Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

Ruci - gražu 4u.gif Čia mano nuomonė biggrin.gif

Žinai, va kilo mintis - o jei mergaitei žiogytei ant viršugalvio uždėtum kaspinėlį? Tokį tikrą, surištą iš atlasinės plonos juostelės (tokios kaip čia, tik gal plonesnės), spalvos kokios raudonos arba šviesiai žalios? g.gif ax.gif Nežinau, gal ir nereikia, bet pagyvintų šukuoseną rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 22 balandžio 2009 - 14:39
QUOTE(Loretoidas @ 2009 04 22, 14:45)
Paukščiuk - negaliu nepasidžiaugti tavo širdele  wub.gif Man vienas gražiausių derinių - balta ant švelniai languotos medžiagos  thumbup.gif  Ir man labai patinka, kad ji nesimetriška - tokia lengvai išplaukusi, netelpanti į nustatytus rėmus  tongue.gif Bet čia kiekvienam savo - aš  nemėgstu simetrijos, instrukcijų ir viską daryti "teisingai"  lotuliukas.gif

4u.gif Didžiulis ačiū 4u.gif

Aš pati mėgėja nusižengti taisyklėm, bet ir norisi žinoti, kas teisinga .

Buvau nulėkusi iki rėmelių parduotuvės, pasirinkimo nulis doh.gif , pradėjau mąstyti, gal man visas širdles į vieną rėmuką siuvinėti g.gif

QUOTE(ruci @ 2009 04 22, 15:32)
Baigiau, tik likau kol kas be nuomonės:

bigsmile.gif Atrodo labai dailiai, taip žaliai, ryškiai ir gaiviai wub.gif . Tik mergytės grifkutė kažkodėl kliūna, gal ilgesnės norėtusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 22, 15:37)
Žinai, va kilo mintis
Galvojau ir apie tai, bet bijau, kad "popsas" nesigautų, nors dabar panelė į senyvą žiogę panaši... frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 22, 13:11)
RP širdukė smile.gif

Labai labai daili sirdele. Grazus darbelis ir medziagyte man liuks !!!

Baigiau, tik likau kol kas be nuomonės:

Ojej kokia spimpatiska ir romantiska porele.
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 04 22, 15:43)
Galvojau ir apie tai, bet bijau, kad "popsas" nesigautų, nors dabar panelė į senyvą žiogę panaši... frusty.gif

Nemanau, kad bus "popsas" lotuliukas.gif Vat kažkaip man irgi norėtųsi tą žiogytę "pajauninti" ax.gif Jei netingi, pasižiūrėk Loretoido bloge - jos Princesė ant žirnio yra su kaspinėliais ant batukų, jie, tiesa, matyt kažkokie specialūs, bet juos atsiminus man ir kilo mintis dėl tavo žiogytės wub.gif

Arba žiūrėk - dar mintis. O jei išsiuvinėti jos plaukučius moheriniais siūlais?.. Ir netiesius, o tokius banguotus - gal atrodytų "pasišiaušę"? g.gif Šiandien man kažko visokios keistos mintys galvon šauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 22 balandžio 2009 - 15:19
Taigi kaip sakiau esu vaikas blush2.gif
Ir siandien 14:20 gime mano mazoji pusesere kuriai zadejau siuvineti leliuka su jos vardu ugiu ir t.t. bigsmile.gif
Sveiki ir grazi mergyte 2.gif
Atsakyti
Baigiau, tik likau kol kas be nuomones

paziurejus, tai norisi pailginti plaukucius/kirpciukus. gal issiuvinejus jie tokie lb tankus atrodo. kai buvo brezinuke, tai retesni atrode g.gif

bet kuriuo atveju, labai pavasariskai zalia ir gaivi porele thumbup.gif

Pauksciuk, labai grazu, tikrai, lb teisingas sprendimas del tos languotos medziagytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 22 balandžio 2009 - 15:09
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 22, 16:03)
Taigi kaip sakiau esu vaikas  blush2.gif
Ir siandien 14:20 gime mano mazoji pusesere kuriai zadejau siuvineti leliuka su jos vardu ugiu ir t.t.  bigsmile.gif
Sveiki ir grazi mergyte  2.gif

Sveikinam !!!
Tai dabar jau teks kuo greiciau pradet siuvinet metrikiuka ir apdovanoti naujaja LT piliete !!!
2.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 22, 16:39)
Sveikinam !!!
Tai dabar jau teks kuo greiciau pradet siuvinet metrikiuka ir apdovanoti naujaja LT piliete !!!
2.gif

Aš irgi prisidedu prie sveikinimų. bigsmile.gif

O mano dovanėlė nerealiai patiko pusserės dukrytei- tai buvo, kaip ji pati sakė, geriausi gimtadienio dovana. O tai žaislų turi jau daug. O ir man malonu, kad mano darbas įvertintas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 22, 18:39)
Sveikinam !!!
2.gif

Aciu labai 4u.gif
Dabar skubesiu siuvineti bigsmile.gif Bet dar reiks palaukti varduko tai kol issiuvinesiu tai ir vardas jau bus sugalvotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 22, 18:07)
Aš irgi prisidedu prie sveikinimų.  bigsmile.gif

O mano dovanėlė nerealiai patiko pusserės dukrytei- tai buvo, kaip ji pati sakė, geriausi gimtadienio dovana. O tai žaislų turi jau daug. O ir man malonu, kad mano darbas įvertintas. doh.gif

Ne tik kad ivertintas bet ir daug ilgiau isliks nei visi zaislai ar pan. thumbup.gif
Atsakyti
DVI-labai gražūs darbeliai thumbup.gif ,tik klausimėlis iškilo...o tai gi raidelės su karoliukais,ar rėminant su stiklu jie netrukdo,išeina gražiai ištempt ?Kažkaip nelabai man karoliukai derinasi su stiklu ,visada maniau ,kad jei jau karoliukai tai rėmint tik be stiklo galima..ar kaip?
Krapštaliuke ,super padirbėjai,žaviuosi thumbup.gif
Žiogeliai irgi fainuoliai ,tik man irgi žiogytei ant galvelės kažko trūksta ax.gif
o jau Paukščiuko širdelė tai labai daili thumbup.gif wub.gif

einu pasiuvinėt ,nes jaučiu greit jausiu siuvinėjimo badą..šeštadienį į Paryžių išvažiuoju savaitei,gal kuri buvot Paryžiuje ,ar ten įmanoma DMC parduotuvę rasti ar nėra šansų blush2.gif ,gal kuri susidūrusi buvot,gal aplamai kokių siuvinėjimo rinkinukų ir paprastoj parduotuvėj galima nusipirkt? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti