Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(Metija @ 2009 04 14, 22:54)
Tačiau yra ir "Gerose akyse"  4u.gif  Aš pirkau Kaune prieš savaitę, bet tikrai mačiau ir Vilniuje.

Va tokios:
vilmado, darbas ne tik labai gražus, bet ir įdomus  4u.gif

O kur Kaune? - man Kaunas pats tas (daug arčiau nei Vilnius), o siūstis vienas adatas iš to puslapio tai manau, kad visisškai neapsimoka...
Atsakyti
sveikutes.na as siam forume esu naujoke,tad noreciau isilieti i jusu gretas...kazkada siuvinejau kryzeliu,buvau nemazai laiko atitrukusi nuo siuvinejimo kryzeliu...bet ir vel galvoju pradeti...
pasiziurejau jusu darbelius,tikrai labai grazus smile.gif
na tikiuosi kad priimsit mane i savo siuvinetoju bureli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 04 15, 13:00)
sveikutes.na as siam forume esu naujoke,tad noreciau isilieti i jusu gretas...kazkada siuvinejau kryzeliu,buvau nemazai laiko atitrukusi nuo siuvinejimo kryzeliu...bet ir vel galvoju pradeti...

aisku kad priimsim smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Burbuline, na ir dailumas darbelių ohmy.gif wub.gif wub.gif wub.gif viskas taip miela ir jauku smile.gif labiausiai vėlykinės smulkmenėlės patiko. tai kas kad ne šiais, bet kitais metais tikrais papuoš šventę bigsmile.gif
ir dar labai smagu, kad ant lino siuvinėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 04 15, 13:00)

drinks_cheers.gif Sveika prisijungus drinks_cheers.gif Kuo daugiau iš pajūrio tuo smagiau mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 04 15, 12:00)

Sveika prisijungus.

burbulinė labai mieli darbeliai. wub.gif

Aš dabar sėdau prie dovanos mamai gimtadieniui, tėvas pats išrinko tulpių lauką. Iki birželio 23 turiu baigti, tiksliau ankščiau, nes dar tėvas turės įrėminti.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 15, 13:14)
aisku kad priimsim smile.gif  thumbup.gif

QUOTE(čiolė @ 2009 04 15, 13:19)
drinks_cheers.gif Sveika prisijungus  drinks_cheers.gif Kuo daugiau iš pajūrio tuo smagiau  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 04 15, 13:25)
Sveika prisijungus.

aciu uz labai malonu priemima blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 04 15, 13:00)
O kur Kaune?  - man Kaunas pats tas (daug arčiau nei Vilnius), o siūstis vienas adatas iš to puslapio tai manau, kad visisškai neapsimoka...

http://www.gerosakys...ex.php?id=2&c=1

Kaune tai senamiesty, ieškodami ilgokai su mašina ratus sukom. Krantine važiavom, nuo jos iš karto įsuki į Palangos g. Bet remontas ten, gatvės pavadinimas nuo krantinės sunkiai pastebimas. Bet radom... Skurdoka ji Kaune. Su Vilnium nepalyginti, tačiau siūlų ir adatų yra 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(burbulinė @ 2009 04 15, 12:55)
Na, pas mane vis dar Velykos...  lotuliukas.gif  Pagaliau pasiuvau maišelius...

Kokios nuostabios pas tave Velykos!!! Visi darbeliai tokie subtilūs, skoningi. Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 15, 14:00)
http://www.gerosakys...ex.php?id=2&c=1

Kaune tai senamiesty, ieškodami ilgokai su mašina ratus sukom. Krantine važiavom, nuo jos iš karto įsuki į Palangos g. Bet remontas ten, gatvės pavadinimas nuo krantinės sunkiai pastebimas. Bet radom... Skurdoka ji Kaune. Su Vilnium nepalyginti, tačiau siūlų ir adatų yra  4u.gif

Ačiū Metija širdingiausiai aciuks.gif - taigi žinau net kur ta parduotuvytė, tik jau koks 100 metų kai ten nebuvau doh.gif doh.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 04 15, 14:31)
Ačiū Metija širdingiausiai aciuks.gif  - taigi žinau net kur ta parduotuvytė, tik jau koks 100 metų kai ten nebuvau  doh.gif  doh.gif  aciuks.gif

Malonu, kad informacija buvo naudinga 4u.gif
Atsakyti
burbuline šauniai pasidarbavai, man kiaušinukai labai patiko wub.gif
Atsakyti
Burbulinės darbeliai labai mieli wub.gif

Galvoju, jog reiktų ir man pabandyt ant lino pasiuvinėt - bet nedrįstu dar ax.gif Pasižiūrėjau - man tokia smulki medžiagytė atrodo... Tai ir mėtausi - ir norisi, ir baisu, o dar pati sau pasižadėjus mažų darbelių nesiimt, kol dabar pradėto nebaigsiu doh.gif
Atsakyti