RP širdukė
Paukščiuk, man patinka... Gyvai turėtų ryškiau viskas atrodyti. Kaip panaudosi?
paukščiukas, tikrai labai gražus darbas ir puikiai žiūrisi ant šios medžiagytės
QUOTE(burbulinė @ 2009 04 22, 13:13)
Paukščiuk, man patinka... Gyvai turėtų ryškiau viskas atrodyti. Kaip panaudosi?
Ryškumo nėra labai daug, nes medžiagytė marga, bet pakeitus žiūrėjimo kampą labai išryškėja kryžiukai . Siuvinėju mamai dovanų, žadu rėminti, planuose dar dvi širdukės
Papildyta:
Ačiū mergaičiukės, už gražius žodžius
Krapstaliuke, oho kiek darbelių Šaunuolė!
Katinėliai ir besiskleidžianti gėlė patiko labiausiai
Paukščiuk, širdutė labai subtili ir daili smalsu kaip atrodys įrėminta
Katinėliai ir besiskleidžianti gėlė patiko labiausiai
Paukščiuk, širdutė labai subtili ir daili smalsu kaip atrodys įrėminta
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 22, 13:11)
RP širdukė
Paukščiukai, labai gražu man Ir visai tinka audinys - nežinau ko ten anksčiau burbėjai...
Vienas tik pastebėjimas - tiny tiny... Būčiau kryžiukus dariusi per vidurį medžiagos langučio, t.y. turbūt per 5 siulus, arba 2.5 kryžiuko į kurią nors vieną pusę... Bet čia dėl to, kad aš - didžiulė simetrijos mėgėja
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 22, 13:28)
Paukščiukai, labai gražu man Ir visai tinka audinys - nežinau ko ten anksčiau burbėjai...
Vienas tik pastebėjimas - tiny tiny... Būčiau kryžiukus dariusi per vidurį medžiagos langučio, t.y. turbūt per 5 siulus, arba 2.5 kryžiuko į kurią nors vieną pusę... Bet čia dėl to, kad aš - didžiulė simetrijos mėgėja
Aš ir dabar dar paburbėčiau, bet bijau nuo jūsų velnių gauti
O aš matai į tai visai dėmesio neatkreipiau , man buvo labai patogu spalvų kvadračiukais atstumus atsiskaičiuoti. Tai dabar kitą širdukę siuvinėjant, man pradėt siuvinėt nuo spalvos kvandačiuko vidurio
sirdute tokia o mano suo vis dar be ausies... daba kai kraustymosi darbai tai visai neprisedu... o dar ir mazasis neleidzia
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 22, 13:38)
O aš matai į tai visai dėmesio neatkreipiau , man buvo labai patogu spalvų kvadračiukais atstumus atsiskaičiuoti. Tai dabar kitą širdukę siuvinėjant, man pradėt siuvinėt nuo spalvos kvandačiuko vidurio
Įprastai ant languotos medžiagos siuvinėjama simetriškai (nors kas gali pasakyti, kaip siuvinėti, kai tai yra tiesiog hobis...). Bet... iš tiesų taip - širdutės apatinį vienintelį kryžiuką turėtum dėti arba spalvos kvadratuko viduryje (galbūt dar galima siuvinėti ant spalvos pasikeitimo vidurio, t.y. "apkabinti" tą liniją, paimant vieną vienos spalvos, kitą kitos spalvos siūliuką, tavo atveju - vienu siūliuku į dešinę, bet tada iš širdutės šonų bus skirtingų spalvų juostos ir tai nebus iki galo simetriška). Ir atitinkamai reikėtų išcentruoti aukštį - kad viršus ir apačia "paimtų" vienodai medžiagos spalvos kvadratėlių. Nežinau, ar aiškiai pasakoju...
Jei įdomu, pažiūrėk mano puslapyje kur yra The Sweethear tree dizainas ant languotos medžiagos siuvinėtas. Pamatysi, kad už išorinio darbo apvedimo lieka lygiai vienodai tos pačios spalvos medžiagos, o centrinė gėlė siuvinėta per pusę kryžiuko arba vieną siūliuką paslinkta, taip kad atsidurtų griežtai darbo centre... Sunku man paaiškinti žmoniškai
Kiek daug grožių prisiuvinėjot. Aš pasportų mačiau pirkti fotoprekėse.
Aš kol kas siuvinėju savo tulpes, va jau kampelis yra:
O mano kolegė renkasi vieną iš trijų arkliukų:
Aš kol kas siuvinėju savo tulpes, va jau kampelis yra:
O mano kolegė renkasi vieną iš trijų arkliukų: