Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(Dvi @ 2009 04 21, 22:30)
Na va, fėjos įrėmintos. Šįkart rėminau pati  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

ar remus uzsisakinejai ar pirkai? o kur pasporta pirkai?
Atsakyti
Dvi, neapskomai grazu.. bigsmile.gif
Atsakyti
Nuostabios raidės thumbup.gif wub.gif beje kaip vadinasi jų dizainai? kažkaip užmiršau... blush2.gif
Atsakyti

Jetus, kaip gražu, Dvi!!!!!!!!!! Neįsivaizduoju kaip tokį pasportą padaryti... Labai labai labai 4u.gif
Atsakyti
Dvi - labai gražu ir dailiai atlikta thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 04 21, 22:43)
ar remus uzsisakinejai ar pirkai? o kur pasporta pirkai?

QUOTE(Metija @ 2009 04 21, 22:54)
Jetus, kaip gražu, Dvi!!!!!!!!!! Neįsivaizduoju kaip tokį pasportą padaryti... Labai labai labai  4u.gif

Užsakinėjau ir rėmus, ir pasportus. O paskui pati tempiau ir viską sudėjau į krūvą.
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 21, 22:54)
Nuostabios raidės  thumbup.gif  wub.gif  beje kaip vadinasi jų dizainai? kažkaip užmiršau...  blush2.gif

Nora Corbet
Atsakyti
Dvi šauniai pasidarbavai, labai dailiai rėmukai parinkti thumbup.gif
Atsakyti
Dvi, isivaizduoju kaip ispudingai atrodo realybeje bigsmile.gif ar reminai be stiklo?
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 22, 08:16)
Dvi, isivaizduoju kaip ispudingai atrodo realybeje  bigsmile.gif  ar reminai be stiklo?

Su stiklu. Man gaila darbo, kad sudulkėtų, o laikas nuo laiko perskalbinėti ir pertempti iš naujo nei aš pati, nei tie, kuriems dovanoju, neturi nei noro, nei galimybių, nei dažnai žinių kaip tai padaryti. Man stiklas negadina. Ypač įrėmintų darbų.
Atsakyti

[

Fainos raideles 4u.gif Idomu kaip jus reminate? Kokiu priemoniu reikia tureti? Ar sudetinga? Gal yra kur paaiskinta internete? blush2.gif
Atsakyti
Dvi, fantastiškos raidelių fėjos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 21, 20:03)
blink.gif  aš panevėžy 16 aida DMC pirkau 56 lt. metras  doh.gif

o juostele turi krašte, kad tikrai DMC???  ax.gif

turi... ir dar prie mano akiu ispakavo nauja rite is dmc pakuotes ... kad atkirptu
Atsakyti