Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

RP širdukė smile.gif
user posted image
Atsakyti
Paukščiuk, man patinka... thumbup.gif Gyvai turėtų ryškiau viskas atrodyti. Kaip panaudosi?
Atsakyti
krapstaliuke, ohoho, kiek darbų! 4u.gif 4u.gif

Paukščiuk, labai subtili širdelė. Labai miela. Viskas labai tinka. Imk širdelę už šią širdelę wub.gif smile.gif

Atsakyti
paukščiukas, tikrai labai gražus darbas ir puikiai žiūrisi ant šios medžiagytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 04 22, 13:13)
Paukščiuk, man patinka...  thumbup.gif Gyvai turėtų ryškiau viskas atrodyti. Kaip panaudosi?

Ryškumo nėra labai daug, nes medžiagytė marga, bet pakeitus žiūrėjimo kampą labai išryškėja kryžiukai wub.gif . Siuvinėju mamai dovanų, žadu rėminti, planuose dar dvi širdukės ax.gif
Papildyta:
Ačiū mergaičiukės, už gražius žodžius
Atsakyti
ČIA linkas visoms, kurios prašėt raidžių schemų.
Atsakyti
Krapstaliuke, oho kiek darbelių thumbup.gif Šaunuolė!
Katinėliai ir besiskleidžianti gėlė patiko labiausiai wub.gif
Paukščiuk, širdutė labai subtili ir daili wub.gif smalsu kaip atrodys įrėminta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 22, 13:11)
RP širdukė smile.gif

Paukščiukai, labai gražu man wub.gif Ir visai tinka audinys - nežinau ko ten anksčiau burbėjai... biggrin.gif
Vienas tik pastebėjimas - tiny tiny... smile.gif Būčiau kryžiukus dariusi per vidurį medžiagos langučio, t.y. turbūt per 5 siulus, arba 2.5 kryžiuko į kurią nors vieną pusę... Bet čia dėl to, kad aš - didžiulė simetrijos mėgėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 22, 13:28)
Paukščiukai, labai gražu man  wub.gif Ir visai tinka audinys - nežinau ko ten anksčiau burbėjai...  biggrin.gif
Vienas tik pastebėjimas - tiny tiny... smile.gif Būčiau kryžiukus dariusi per vidurį medžiagos langučio, t.y. turbūt per 5 siulus, arba 2.5 kryžiuko į kurią nors vieną pusę... Bet čia dėl to, kad aš - didžiulė simetrijos mėgėja  biggrin.gif

Aš ir dabar dar paburbėčiau, bet bijau nuo jūsų velnių gauti lotuliukas.gif

O aš matai į tai visai dėmesio neatkreipiau doh.gif , man buvo labai patogu spalvų kvadračiukais atstumus atsiskaičiuoti. Tai dabar kitą širdukę siuvinėjant, man pradėt siuvinėt nuo spalvos kvandačiuko vidurio g.gif
Atsakyti
sirdute tokia wub.gif o mano suo vis dar be ausies... daba kai kraustymosi darbai tai visai neprisedu... o dar ir mazasis neleidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 22, 13:38)
O aš matai į tai visai dėmesio neatkreipiau doh.gif , man buvo labai patogu spalvų kvadračiukais atstumus atsiskaičiuoti. Tai dabar kitą širdukę siuvinėjant, man pradėt siuvinėt nuo spalvos kvandačiuko vidurio g.gif

Įprastai ant languotos medžiagos siuvinėjama simetriškai (nors kas gali pasakyti, kaip siuvinėti, kai tai yra tiesiog hobis...). Bet... iš tiesų taip - širdutės apatinį vienintelį kryžiuką turėtum dėti arba spalvos kvadratuko viduryje (galbūt dar galima siuvinėti ant spalvos pasikeitimo vidurio, t.y. "apkabinti" tą liniją, paimant vieną vienos spalvos, kitą kitos spalvos siūliuką, tavo atveju - vienu siūliuku į dešinę, bet tada iš širdutės šonų bus skirtingų spalvų juostos ir tai nebus iki galo simetriška). Ir atitinkamai reikėtų išcentruoti aukštį - kad viršus ir apačia "paimtų" vienodai medžiagos spalvos kvadratėlių. Nežinau, ar aiškiai pasakoju... ax.gif

Jei įdomu, pažiūrėk mano puslapyje kur yra The Sweethear tree dizainas ant languotos medžiagos siuvinėtas. Pamatysi, kad už išorinio darbo apvedimo lieka lygiai vienodai tos pačios spalvos medžiagos, o centrinė gėlė siuvinėta per pusę kryžiuko arba vieną siūliuką paslinkta, taip kad atsidurtų griežtai darbo centre... Sunku man paaiškinti žmoniškai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 22 balandžio 2009 - 12:55
Kiek daug grožių prisiuvinėjot. wub.gif Aš pasportų mačiau pirkti fotoprekėse. ax.gif

Aš kol kas siuvinėju savo tulpes, va jau kampelis yra:
user posted image

O mano kolegė renkasi vieną iš trijų arkliukų:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti