Ruci - gražu Čia mano nuomonė
Žinai, va kilo mintis - o jei mergaitei žiogytei ant viršugalvio uždėtum kaspinėlį? Tokį tikrą, surištą iš atlasinės plonos juostelės (tokios kaip čia, tik gal plonesnės), spalvos kokios raudonos arba šviesiai žalios? Nežinau, gal ir nereikia, bet pagyvintų šukuoseną
QUOTE(Loretoidas @ 2009 04 22, 14:45)
Paukščiuk - negaliu nepasidžiaugti tavo širdele Man vienas gražiausių derinių - balta ant švelniai languotos medžiagos Ir man labai patinka, kad ji nesimetriška - tokia lengvai išplaukusi, netelpanti į nustatytus rėmus Bet čia kiekvienam savo - aš nemėgstu simetrijos, instrukcijų ir viską daryti "teisingai"
Didžiulis ačiū
Aš pati mėgėja nusižengti taisyklėm, bet ir norisi žinoti, kas teisinga .
Buvau nulėkusi iki rėmelių parduotuvės, pasirinkimo nulis , pradėjau mąstyti, gal man visas širdles į vieną rėmuką siuvinėti
QUOTE(ruci @ 2009 04 22, 15:32)
Atrodo labai dailiai, taip žaliai, ryškiai ir gaiviai . Tik mergytės grifkutė kažkodėl kliūna, gal ilgesnės norėtusi
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 22, 15:37)
Žinai, va kilo mintis
Galvojau ir apie tai, bet bijau, kad "popsas" nesigautų, nors dabar panelė į senyvą žiogę panaši...
QUOTE(ruci @ 2009 04 22, 15:43)
Galvojau ir apie tai, bet bijau, kad "popsas" nesigautų, nors dabar panelė į senyvą žiogę panaši...
Nemanau, kad bus "popsas" Vat kažkaip man irgi norėtųsi tą žiogytę "pajauninti" Jei netingi, pasižiūrėk Loretoido bloge - jos Princesė ant žirnio yra su kaspinėliais ant batukų, jie, tiesa, matyt kažkokie specialūs, bet juos atsiminus man ir kilo mintis dėl tavo žiogytės
Arba žiūrėk - dar mintis. O jei išsiuvinėti jos plaukučius moheriniais siūlais?.. Ir netiesius, o tokius banguotus - gal atrodytų "pasišiaušę"? Šiandien man kažko visokios keistos mintys galvon šauna
Taigi kaip sakiau esu vaikas
Ir siandien 14:20 gime mano mazoji pusesere kuriai zadejau siuvineti leliuka su jos vardu ugiu ir t.t.
Sveiki ir grazi mergyte
Ir siandien 14:20 gime mano mazoji pusesere kuriai zadejau siuvineti leliuka su jos vardu ugiu ir t.t.
Sveiki ir grazi mergyte
QUOTE(ruci @ 2009 04 22, 15:32)
Baigiau, tik likau kol kas be nuomones
paziurejus, tai norisi pailginti plaukucius/kirpciukus. gal issiuvinejus jie tokie lb tankus atrodo. kai buvo brezinuke, tai retesni atrode
bet kuriuo atveju, labai pavasariskai zalia ir gaivi porele
Pauksciuk, labai grazu, tikrai, lb teisingas sprendimas del tos languotos medziagytes
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 22, 16:03)
Taigi kaip sakiau esu vaikas
Sveiki ir grazi mergyte
Sveiki ir grazi mergyte
Sveikinam !!!
Tai dabar jau teks kuo greiciau pradet siuvinet metrikiuka ir apdovanoti naujaja LT piliete !!!
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 22, 16:39)
Sveikinam !!!
Tai dabar jau teks kuo greiciau pradet siuvinet metrikiuka ir apdovanoti naujaja LT piliete !!!
Aš irgi prisidedu prie sveikinimų.
O mano dovanėlė nerealiai patiko pusserės dukrytei- tai buvo, kaip ji pati sakė, geriausi gimtadienio dovana. O tai žaislų turi jau daug. O ir man malonu, kad mano darbas įvertintas.
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 22, 18:39)
Sveikinam !!!
Aciu labai
Dabar skubesiu siuvineti Bet dar reiks palaukti varduko tai kol issiuvinesiu tai ir vardas jau bus sugalvotas
QUOTE(Florestina @ 2009 04 22, 18:07)
Aš irgi prisidedu prie sveikinimų.
O mano dovanėlė nerealiai patiko pusserės dukrytei- tai buvo, kaip ji pati sakė, geriausi gimtadienio dovana. O tai žaislų turi jau daug. O ir man malonu, kad mano darbas įvertintas.
Ne tik kad ivertintas bet ir daug ilgiau isliks nei visi zaislai ar pan.
DVI-labai gražūs darbeliai ,tik klausimėlis iškilo...o tai gi raidelės su karoliukais,ar rėminant su stiklu jie netrukdo,išeina gražiai ištempt ?Kažkaip nelabai man karoliukai derinasi su stiklu ,visada maniau ,kad jei jau karoliukai tai rėmint tik be stiklo galima..ar kaip?
Krapštaliuke ,super padirbėjai,žaviuosi
Žiogeliai irgi fainuoliai ,tik man irgi žiogytei ant galvelės kažko trūksta
o jau Paukščiuko širdelė tai labai daili
einu pasiuvinėt ,nes jaučiu greit jausiu siuvinėjimo badą..šeštadienį į Paryžių išvažiuoju savaitei,gal kuri buvot Paryžiuje ,ar ten įmanoma DMC parduotuvę rasti ar nėra šansų ,gal kuri susidūrusi buvot,gal aplamai kokių siuvinėjimo rinkinukų ir paprastoj parduotuvėj galima nusipirkt?
Krapštaliuke ,super padirbėjai,žaviuosi
Žiogeliai irgi fainuoliai ,tik man irgi žiogytei ant galvelės kažko trūksta
o jau Paukščiuko širdelė tai labai daili
einu pasiuvinėt ,nes jaučiu greit jausiu siuvinėjimo badą..šeštadienį į Paryžių išvažiuoju savaitei,gal kuri buvot Paryžiuje ,ar ten įmanoma DMC parduotuvę rasti ar nėra šansų ,gal kuri susidūrusi buvot,gal aplamai kokių siuvinėjimo rinkinukų ir paprastoj parduotuvėj galima nusipirkt?