krapstaliuke,
paukščiuk,
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 22, 13:49)
Įprastai ant languotos medžiagos siuvinėjama simetriškai (nors kas gali pasakyti, kaip siuvinėti, kai tai yra tiesiog hobis...). Bet... iš tiesų taip - širdutės apatinį vienintelį kryžiuką turėtum dėti arba spalvos kvadratuko viduryje (galbūt dar galima siuvinėti ant spalvos pasikeitimo vidurio, t.y. "apkabinti" tą liniją, paimant vieną vienos spalvos, kitą kitos spalvos siūliuką, tavo atveju - vienu siūliuku į dešinę, bet tada iš širdutės šonų bus skirtingų spalvų juostos ir tai nebus iki galo simetriška). Ir atitinkamai reikėtų išcentruoti aukštį - kad viršus ir apačia "paimtų" vienodai medžiagos spalvos kvadratėlių. Nežinau, ar aiškiai pasakoju...
Jei įdomu, pažiūrėk mano puslapyje kur yra The Sweethear tree dizainas ant languotos medžiagos siuvinėtas. Pamatysi, kad už išorinio darbo apvedimo lieka lygiai vienodai tos pačios spalvos medžiagos, o centrinė gėlė siuvinėta per pusę kryžiuko arba vieną siūliuką paslinkta, taip kad atsidurtų griežtai darbo centre... Sunku man paaiškinti žmoniškai
Jei įdomu, pažiūrėk mano puslapyje kur yra The Sweethear tree dizainas ant languotos medžiagos siuvinėtas. Pamatysi, kad už išorinio darbo apvedimo lieka lygiai vienodai tos pačios spalvos medžiagos, o centrinė gėlė siuvinėta per pusę kryžiuko arba vieną siūliuką paslinkta, taip kad atsidurtų griežtai darbo centre... Sunku man paaiškinti žmoniškai
labai puikiai ir lietuviškai paaiškinai, viską supratau ir su kita pamėginsiu teisingai apskaičiuoti
Kad aš jau turbūt daugiau kaip metus nesirodžiau savo darbų, gal todėl atrodo, kad prisiuvinėjus daug
Ačiū visoms už mano darbelių įvertinimą Labai malonu, kai kas nors pagiria ir įvertina
Ačiū visoms už mano darbelių įvertinimą Labai malonu, kai kas nors pagiria ir įvertina
QUOTE(Dvi @ 2009 04 21, 22:30)
labas, labai nuostabus darbeliai, galvoju gal pasidalinsi patirtimi
kaip tau pavyksta taip graziai ireminti?ir is kur tu pasportu gavai?
gal tu kai remini ta peveiksliuka kaip nors priklijuoji?
man tai labai negraziai gaunasi , visa medziagele susibanguoja irviskas..o kai ikisu po stiklu tai ziuriu kad dar ir kreivai.
Pumpurėli, o labai nesiskirs vaizdas, jei dabar kitą širdelę siuvinėsiu 'teisingai'?
Gal ir kitą siuvinėt taip, pat, o ateitį su kitu darbeliu pasitaisysiu?
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 22, 11:51)
Kelias raides išsiunčiau, o kitas gali parsisiųst iš puslapiuko, kur nurodė DVI Internetas streikuoja, tai labai ilgai įkeldinėja... Atsiprašau.
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 04 22, 14:11)
labas, labai nuostabus darbeliai, galvoju gal pasidalinsi patirtimi
man tai labai negraziai gaunasi , visa medziagele susibanguoja irviskas..o kai ikisu po stiklu tai ziuriu kad dar ir kreivai.
Neskaitei žinučių aukščiau Taigi rašiau, kad pasportus užsakiau kartu su rėmais. O kaip įtempti ir uždėti ištemptą paveikliuką po pasportu įmečiau net 2 linkus. Klijuot neklijavau visiškai nieko. Paskaityk.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 22, 14:15)
Pumpurėli, o labai nesiskirs vaizdas, jei dabar kitą širdelę siuvinėsiu 'teisingai'?
Net ir nežinau Jei rėminsi viename rėme, tai gal ir matytųsi truputį, kai žinai... Bet jei rėminsi atskirai, tai man regis gali siuvinėti kitą darbelį "teisingai", neturėtų pasimatyti skirtumo...
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 22, 14:25)
Net ir nežinau Jei rėminsi viename rėme, tai gal ir matytųsi truputį, kai žinai... Bet jei rėminsi atskirai, tai man regis gali siuvinėti kitą darbelį "teisingai", neturėtų pasimatyti skirtumo...
Planuoju rėminti atskirai, tai mėginsiu teisingai, jei spėsiu visas tris išsiuvinėt, tai manau bendram kontekste išsilygins neteisigoji, gera kalba kalbam
Paukščiuk - negaliu nepasidžiaugti tavo širdele Man vienas gražiausių derinių - balta ant švelniai languotos medžiagos Ir man labai patinka, kad ji nesimetriška - tokia lengvai išplaukusi, netelpanti į nustatytus rėmus Bet čia kiekvienam savo - aš nemėgstu simetrijos, instrukcijų ir viską daryti "teisingai"
Baigiau, tik likau kol kas be nuomonės:
QUOTE(ruci @ 2009 04 22, 14:32)
Graži porelė.