Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 22, 19:57)
Na mėlyna turiu rausva turiu juodos turiu, na ka dar reikspasipirkti  mirksiukas.gif

Blizguti, tavo metrikiukas bus tikrai originalus ir vienetinis jau vien del to, kad spalvu rakta pasidarysi pati - pati susirinksi spalvytes kurios tau atrodys grazesnes. Sekmingo siuvinejimo !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 22 balandžio 2009 - 19:08
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 22, 19:57)
Na mėlyna turiu rausva turiu juodos turiu, na ka dar reikspasipirkti  mirksiukas.gif

gali net visai kitokias pasirinkti, tikrai vaizdo nesugadinsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 22, 20:09)
gali net visai kitokias pasirinkti, tikrai vaizdo nesugadinsi  4u.gif

Pritariu Paukščiukui visu 100 proc. Gali improvizuoti kaip tik nori, juk vaikiškas paveikslėlis - fantazija tik į naudą bus.

P.S.: atrodo blaivi rašau - o klaidų milijonai, nespėju taisyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 22 balandžio 2009 - 19:16
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 22, 21:01)
Blizguti, tavo metrikiukas bus tikrai originalus ir vienetinis jau vien del to, kad spalvu rakta pasidarysi pati - pati susirinksi spalvytes kurios tau atrodys grazesnes. Sekmingo siuvinejimo !!!

Aciu penktadieni beksiu pirkt siulu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 22, 21:09)
gali net visai kitokias pasirinkti, tikrai vaizdo nesugadinsi  4u.gif

Na gal bandysiu dar savo ka keisti is spalvu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 22, 20:20)
Aciu penktadieni beksiu pirkt siulu  blush2.gif

Na, o mes lauksim pasirodant kaip sekasi siuvineti !!!
lens.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 22, 21:21)
Na, o mes lauksim pasirodant kaip sekasi siuvineti !!!
lens.gif

Zinoma pasirodyziu bigsmile.gif
Dabar esu labai apkrauta: mokykla siuvinejimas: metrikas ir mikimauzas bet mikimauzas liks truputi nustumtas i sali, ir norisi i kiema ir prei kompiuterio televizoriaus doh.gif
Atsakyti
mergaitės skubiai reiktų rūtų šakelės sad.gif gal kuri turit ar kur užmatėt??? unsure.gif
Atsakyti
Zundyte - Paryžių reik žiūrėt, o ne siuvinėjimo parduotuvės ieškoti biggrin.gif Tai didžiulis miestas, ten turbūt yra tūkstantis parduotuvių, net jei žinotum tikslius parduotuvių adresus, užimtų daug laiko nuvažiuoti, nueiti, surasti, t.t. Ir ten tikrai brangu. Viskas - pradedant bandelėmis ir tikriausiai baigiant siuvinėjimo siūlais. Kai ten buvau, siūlų neieškojau ir nepirkau. Bet palyginimui viename Šveicarijos miestų netyčia užėjau į siuvinėjimo reikmenų parduotuvę, tai DMC siūlų matkutis ten kainavo apie 5 Lt. Paryžiuje turbūt bus panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 22 balandžio 2009 - 19:55
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 22, 19:53)
Zundyte - Paryžių reik žiūrėt, o ne siuvinėjimo parduotuvės ieškoti  biggrin.gif Tai didžiulis miestas, ten turbūt yra tūkstantis parduotuvių, net jei žinotum tikslius parduotuvių adresus, užimtų daug laiko nuvažiuoti, nueiti, surasti, t.t. Ir ten tikrai brangu. Viskas - pradedant bandelėmis ir tikriausiai baigiant siuvinėjimo siūlais. Kai ten buvau, siūlų neieškojau ir nepirkau. Bet palyginimui viename Šveicarijos miestų netyčia užėjau į siuvinėjimo reikmenų parduotuvę, tai DMC siūlų matkutis ten kainavo apie 5 Lt. Paryžiuje turbūt bus panašiai.

drinks_cheers.gif Paryžius yra vienas brangiausių Europos miestų.
Atsakyti
ačiū merginos ,čia matyt tik buvo mano pamąstymai,aišku ,kad neiko aš ten nerasiu doh.gif ,na nebent netyčia užklysčiau ax.gif blush2.gif matot,į disneilendą nevažiuosiu ,tai bus viena diena ten visiškai laisva ,tai vaikščiosim kur norėsim thumbup.gif ,greičiausiai ten kur neveda gidai,ir tai būna be abejo dar įdomiau wub.gif
Blizguti ,gražų metrikiuką išsirinkai,nesudėtingas ir labai spalvingas,tikrai tavo pusseserė ,kai paaugs, padėkos tau.lauksiu darbelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 22, 20:09)
ačiū merginos ,čia matyt tik buvo mano pamąstymai,aišku ,kad neiko aš ten nerasiu doh.gif  ,na nebent netyčia užklysčiau ax.gif  blush2.gif matot,į disneilendą nevažiuosiu ,tai bus viena diena ten visiškai laisva ,tai vaikščiosim kur norėsim thumbup.gif ,greičiausiai ten kur neveda gidai,ir tai būna be abejo dar įdomiau wub.gif
Blizguti ,gražų metrikiuką išsirinkai,nesudėtingas ir labai spalvingas,tikrai tavo pusseserė ,kai paaugs, padėkos tau.lauksiu darbelio mirksiukas.gif

Yra tema kelionėse apie Paryžių ir grįžtam prie siuvinėjimo.
Atsakyti
be abejo, Florestina, atsiprašau už lyrinį nukrypimą blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti