Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(IgLi @ 2009 04 22, 09:10)
Fainos raideles 4u.gif Idomu kaip jus reminate? Kokiu priemoniu reikia tureti? Ar sudetinga? Gal yra kur paaiskinta internete? blush2.gif

Jei skaitai rusiškai, tai perskaityk ČIA . Kitas būdas kaip rėminti ČIA mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 22 balandžio 2009 - 08:40
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 22, 09:14)
turi... ir dar prie mano akiu ispakavo nauja rite is dmc pakuotes ... kad atkirptu

Sakyk, gal busiu praleidus, o kelinto nr. ta Aida ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 04 21, 22:30)
Na va, fėjos įrėmintos. Šįkart rėminau pati  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Fejos pasakiskos ir darbeliai labai dailus ir remukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 22, 09:57)
Sakyk, gal busiu praleidus, o kelinto nr. ta Aida ?  ax.gif

praleidai smile.gif 14 aida
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 04 22, 09:32)
Jei skaitai rusiškai, tai perskaityk ČIA . Kitas būdas kaip rėminti ČIA mirksiukas.gif

Ačiū labai už nuorodas 4u.gif 4u.gif Permečiau akimis - labai pravers thumbup.gif Aš rėmindama irgi tempiau su storais siūlais, nieko neklijavau, prisiskaičiau, kad gali susibanguoti. Rezultatu likau patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 18, 19:00)
Raides iki "L" aš turiu, parašyk kur siųst - atsiųsiu  drinks_cheers.gif

Jei galit atsiuskit ir man schemutes visas 4u.gif
debeseliai1@gmail.com
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės spartuolės biggrin.gif Jūsų tempai tai... man nepasiekiami blink.gif tiek visko gražaus prirodote prisiuvinėjusios, kad sąrašas norimų darbų ilgėja vis, ilgėja doh.gif lotuliukas.gif
Seniai besirodžiau aš jau čia savo darbelius, tai pasidemonstruosiu ax.gif
Ši mergina pabaigta ne taip jau senai, nes siūliuko vieno pritrūkus buvau, tai ilgai ilgai nesugebėjau jo nusipirkti... blush2.gif Beja, vienas siūliukas pagal kodus, ranka rašytus, man visai netiko, tai pakeičiau tokiu, kokį turėjau tuo metu.. O ir šiaip spalvas sukeičiau rolleyes.gif
user posted image
Vilko akys, siuvinėta ant lietuviškos kanvos. Turėtų papuošti miegamąjį. Nedidelis darbelis smile.gif
user posted image
Keturi vienos serijos kačiukai. Man kaip didelei katinų mylėtojai labai mieli darbeliai, šaržiškai atskleidžiantys katiniškus bruožus bigsmile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Kavos pupelė. Siuvinėta šiemet. Šiuo metu jau baigta, tik nuotrauka kiek senesne.. unsure.gif Siuvinėta ant lietuviškos kanvos.
user posted image
Besiskleidžianti nasturta. Siuvinėta į kompaniją jau anksčiau išsiuvinėtoms besiskleidžiančiai rožei bei aguonai. Siuvinėta ant lietuviško lino.
user posted image
Šiuo metu siuvinėju dar vieną katinišką darbą biggrin.gif
Norinčioms iš arčiau patyrinėti kryžiukus, didesnės foto ir visi mano darbeliai sudėti čia: http://s187.photobuc.....ineti darbai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krapstaliuke: 22 balandžio 2009 - 11:06
krapstaliuke labai grazu wub.gif
Atsakyti
krapstaliuke, nu tu pavarei thumbup.gif tiek šaunių darbelių mums pažėrei, o dar sakai, kad tavo tempai nedideli cool.gif juk kai kurie darbai tikrai dideli mirksiukas.gif
Atsakyti
mergina tokia nematyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2009 04 22, 12:04)
Sveikos, darbštuolės spartuolės  biggrin.gif  Jūsų tempai tai... man nepasiekiami  blink.gif  tiek visko gražaus prirodote prisiuvinėjusios, kad sąrašas norimų darbų ilgėja vis, ilgėja  doh.gif  lotuliukas.gif
Seniai besirodžiau aš jau čia savo darbelius, tai pasidemonstruosiu  ax.gif
Ši mergina pabaigta ne taip jau senai, nes siūliuko vieno pritrūkus buvau, tai ilgai ilgai nesugebėjau jo nusipirkti...  blush2.gif  Beja, vienas siūliukas pagal kodus, ranka rašytus, man visai netiko, tai pakeičiau tokiu, kokį turėjau tuo metu.. O ir šiaip spalvas sukeičiau  rolleyes.gif

Vilko akys, siuvinėta ant lietuviškos kanvos. Turėtų papuošti miegamąjį. Nedidelis darbelis  smile.gif

Keturi vienos serijos kačiukai. Man kaip didelei katinų mylėtojai labai mieli darbeliai, šaržiškai atskleidžiantys katiniškus bruožus  bigsmile.gif

Kavos pupelė. Siuvinėta šiemet. Šiuo metu jau baigta, tik nuotrauka kiek senesne..  unsure.gif Siuvinėta ant lietuviškos kanvos.

Besiskleidžianti nasturta. Siuvinėta į kompaniją jau anksčiau išsiuvinėtoms besiskleidžiančiai rožei bei aguonai. Siuvinėta ant lietuviško lino.

Oho kiek darbeliu. O jau grozis, visi be galo grazus. Katiniukai labai linksmuciai tokie. Saunuole darbstuole !!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 22 balandžio 2009 - 11:26
QUOTE(Dvi @ 2009 04 22, 09:32)

bigsmile.gif Dekui.
krapstaliuke, grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti