas kaltas ar fotografuotoja...
QUOTE(lizarde @ 2009 04 22, 23:00)
labai mielas anciukas
pradejau drauges pilvukui siuvineti metrika tikiuosi as spesiu pabaigti , kad tik varda ir data liktu issiuvineti